0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:0
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

18.08.2024 10:30

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Bezbrankové utkání v Pohořelicích


Branky


9

Souboj týmů, které první kolo výsledkově nezvládly. Jak Pohořelice, tak i Bosonohy si na první oslavu výhry s pokřikem musí ještě počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrálo soubojové utkání a do šancí se obě mužstva dostávali spíše sporadicky. My jsme si vypracovávali šance spíše po centrech. Hosté zahrozili přímo z rohu, kde trefili tyč. Po další podobné situaci se ve zmatku v naší šestnáctce dostal míč téměř do naší brány, kdy na poslední chvíli odvrátil míč do bezpečí náš obránce.

Do druhé půle jsme vstoupili s cílem vstřelit rozdílový gól. I když se nám hosty podařilo zatlačit a vytvořit si několik slibných situací, vítězství se nám urvat nepovedlo. Největší šanci spálil Honza Zbránek, který netrefil hlavou zblízka zcela odkrytou bránu hostů. 

Report: TJ Sokol Pohořelice



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Na domácím hřišti jsme chtěli jednoznačně zvítězit. Po celkem vyrovnaném prvním poločase jsme ve druhém měli lehce navrch a hostům zřejmě docházely síly. Nám chyběla kvalita na to, abychom vyhráli. Remíza je zasloužená a bod bereme. Bohužel máme další dva zraněné hráče a to může být pro nás velký problém vzhledem k nabitému programu v následujících 14 dnech.

FK SK Bosonohy
Jan Šíma (trenér): V prvním poločase jsme hráli, co jsme chtěli a celkem jsme si i vypracovali dobré akce a pěkné fotbalové věci. Bohužel se nám nepodařilo vstřelit branku, na šance si myslím, že to bylo první poločas 4:1 pro nás. Druhý poločas už jsme více chybovali a soupeř převzal iniciativu. Na obou stranách bylo par šanci ale vše ztroskotalo na gólmanech. Minimálně bod pro nás byl zasloužený, ale myslím si, ze jsme byli blíž k vítězství .

Sestavy


TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] - P. Horáček [-] , T. Kůra [-] , F. Vedral [-] , E. Morilyák [-] - P. Slabý [-] (58. B. Lang [-] ) , R. Koch [-] , O. Štolba [-] (26. P. Hron [-] ) , I. Bielik [-] (58. Z. Matoušek [-] ) - J. Zbránek [-] , D. Yatsyna [-]

FK SK Bosonohy
M. Doležal [-] - S. Lerch [-] , M. Svoboda [-] (89. M. Pakosta [-] ) , P. Čoupek [-] (79. P. Dedič [-] ) , Š. Pelán [-] , D. Cupák [-] (69. V. Kratochvíl [-] ) , O. Osladil [-] , M. Tofl [-] , T. Lukšija [-] (89. L. Hattoň [-] ) , M. Kroutil [-] (69. J. Černý [-] ) , K. Konečný [-]

ŽK: 34. D. Yatsyna , 43. F. Vedral , 83. P. Hron - 34. T. Lukšija , 43. D. Cupák , 60. Š. Pelán , 74. P. Čoupek .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: WENCL Jakub - RYBA Jakub, ŠENKÝŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Petr Pfeffer
Tip experta: výhra hostů

Po prohře v úvodním kole, si budou chtít hosté spravit chuť.

Petr Florián

Expert: Petr Pfeffer
Tip experta: výhra hostů

Po prohře v úvodním kole, si budou chtít hosté spravit chuť.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích