2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Merklíně se spoustou šancí skončil nakonec remízou


Branky


12

V Merklíně se v sobotu večer odehrálo velmi vyrovnané utkání mezi domácím výběrem a hostujícím Meclovem. Utkání, které nabídlo divákům velké množství příležitostí na obou straných nakonec skončilo spravedlivou remízou 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Meclov vstoupil do utkání s větším nasazením a hladovější přístup se brzy vyplatil. Již v 11. minutě otevřel skóre Chodora a dostal hosty do vedení. Radost z vedení však netrvala dlouho, protože už ve 13. minutě Merklín dokázal srovnat zásluhou Bláhy, který doklep míč do odkryté branky po zásahu hostujícího brankáře proti dalekonosné střele Čížka. Ani tento vývoj ale nezabrzdil odhodlání Meclova, který se v 18. minutě opět dostal do vedení a vrátil zápasu dynamiku. Meclov byl po většinu první půle lepším týmem, a tak šli hráči do kabin za stavu 1:2.

Po přestávce Merklín výrazně zlepšil svou hru. Většinu druhého poločasu držel soupeře na jeho polovině a vytvářel si šance. Vytrvalý tlak přinesl ovoce v 62. minutě, kdy domácí Liška dokázal vyrovnat skóre utkání na 2:2. Zbytek utkání se nesl ve znamení mnoha šancí na obou stranách, ale ani jeden z týmů již nedokázal vstřelit vítězný gól. Oba týmy tak berou z vyrovnaného utkání po jednom bodu, který může být pro nováčka soutěže z Meclova o něco cennější než pro domácí fotbalisty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jakub Kraus, předseda: ,,První poločas byl Meclov hladovější, byl více na balonu a zaslouženě vedl 1:0. Nám se podařilo prakticky hned vyrovnat, ale pak Meclov zase odskočil. Do druhého poločasu jsme změnili nějaké ty taktické pokyny a to nám přineslo ovoce. Soupeře jsme skoro celý poločas nepustili do žádné velké šance a závěr utkání už byl otevřený na obě strany. Utkání mohlo dopadnout jakkoliv, každopádně bylo vyrovnané a my první bod berem.":

TJ ZD Meclov
Zdeněk Strouhal, trenér: ,,Bod po průběhu utkání bereme, spokojenost, byl to náš první zápas po postupu. První poločas jsme měli více ze hry, proměnili jsme dvě šance. Ve druhém poločase byl zase lepší Merklín, my sice na konci mohli rozhodnout, ale remíza určitě spravedlivá.":



Sestavy


TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - L. Bláha [-] , A. Kozák [-] (65. F. Masec [-] ) , V. Čížek [-] , O. Haník [-] , M. Liška [-] , T. Tyshkivskyi [-] , D. Marek [-] , J. Ušiak [-] , J. Vachovec [-] , M. Schejbal [-]

TJ ZD Meclov
V. Škopek [-] - P. Svatuška [-] , J. Váchal [-] , J. Suchý [-] , J. Pačesný [-] , O. Malý [-] , J. Jurko [-] , M. Chodora [-] , P. Baumann [-] (46. M. Suchý [-] ) , M. Flosman [-] (80. J. Bláha [-] ) , D. Bor [-]

ŽK: 75. O. Haník - 61. M. Suchý , 70. M. Flosman .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křen Jiří - MOLEK Eduard, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů