2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 10:15

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov nevstřelil ani jeden gól, tři body tak zůstávají v Tlučný


Branky


13

Ke svému prvnímu utkání "podzimní" části sezony nastoupili také fotbalisté Tlučné a Staňkova. Slunné sobotní dopoledne svědčilo spíše domácím, kteří vstřelili dva góly a zároveň pomohli Kubátovi k první nule letošní sezony mezi třema tyčema.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal pod taktovkou domácích, kteří od prvních minut drželi míč na svých kopačkách a diktovali tempo hry. Staňkov se však nenechal zaskočit a jejich obrana fungovala bezchybně. Tlučná měla několik slibných šancí, ale často jim chyběla finální přihrávka či kvalita v zakončení. Staňkovští hráči bojovali statečně a jejich důrazná hra komplikovala domácím hráčům veškeré snažení o jakoukoliv kombinaci po zemi. První poločas skončil bez branek, přestože Tlučná měla výrazně více ze hry. dovolila Staňkovu pár rychlých protiútoků, které však většinou končily ještě před šesnáctkou.

Začátek druhého poločasu přinesl změnu ve skóre na výsledkové tabuli. V 53. minutě se Tlučné konečně podařilo prolomit obranu Staňkova a svůj první gól v utkání si připsal Novák. Hosté se však nevzdali a snažili se o vyrovnání. Velkou příležitost měl hráč Staňkova, který se po rychlém úniku ocitl sám před brankářem Tlučné. Bohužel pro hosty, nedokázal tuto tutovku proměnit. Definitivní rozhodnutí přišlo v 73. minutě, kdy se do míče opět opřel Novák, zvyšil skóre na 2:0 pro domácí a zpečetil tak Tlučenské vítezství.



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Vladimír Vašák, trenér: Za tři body jsme samozřejmě rádi, i když to na můj v kus bylo takový celý utrápený. Dlouho jsme se nemohli prosadit, chyběla nám tam finální přihrávka, či nějaké to lepší zakončení. Jinak si myslím, že jsme měli více ze hry, víc šancí, větší držení balonu, za mě zasloužené vítězství. K soupeři teda musím říct, že předvedl velmi bojovný výkon, dobře bránil, nic nevypustil a hráči do všeho chodili velice důrazně. Za stavu 1:0 měl jednu jedinou velkou šanci, kdy šel sám na našeho golmana, ta gólem neskončila a my naopak přidali vítěznou pojistku.:




Sestavy


TJ Tlučná
F. Kabát [-] - J. Sadílek [-] (83. S. Polák [-] ) , P. Soukup [-] (46. T. Janoch [-] ) , J. Folk [-] (75. M. Kouřil [-] ) , R. Novák [-] , M. Stehlík [-] , A. Houdek [-] (64. D. Černý [-] ) , M. Škoda [-] , S. Škoda [-] , F. Veselý [-] , P. Hiťha [-] (46. L. Kouřil [-] )

FK Staňkov
D. Pokorný [-] - T. Kopecký [-] , T. Tlustý [-] , J. Šimůnek [-] , Z. Plas [-] (73. J. Mařík [-] ) , M. Žáček [-] , V. Záhoř [-] , J. Kubina [-] (73. T. Kucharič [-] ) , D. Drudík [-] , M. Liška [-] , F. Dolejš [-]

ŽK: 77. F. Veselý , 89. D. Černý - 20. D. Drudík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NESVADBA Karel - DUŠEK Václav, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích