3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 17:00

4.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice najely opět na vítěznou vlnu


Branky


12. L. Marek , 17. J. Stara , 49. M. Stříž - 48. B. Lang , 90. Z. Matoušek
3

Ambiciózní tým Boskovic, který podzimní část sezóny nastartoval jasnou výhrou s Kunštátem byl poslední dvě utkání v útlumu, když dvakrát pouze remizoval a nyní bude muset manko dohánět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od úvodních minut začali hrát utkání kombinačně tak, jak je známe. My jsme se snažili hrát pozorně. Bohužel jsme hned z první střely inkasovali první gól. Konkrétně to bylo z rohového kopu, kdy domácí poslali míč na přední tyč a dokázali vstřelit, 12. minuta 1:0. Domácí dále pokračovali v kombinační aktivitě a my působili chaoticky a nedokázali se dostat do hry. V 17. minutě se domácím podařilo vstřelit druhý gól. Do poločasu se spíše odehrávala ve středu hřiště.

Do druhé půle jsme vstoupili s odhodláním utkání zvrátit. To se povedlo hned ve 48. minutě, kdy si na standartní situaci naběhl před domácího brankáře zcela osamocený Bóďa L., kterému se podařilo dostat míč do brány. I přes naši zvýšenou aktivitu se po nenápadné akci podařilo domácím zvýšit svoje vedení na 3:1, 49.minuta. Dá se říct ihned po obdržené brance jsme naši aktivitu ještě zvýšili a spálili neskutečné množství dobrých příležitostí. Trefili jsme břevno, přestřelili bránu snad z metru, hlavou trefili z malého vápna domácího gólmana. Snížit se nám podařlo až v závěru, 90. minuta, 3:2., střelec branky Zdenek M.. Na vyrovnávací branku už jsme neměli dostatek času, tak odjíždíme z Boskovic bez bodu.

Report: TJ Sokol Pohořelice



Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Po dvou nepovedených koncovkách ve venkovních zápasech jsme chtěli naplno bodovat doma. Začali jsme aktivně a celý první poločas jsme byli na míči a měli více šancí a vedení 2:0 odpovídalo dění na hřišti. Druhý poločas jsme chtěli opět začít aktivně, ale po 5 minutách nám dali hosté gól z dobře zahrané standardky. Naštěstí se nám povedlo hned za 2-3 minutky vrátit do dvougólového vedení. Od 60 minuty byli více na míči hosté a my jsme hrozili z protiútoků. Šance se střídaly na obou stranách, ale ke gólům to nevedlo. V závěru zahrávali hosté roh a po několika odrazech to skončilo v naší brance. Zápas pro nás skončil třemi body, ale určitě musíme přidat ve druhých poločasech a zaměřit se na koncovky zápasů, protože s tím máme zatím velký problém.

TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Do utkání jsme vstoupili špatně, domácí nás jasně přehrávali, nebyli jsme schopni se na hřišti domluvit a řešili všechno obráceně. Domácí zaslouženě vyhráli 1. půli. Ve druhé jsme se výrazně zlepšili a myslím, že domácím vícekrát zatrnulo a mohli se i strachovat o výsledek. To je však jediné, co nás může těšit. Domácí borci jsou zkušení a vítezství si už nenechali ujít. Hráčům nemůžu za druhý poločas vytknout snahu, ale ta musí být od začátku.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - J. Ondroušek [-] , M. Pokorný [-] , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] (74. L. Sychra [-] ) , V. Cichra [-] (64. R. Klepáček [-] ) , L. Marek [-] , M. Stříž [-] (85. M. Najer [-] ) , M. Černý [-] (74. D. Sychra [-] ) , J. Stara [-] (46. R. Hlaváček [-] )

TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] - E. Morilyák [-] , F. Vedral [-] , T. Kůra [-] , P. Horáček [-] - I. Bielik [-] , R. Koch [-] , O. Štolba [-] (46. Z. Matoušek [-] ) , P. Slabý [-] - B. Lang [-] , P. Hron [-]

ŽK: 90. M. Najer .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SKOUPÝ Jan - BURGR Štěpán, KRON Dávid.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Dominik Pořízek
Tip experta: výhra domácích

Boskovice zatím nejsou tak suverénní, jak se čekalo, zde vyhrají a budou brát tři body.