Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 16:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlická demolice v Chelčicích vynesla hostům tři body


Branky


28

Jedno z nedělních utkání se v rámci víkendového kola 1.B třídy skupiny odehrálo také na chelčické půdě, kam zamířil sedlický Sokol, jenž v minulém kole zvízězil nad Stachy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Demolice

Nedělní utkání se v Chelčicích změnilo v demolici, kterou řídil hostující David Janoušek. Zkušený sedlický záložník nejprve po sedmi minutách hry poslal svůj tým do vedení díky proměněné penaltě a následně v 19. minutě přidal i druhý gól, když zužitkoval spolupráci Hrubého s Čabrádkem. Sám Jiří Čabrádek navíc ve 42. minutě přidal už třetí sedlickou branku a zdálo se, že utkání bude nadále v jasné hostující režii. Jenže domácí se nevzdávali a jiskřičku naděje vykřesal pro domácí Jan Hajný, který o dvě minuty později korigoval na 1:3 z domácího pohledu.

Jenže to bylo od domácích všechno a ve 46. minutě opět udeřili hosté. David Janoušek získal míč a vysunul do střelecké pozice Prokopa Vaňka, který Sedlici vrátil tříbrankový náskok. Ten hosté po zbytek utkání postupně navyšovali. V 55. minutě nejprve dokonal David Janoušek svůj hattrick a následně o třináct minut později udeřil svojí dorážkou David Houzar. To však nebylo všechno! V závěrečných minutách dokonal dílo zkázy nikdo jiný, než David Janoušek. Ten nejprve v 73. minutě překonal brankáře Duška po povedené přihrávce od střídajícího Klímy a následně v 87. minutě svojí pátou brankou v utkání stanovil konečné skóre zápasu.

Sedlice tak nakonec zvítězila v Chelčicích 8:1 a připsala si tak velmi vysoké vítězství z venkovního výjezdu. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Jaroslav Křenek - hráč: Dnešní zápas byl z naší strany jedním slovem katastrofa. Udělat tolik nesmyslných chyb v jednom utkání to se prostě nedá. Budeme muset zapomenout a připravit se na další zápas.

TJ Sokol Sedlice
Miroslav Petráš - vedoucí mužstva: Na hřiště jsme jeli s jediným cílem oplatit ostudnou porážku z minulé sezony. Ke cti domácích však musíme konstatovat, že bojovalo až do konce. Naše mužstvo díky střelci Davidovi Janouškovi, který dal pět branek, vysoko zvítězilo.



Sestavy


FK Chelčice
P. Dušek [-] - M. Švec [-] , T. Tlapa [-] (64. M. Šácha [-] ) , V. Tesař [-] (64. M. Machnyk [-] ) , J. Křenek [-] , J. Hajný [-] (68. J. Koloušek [-] ) , V. Pícha [-] (85. M. Pešek [-] ) , J. Pícha [-] , T. Koberna [-] (59. M. Kiš [-] ) , J. Chalupský [-] , P. Celý [-]

TJ Sokol Sedlice
A. Hackerschmied [-] - M. Čapek [-] , J. Čabrádek [-] (76. Z. Mikeš [-] ) , J. Petráš [-] , P. Koutenský [-] , D. Houzar [-] - D. Janoušek [-] , J. Novák [-] , J. Hrubý [-] - J. Panuška [-] (57. M. Zíka [-] ) , P. Vaněk [-] (68. J. Klíma [-] )

ŽK: 6. T. Koberna , 75. V. Pícha - 14. D. Janoušek .
Hráči zápasu: D. Janoušek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HANZLÍKOVÁ Aneta - HOCH Karel, TUREK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jan Maršala
Tip experta: remíza

Domácí mužstvo bude chtít získat tři body, ale rozjetá Sedlice jim to neumožní a zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté si odzou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů