Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:5
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

13.10.2024 16:00

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Lukavec vyloupil Jiskru a šňůru neprohraných zápasů prodloužil na číslo sedm


Branky


11

Dalším nedělním zápasem 10. kola byl souboj domácího týmu Velkého Března a Lukavce. Jiskra šla do zápasu s vědomím, že musí napravit bodovu ztrátu z minulého týdne. Hosté zase chtěli nechat zapomenout na poslední vzájemný zápas, kdy vyhořeli a odjeli s největším debaklem. K zápasu tak nastoupili s velkým respektem k mladé a dravé Jiskře, která dokáže být svou rychlostí pro soupeře nebezpečná. Nicméně Lukavec v tomto utkání ukázal jasnou dominanci a domů si odváží zaslouženou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ultrarychlý gól byl od domácích téměř vším, čím se v první půli prezentovali

Hned v první minutě se Jiskra dostala do rychlého vedení po kombinaci Kováře a zakončujícího Štengela. Lukavec to ale nezlomilo, naopak převzal hru. V 17. minutě se hráč hostů Havlíček uvolnil na lajně a vyslal Slabého na bránu, který nikým nehlídán zakončil levačkou proti pohybu gólmana. Dvě minuty na to Lukavec otočil výsledek díky nechytatelné střele Kofra, na kterou přesně opět nahrával Havlíček. Březno mělo pár příležitostí, ale jinak byl první poločas spíše v režii hostů. Do kabin se šlo za stavu 1:2.

Lukavci k výhře pomohl i dvougólový Slabý

Jiskra měla samozřejmě v úmyslu výsledek otočit, ale začátek druhého poločasu jim v tom příliš nepomohl. Hosté začali tlačit a ve 48. minutě dokázali zvýšit náskok na 3:1 po nedorozumění domácí obrany, gól vstřelil po nahrávce Piataka Slezinskyi. Hned dvě minuty na to zvýšil po signálu při zahrávání přímého kopu na 4:1 Kolář. Lukavec kontroloval hru a v 56. minutě pojistil vedení druhým gólem Slabý, který obešel i brankáře, uklidil míč do prázdné branky a zvýšil vedení hostů už na 5:1. Naneštěstí se navíc zranil domácí brankář Svoboda a do branky musel z pole Poláček, v tu chvíli bylo už po zápase. Zápas rozhodla zejména pevná lukavecká obrana a nezkušenost mladé Jiskry.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
David Řezáč, předseda klubu: Za dva zápasy jsme dostali 11 branek. Do zápasu jsme šli s tím, že chceme minimálně bodově smazat selhání v zápase se Střekovem. Ale dnes se nám to vůbec nepodařilo. Chyby, které v zápase vyrobíme, jsou daní našeho mladého týmu, a soupeřům tím usnadňujeme práci se vstřelením branky. Navíc nám kvůli zranění chyběl kapitán Ondra Vichra, který tak zápas sledoval pouze z lavičky. Dnes jsme Lukavec na domácí půdě moc nepotrápili.

SK Lukavec
Radek Kofr, obránce: Od začátku jsme věděli, že to nebude jednoduchý zápas, hned v první minutě jsme zaspali a dostali jsme gól na 1:0. Chvilku nám trvalo, než jsme se z toho oklepali, ale naštěstí jsme stihli zápas otočit ještě do poločasu. První desetiminutovka v druhém poločasu byla rozhodující, vstřelili jsme tři branky a tím rozhodli celý zápas, pak už jsme Březno k ničemu velkému nepustili, a proto jsme si odvezli všechny tři body domů.

Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
V. Svoboda [-] (65. R. Petránek [-] ) - L. Nováček [-] , J. Gulyás [-] , M. Poláček [-] , M. Radla [-] (71. V. Javůrek [-] ) , V. Kinzl [-] , F. Štengel [-] , D. Kovář [-] , R. Židek [-] , M. Říha [-] , V. Nosek [-] (50. J. Jendrisek [-] )

SK Lukavec
T. Krátký [-] - V. Slezinskyi [-] (78. F. Janovský [-] ) , Z. Pech [-] , T. Engl [-] - R. Kofr [-] , O. Havlíček [-] (67. O. Vraný [-] ) , A. Piatak [-] , Š. Orem [-] , V. Slezinskyi [-] (83. J. Šenfeldr [-] ) - D. Slabý [-] , J. Kolář [-]

ŽK: 27. M. Poláček , 68. M. Radla , 75. R. Židek - 27. V. Slezinskyi , 39. O. Havlíček , 77. Z. Pech , 86. D. Slabý .
Hráči zápasu: D. Slabý .
Místo: Velké Březno. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Davignon Jan - PACANDA Michal, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2024 01:12

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 12:11

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 08:38

Tip experta: výhra hostů

Zde nemohu jinak, budeme chtít napravit výsledek z jarní části minulé sezóny. Jsem zvědavý na mladý tým z Března, zápas bude určitě vyrovnaný, ale my jsme teď na vítězné vlně, která snad bude pokračovat.

Tip experta: výhra hostů

Zde nemohu jinak, budeme chtít napravit výsledek z jarní části minulé sezóny. Jsem zvědavý na mladý tým z Března, zápas bude určitě vyrovnaný, ale my jsme teď na vítězné vlně, která snad bude pokračovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů