3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2024 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov rozhodl proti Smíchovu zkraje druhé půle


Branky


46. J. Brabec , 69. J. Brabec , 76. J. Šiman
32

Ve druhém kolo se v Chotěšově potkaly dva týmy, které své úvodní zápasy zvládly za 3 body. V prvním poločase se diváci gólu nedočkali, v tom druhém už si, zejména ti domácí, přišli na své a nakonec viděli hned tři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe začali hosté ze Smíchova. Ti sice drželi míč na svých kopačkách. Dobře fungující obrana domácího Chotěšova ale nedovolila ani jednu větší šanci pro hosty. Územní převaha ve fotbale leckdy vůbec nic neznamená a na vlastní kůži to mohli pocítit fotbalisté Smíchova. Velkou šanci v druhé polovině prvního poločasu však neproměnil Pavel Braun, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

 

 

 

Ve druhém poločase už to byli od Chotěšova do ofenzivy daleko lepší. Od samého začátku druhého dějství si šli za úvodním gólem a důkazem toho je branka Jana Brabce hned ze 46. minuty. Smíchov mohl dát rychle zápasu opět remízový stav, velkou šanci však lapil Vacek. Uklidnění na domácí kopačky přišlo opět po představení chotěšovského útočníka Brabce. Ten se v 69. minutě trefil podruhé a Chotěšov vedl 2:0. Smíchovští se následně opět dostali do tlaku, nic z toho ale bohužel pro pátý tým minulé sezóny nebylo a opět to byl hostující gólman, kdo musel vyndavat míč ze sítě. V 76. minutě Jan Šiman pohřbil jakékoliv naděje hostů na bodový zisk, když zvýšil na konečných 3:0 pro Chotěšov.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: Ve druhém kole jsme přivítali soupeře z Plzně, který minulou sezonu skončil v horní části tabulky, a tak jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého. Začátek utkáni patřil spíše soupeři a my jsme se opět hledali. Postupně se ale naše síly vyrovnavaly a do konce prvniho poločasu jsme si vytvořili tutovku, kterou bohužel neproměnil Braun. Do druhé půle jsme vstoupili lépe než soupeř a odměnou byl rychlý gól Brabce. Soupeř na to téměř ihned reagoval, ale velkou šanci skvěle zlikvidoval golman Vacek. Následně se opět trefil Brabec a opakoval se i tlak soupeře, který jsme opět ustáli a ke konci zápasu po nákopu do útoku zvýšili na 3:0, kdy se nemýlil Šiman. Když to shrnu, opět zasloužené 3 body a za předvedené výkony máme po dvou kolech plný počet bodů.

SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: Nepovedený zápas. Na držení míče bychom vyhráli zcela jednoznačně. Bohužel na držení míče se nehraje. Chotěšov bránil dobře a ve velkém počtu hráčů, čoz v důsedku znamelo, že jsme se dostali maximálně po jejich vápno. V prvním poločase jsme si téměř nic nevypracovali a snad ani nevystřelili přímou střelu na branku. V druhém poločase jsme těch málo šancí, co jsme si pracně vypracovali, neproměnili. Chotěšov byl nebezpečný v protiútocích a trestal naše zaváhání. Celkově byl lepší a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - J. Jindřich [-] , J. Hőnig [-] , L. Calta [-] , P. Milička [-] (62. J. Hrdlička [-] ) - A. Kavka [-] , V. Bednář [-] , P. Braun [-] (82. D. Janda [-] ) , J. Zahoř [-] - J. Brabec [-] (88. L. Brabec [-] ) , J. Šiman [-] (88. D. Nohava [-] ) -

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - P. Karlíček [-] (66. T. Knapp [-] ) , M. Fujan [-] (46. J. Šneberger [-] ) , D. Titlbach [-] , A. Zikmund [-] , J. Přibáň [-] (76. J. Gruncl [-] ) , J. Černý [-] , J. Krčál [-] , D. Bešta [-] , F. Krejčí [-] , D. Ivanič [-] (81. M. Strejc [-] )

ŽK: 81. J. Šiman - 31. A. Zikmund , 72. J. Šneberger .
Počet diváků: 214. Rozhodčí: MATOUŠEK Vladimír - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: výhra hostů

Smíchov už v loňské sezóně hrál v horní polovině tabulky a proto si myslím, že ho nováček soutěže nezaskočí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů