1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2024 17:00

1.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Zámrsk vyhrál v Opatovicích, domácí ale žehrají rozhodčímu. Měly se kopat penalty! A kde byli fanoušci?


Branky


7

Hráč Opatovic, Jiří Dujsík, nám zaslal pozápasové hodnocení svého trenéra, který by rád na domácím utkání v soutěži, která zde 100 let nebyla, viděl více fanoušků na podporu svých svěřenců. Co jinak řekl ke hře se dozvíte níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


AFK Opatovice n. L.
Jiří Černohubý, trenér: Zápas jsme kromě výsledku zvládli velmi dobře. Byli jsme aktivní, měli chuť hrát a to bylo znát i na hřišti. Byl to první zápas v nové soutěži a pro mnohé hráče i takový milník kariéry. Jsou to pro náš tým velké zkušenosti. Nejvíce mě ale mrzí výkon soupeře, který pouze brečel a celý druhý poločas zdržoval nebo polehával po úplně každém kontaktu… A potom nám mohl „pomoci“ jinak kvalitní sudí Ujec, když soupeř zahrál ve vlastním vápně 2 x rukou a i přes signalizaci pomezního, zůstala jeho píšťalka němá.. Výborně zahrál Haupt, ale chválím celé mužstvo!!! Co však nemohu pochopit, kde jsou fanoušci..?? Za skoro 100 let existence hrajeme nejvyšší soutěž co tu kdy byla a přijde jen 110 diváků.




Sestavy


AFK Opatovice n. L.
P. Hampl [-] - O. Haupt [-] , J. Černohubý [-] (65. V. Brychta [-] ) , L. Nevřala [-] , P. Lexman [-] (59. J. Richter [-] ) , F. Klouček [-] , M. Rubák [-] , M. Janoška [-] , R. Jánoš [-] (46. T. Perůžek [-] ) , J. Dujsík [-] , V. Jičínský [-]

SK Zámrsk
F. Metelka [-] - A. Bidlo [-] (37. M. Semerád [-] ) , Z. Dušek [-] , M. Lebeda [-] , T. Syrový [-] - M. Bezdíček [-] , P. Formánek [-] , J. Gerčák [-] , T. Houžvička [-] - M. Jiráský [-] , A. Csernyanszký [-]

ŽK: 19. M. Lebeda , 89. M. Jiráský .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Ujec Jiří - ZEMAN Josef, SCHMEISER Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů