Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2024 17:30

2.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumvíř přestřílel Ráječko, kanonýr Havlín si připsal dvě trefy - FOTO


Branky


9

Parádní zápas, pro oko diváka rozhodně. Pro trenéry už to bylo určitě horší ale domácí lodivod Lukáš Buchta je nakonec výrazně spokojenější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu jsme vstoupili skvěle a hned v první minutě skórovali. Celý první poločas jsme hráli aktivně a zaslouženě jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Bohužel těsně před koncem poločasu jsme po zbytečné ztrátě na půlce inkasovali po tečované střele.

Soupeře tahle branka nakopla a do druhé půle jsme se nechali zatlačit nepodrželi jsme míč a Ráječko zaslouženě vyrovnalo. Naštěstí brzy na to jsme si pomohli standardkou a dostali se opět do vedení. Poté se hosté začali snažit o vyrovnání a nám se začali otevírat okýnka v jejich obraně. Zahodili jsme několik tutovek a až v 90. minutě jsme vstřelili branku na 4:2. Bohužel nekoncentrovanost v našich řadách dovolila hned po rozehrávce Raječku snížit. A místo, aby jsme v klidu dohrávali, tak jsme o vítězství museli bojovat do konečného hvizdu rozhodčího. Za mě zasloužené vítězství proti velice kvalitnímu soupeři, které jsme si zbytečně zkomplikovali. Zhodnotil trenér Krumvíře Lukáš Buchta.


Fotogalerie: lajpdomca17



Ohlasy k zápasu


Sokol Krumvíř
Dominik Havlín (hráč): Chtěli jsme navázat na letní přípravu a vstoupit do nové sezóny na domácím hřišti výhrou. Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého, jelikož Ráječko je nepříjemný soupeř proti kterému se hraje těžce. To se potvrdilo i teď.

SK Olympia Ráječko
Jakub Sedlák (hráč): Do zápasu jsme vstoupili hodně špatně, kdy jsme hned z první akce inkasovali. To dalo ráz prvnímu poločasu, snížili jsme až tečovanou střelou před koncem poločasu. O poločase jsme si řekli, co změnit a byli jsme lepším týmem. Bohužel jsme si nepohlídali dohrání standardní situace a po naší další chybě odskočil soupeř na dva góly, my už jen po rozehrání snížili. Rozhodla produkvita soupeře a naše chyby. Myslím, že bod jsme si odvézt zasloužili.



Sestavy


Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Jungwirth [-] , T. Drápal [-] (93. J. Krybus [-] ) , T. Chráscina [-] , D. Galia [-] - L. Košulič [-] , O. Přichystal [-] (75. T. Bravenec [-] ) , R. Němeček [-] (67. P. Plevač [-] ) , M. Pařízek [-] , J. Slatinský [-] - D. Havlín [-] (93. M. Vintrlík [-] ) -

SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - J. Holík [-] , L. Žáček [-] , P. Palacký [-] (44. M. Morkus [-] ) , R. Chyla [-] (70. F. Sznapka [-] ) , M. Klepárník [-] (44. J. Morkus [-] ) , P. Lidmila [-] (44. D. Pořízek [-] ) , F. Michna [-] (75. F. Zavřel [-] ) , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] , M. Maňoušek [-]

ŽK: 80. A. Doležal - 76. D. Pořízek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: DANIEL Petr - ŠENKÝŘ Petr, KRON Dávid.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra domácích

V souboji týmů s ambicemi favorizuji Krumvíř.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích