Počítky podlehly v přestřelce Bobrové


Branky


10. T. Janů , 22. J. Žák , 38. T. Janů , 84. J. Koudelka - 28. J. Svoboda , 37. P. Dvořák , 40. M. Malý , 56. V. Křepela , 78. M. Malý (p.)
30

Domácí vedli už o dvě branky, ale do kabin se šlo za nerozhodného stavu. Po pauze už tahali za delší konec hráči Bobrové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Zápas mezi domácími Počítky a hosty z Bobrové nabídl divákům skutečně atraktivní a vyrovnanou podívanou, která byla plná zvratů a dramatických momentů. Utkání skončilo vítězstvím hostů 5:4.

 

První poločas začal velmi slibně pro Bobrovou, když hned v 1. minutě měl Křepela velkou šanci otevřít skóre. Přehodil domácího brankáře, ale minul bránu. Poté následovalo několik nevydařených šancí na obou stranách, až do 21. minuty, kdy hostující tým inkasoval první gól - 1:0. Tento moment domácí nakopl a brzy poté přidali další gól - 2:0. Bobrová se však nevzdávala a v 27. minutě Svoboda po asistenci Stupky snížil - 2:1. O pět minut později kapitán Dvořák vyrovnal na 2:2. Domácí se však ještě do konce poločasu dostali do vedení, když ve 37. minutě skórovali potřetí, ale Bobrová hned v 39. minutě zareagovala a srovnala na 3:3.

Hosté po přestávce rozhodli

Druhý poločas začal náporem domácích, ale byli to hosté, kdo se opět ujal vedení. V 46. minutě Malý poslal přesný centr na Křepelu, který nezaváhal a zvýšil - 3:4. Hosté si však komplikovali situaci vlastními chybami, což dávalo domácím příležitosti k vyrovnání. Na druhé straně měli i hosté několik dramatických šancí, ale v 77. minutě byl faulován Svoboda a nařízenou penaltu proměnil Malý, čímž zvýšil náskok Bobrové - 3:5. Domácí Počítky se nevzdaly a v 83. minutě snížily na 4:5, což znovu přineslo do zápasu napětí a drama až do samotného konce. Přestože zápas skončil těsným vítězstvím hostů, byl velmi vyrovnaný a divácky atraktivní.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Lukáš Sláma (hráč): Bohužel v dnešním zápase jsme se dopustili v obranné činnosti mnoha chyb a soupeř byl natolik kvalitní, že je okamžtě trestal. Musíme tento zápas hodit za hlavu a v dalším zápase urvat body.

TJ Sokol Bobrová
Miloš Srnský (trenér): Za vítězství musím kluky pochválit, odvedli bojovný výkon a ukázali velkou odhodlanost. Současně však dodal, že tým udělal několik chyb, které je třeba probrat v kabině a do budoucna se z nich poučit. Přesto bych ocenil nasazení a týmový duch, který hráči prokázali v tomto náročném zápase.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
P. Beneš [-] - J. Peška [-] , M. Řeháček [-] , L. Sláma [-] , A. Chmelíček [-] - M. Blažíček [-] , M. Kuřítko [-] (78. J. Koudelka [-] ) , J. Žák [-] (69. O. Šulc [-] ) - M. Filippi [-] (46. O. Zajíček [-] ) , L. Filippi [-] (46. D. Šobej [-] ) , T. Janů [-] -

TJ Sokol Bobrová
J. Zalaba [-] - J. Stupka [-] , M. Černý [-] , L. Křepela [-] , J. Svoboda [-] , J. Dostál [-] (73. J. Ptáček [-] ) , M. Malý [-] , V. Křepela [-] , T. Hrbek [-] (82. T. Flek [-] ) , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-]

ŽK: 82. J. Koudelka , 85. T. Janů , 90. A. Chmelíček - 51. M. Černý , 63. T. Hrbek , 65. J. Dostál , 88. D. Roháček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - DVOŘÁK Miloš, ZACHARA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jasná výhra našich borců.

Martin Mužátko

Expert: Radek Bednář
Tip experta: výhra domácích

Domácí vybojují těsnou výhru - 3:2

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza