1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

07.09.2024 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Neplachov veze vítězství ze Slavonic po bojovném utkání


Branky


78. M. Balík - 16. P. Novotný , 25. V. Kos
21

TJ Sokol Neplachov si odvezl tři body ze Slavonic po těsném vítězství 2:1. I přes pozdní snížení domácích si hosté vedení udrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neplachov ovládl první poločas

Hosté z Neplachova vstoupili do zápasu aktivně a již v 16. minutě se prosadil Petr Novotný, který přesnou střelou otevřel skóre na 1:0. Slavonice se snažily o rychlou odpověď, ale nedařilo se jim proměňovat šance. Neplachov toho využil a v 25. minutě zvýšil vedení, když se trefil Václav Kos. Do poločasu tak šli hosté s komfortním náskokem 2:0.

Slavonice snížily, ale na vyrovnání nedosáhly

V druhé polovině zápasu se Slavonice snažily oživit svůj útok a ve snaze srovnat vývoj utkání zvýšily tlak. Až v 78. minutě se jim podařilo skórovat, když Milan Balík snížil na 1:2. I přes závěrečný tlak a několik nebezpečných akcí se Slavonicím nepodařilo vyrovnat, a Neplachov si tak odvezl důležité vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonice
Martin Skoumal (trenér): "Tři utkání bez výhry, laciné góly v naší síti a střelecká impotence jsou momentálně symbolem naší hry, a proti Neplachovu tomu nebylo jinak. I přes citelné absence jsme chtěli tuto sérii zlomit, a šance na to byly. Dokážeme si vytvářet spoustu příležitostí, ale bohužel, naše efektivita je žalostná a necháváme vynikat jen soupeřovy gólmany. Před utkáním jsem všechny varoval před lacinými chybami v obraně a zdůrazňoval, že musíme hrát bezchybně a jednoduše. To se nám zčásti dařilo, ale opět jsme doplatili na propadnutí při rohovém kopu soupeře a nepochopitelné chyby stopera, který nedohrává situace a nabízí soupeři šance, které se neodpouštějí. To vše se odvíjí od špatného nastavení jak do tréninku tak zápasu. Prohrávali jsme 0:2, změnili jsme rozestavení a začali hrát lépe, ale dokázali jsme skórovat pouze jednou, díky Balíkovi. Navzdory četným absencím pokračujeme dál. Musíme zlepšit nastavení jak v tréninku, tak v samotných zápasech, a věřím, že výsledky přijdou. "


Sestavy


TJ Sokol Slavonice
M. Fabriger [-] - P. Panzer [-] (81. M. Jahoda [-] ) , J. Anděl [-] , F. Žampa [-] , M. Jindrák [-] , M. Balík [-] , D. Nevrkla [-] , Z. Fišer [-] , M. Karpíšek [-] , P. Marhoun [-] , M. Přibyl [-] (66. M. Horák [-] )

TJ Sokol Neplachov
J. Vančata [-] - D. Dušek [-] (72. M. Pícha [-] ) , P. Houska [-] , V. Kos [-] , M. Hruška [-] , P. Novotný [-] , P. Mohamed [-] , L. Svobodný [-] , J. Suchan [-] , J. Švec [-] , J. Láník [-] (88. O. Šíma [-] )

ŽK: 44. D. Nevrkla , 65. M. Balík , 72. P. Marhoun , 88. J. Anděl - 10. V. Kos , 42. D. Dušek , 69. J. Švec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novák Roman - ONDRA Milan, PAVLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů