2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratíškovice přehrály Kohoutovice a připisují první výhru - FOTO


Branky


19. S. Toman , 46. S. Toman
9

Domací Baník přivítal nováčka soutěže z Kohoutovic, který v prvním kole zaskočil Morendu. Domácí ale neponechali nic náhodě a tři body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotogalerie: FK Baník Ratíškovice



Ohlasy k zápasu


FK Baník Ratíškovice
Sebastian Toman (hráč): Do zápasu jsme vstoupili velice dobře, jak jsme chtěli, hráli jsme svoji hru a k ničemu soupeře nepouštěli, v první půli bylo i pár slabších okamžiků, kdy jsme na patnáct minut přestali hrát ale nic hrozného se nestalo. Druhou polovinu jsme na ně vletěli a do 70. minuty soupeř nic neměl, od 70. minuty jsme stáhli hru a soustředili se hlavně na defenzivní činnost.

Tatran Kohoutovice
Martin Janíček (hráč): Utkání začalo náporem domácího týmu, který hrozil převážně ze standardních situací z čehož vyplynula i úvodní branka v 19. minutě. Po úvodní brance se hra vyrovnala a začali jsme přebírat otěže hry a do přestávky jsme měli dvě stoprocentní příležitosti Illkem a Pavlisem. Utkání rozhodla branka v první minutě druhé půle po individuální chybě Tatranu. Přesto se druhá půle nesla v naší režii ale i přes několik stoprocentních šancí jsme nedokázali skórovat.



Sestavy


FK Baník Ratíškovice
Z. Dohnálek [-] - D. Marcián [-] (83. D. Zábranský [-] ) , M. Ševčík [-] , P. Venclík [-] (94. [-] ) , S. Toman [-] , T. Knap [-] , M. Horváth [-] (63. S. Križan [-] ) , M. Lacko [-] (83. P. Škrovánek [-] ) , P. Horvát [-] , A. Skřivánek [-] , D. Surový [-]

Tatran Kohoutovice
K. Macháč [-] - M. Illek [-] , L. Vránek [-] , M. Janíček [-] , T. Němec [-] , P. Mládek [-] (58. D. Varga [-] ) , M. Brabec [-] , M. Pavliš [-] , L. Krejčí [-] (46. A. Sedlák [-] ) , J. Švarc [-] (94. . Formánek [-] ) , F. Žáček [-] (67. J. Březovský [-] )

ŽK: 96. Z. Dohnálek - 41. M. Illek , 68. M. Brabec , 78. T. Němec , 80. M. Pavliš .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: DUFEK Tomáš - VEČEŘA David, BÁBÍČEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Petr Pfeffer
Tip experta: výhra domácích

Domácí souboj s nováčkem zvládnou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů