Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šesti gólovou přestřelku v Boru rozhodl Pachov


Branky


12

První letošní vzájemný střet Sokolů dopadl lépe pro domácí. Na hřišti v Boru dokázali, i díky zásluze dvou gólů Yuriho Pachova, přetlačit v šesti gólové bitvě velmi silného soupeře z Mrákova a připisují si na úvod sezony důležité 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi TJ Sokol Bor a TJ Sokol Mrákov začal zostra, když se hostující tým prosadil již v 15. minutě a ujal se, díky gólu Rady, vedení 1:0. Mrákov byl v úvodních minutách aktivnější a vytvořil si několik slibných příležitostí. Domácí Bor však postupně zlepšoval svůj výkon a začal vyvíjet tlak na soupeřovu obranu. Ve 30. minutě přišla odměna v podobě vyrovnávacího gólu Yuriho Pachova. Tím však domácí nekončili a ve 43. minutě dokonali obrat, když po další vydařené akci skórovali podruhé. Přestože se zdálo, že Bor půjde do šaten s vedením, Mrákov se nevzdal a těsně před koncem poločasu se mu podařilo vyrovnat na 2:2.

Druhý poločas začal ve vysokém tempu, přičemž Mrákov byl zpočátku aktivnější a vytvářel si jednu šanci za druhou. Přestože měli hosté několik možností znovu se ujmout vedení, chyběla jim přesnost v zakončení. Domácí Bor naopak čekal na svou příležitost a ta přišla ve 68. minutě, kdy využil první hrubou osobní chybu soupeře a znovu získal vedení. Jen o tři minuty později, v 71. minutě, Mrákov udělal další velkou chybu, kterou opět nekompromisně potrestal Yuri Pachov a zvýšil na 4:2. Navzdory snahám Mrákova se domácí tým dokázal ubránit a udržel svůj náskok až do konce utkání. Zápas tak skončil vítězstvím hráčů TJ Sokol Bor 4:2, kteří dokázali využít šance a chyby soupeře, zatímco Mrákov doplatil na svou neefektivitu v zakončení.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor
Mirsovlav Vaňous, trenér: ,,Výhru 4:2 nad soupeřem jako je Mrákov určitě bereme, Mrákov má hodně mladý, kvalitní mužstvo, které každý rok hraje na špici. My jsme spokojení, asi po 10 letech jsme zvládli první zápas soutěže :). Pochválit musím určitě hlavně nové hráče našeho týmu, myslím že splnili očekávání, dnes jsme to zvládli týmovým výkonem. Rozhodli jsme v druhém poločase po hrubé chybě soupeře a následně přidali 4. gól.":

TJ Sokol Mrákov
Václav Krch, trenér: ,,Nadšení z výsledku nejsme, přijeli jsme v takovém divném složení, spousta hráčů byla na dovolené. Obzvlášť obrana byla hodně slepená a soupeři nabídla množství šancí po našich fatálních osobních chybách. Přesto si myslím, že jsme po většinu utkání byli lepším týmem, dneska rozhodli "brutální" chyby z kopaček mých hráčů, předvedená hra dopředu nebyla špatná.":



Sestavy


TJ Sokol Bor
K. Petrželka [-] - D. Němec [-] (75. P. Houda [-] ) , Š. Vaňous [-] (46. K. Doleček [-] ) , Y. Pachov [-] (88. O. Tkachov [-] ) , M. Vaňous [-] , P. Houda [-] , J. Boško [-] , O. Mikulanda [-] , J. Burda [-] , M. Hocmann [-] , J. Stránský [-]

TJ Sokol Mrákov
P. März [-] - V. Michálek [-] , T. Pangerl [-] , P. Vondraš [-] (18. Š. Pajdar [-] ) , T. Skácel [-] - V. Rada [-] (61. J. Vogeltanz [-] ) , A. Karas [-] (74. V. Pivoňka [-] ) , V. Švajner [-] , V. März [-] , T. Duffek [-] - O. Mach [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dušek Václav - KOVÁŘ Bronislav, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů