1:1
(0:1)
43. J. Hrbek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Střelských Hošticích vybojovala prachatická rezerva bod


Branky


28

Po remíze 1:1 na půdě strakonického Junioru přinesl Střelským Hošticím i druhý zápas jednobodový příděl. Ten vybojoval Sokol v utkání s rezervou prachatického Tatranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opět v deseti

Sobotní utkání nabízelo přítomným divákům zajímavé momenty již od prvních minut. Jako první se mohl prosadit Tatran, hostující šance však skončila v první minutě pouze na břevně Jáchymovy branky. To na druhé straně měly Střelské Hoštice výhodu pokutového kopu. K penaltovému puntíku se postavil Václav Dohonyi, jeho střelecký pokus však skvělým zákrokem zlikvidoval brankář Prihara. Skóre utkání se tak poprvé měnilo až ve 43. minutě, kdy se prosadil Tatran! Wagner vyzval povedenou přihrávkou ke skórování Jana Hrbka a kapitán Prachatic se ve své šanci nemýlil. 

Do druhého poločasu ovšem vstoupili lépe domácí! Kokrdův centr po autovém vhazování usměrnil za Priharova záda Václav Dohonyi, který tak stanovil i konečný stav utkání. Tatran sice od 76. minuty, po vyloučení domácího Heřmana, hrál proti deseti, vytoužené vedoucí branky se však již po několika velkých šancí nedočkal. 

Sobotní zápas Střelských Hoštic s Prachaticemi tak oběma týmům přinesl bod, se kterým byly nakonec spokojeny oba týmy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: V prvním domácím zápase nové sezóny jsme hostili rezervní tým Prachatic. Mladý tým hostí hrál dobře kombinačně, nicméně do vedení jsme mohli jít my. Po našem rohovém kopu fauloval ve vápně hostující kapitán a kopala se penalta. Tradiční exekutor Vašek Dohonyi ovšem tentokrát svůj pokus v gól neproměnil. Když už se zdálo, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu, prosadili se hosté a do druhé půle šli s jednogólovým náskokem. Hned v úvodu druhého dějství se nám podařilo vyrovnat. Autové vhazování vrátil Rejšek Kokrdovi, ten poslal centr do vápna a Dohonyi hlavou přeloboval gólmana. Chtěli jsme výhru zvrátit na svoji stranu, ale žádnou s šanci jsme již nevyužili. V 76.min navíc posbíral Heřman dvě žluté karty a musel do sprch. Tři body byli blízko, ale uhraný bod v 10 bereme.

FK Tatran Prachatice B
Jan Hrbek - kapitán: Už před zápasem jsem věděli, jak domácí budou hrát a taky to tak bylo. Každý míč nákop a důrazné souboje, které ale naši stopeři skvěle vyhrávali. Do zápasu jsme skočili dobře a hned v první minutě jsme měli pěknou akci po levé straně, střela ale skončila jen na břevně. Pak zavítal soupeř do našeho vápna a po zmatku a nedůrazu byla nařízená penalta, kterou ale skvěle chytil Kuba Boris Prihara. Narozdíl od soupeře jsme se snažili hrát po zemi a to se nám na konci poločasu vyplatilo, když mi Kristián Wagner nahrál na gól a do kabiny jsme šli za stavu 0:1. Do druhého poločasu jsme nastoupili strašně a hned ve 46. minutě jsme inkasovali zbytečný gól opět po nedůrazu a nekomunikaci. Od 76. minuty jsme hráli proti deseti, ale i po X tutovkách jsme nedokázali překlopit výsledek na naší stranu. Každopádně škoda, ale super výkon od celého týmu!



Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
J. Jáchym [-] - J. Strnad [-] , V. Hozman [-] , O. Koudelka [-] , M. Kokrda [-] - V. Havelec [-] (60. [-] ) , K. Heřman [-] , K. Fedorov [-] (65. M. Pecko [-] ) , V. Dohonyi [-] - P. Zídek [-] , P. Rejšek [-]

FK Tatran Prachatice B
J. Prihara [-] - R. Remiáš [-] (67. M. Černý [-] ) , F. Toušek [-] , P. Brom [-] , A. Vlk [-] , J. Hrbek [-] , K. Wagner [-] , T. Plavec [-] , V. Podlaha [-] , A. Hodina [-] , M. Gramblička [-] (46. M. Osvald [-] )

ŽK: 36. M. Kokrda , 76. K. Heřman - 44. M. Gramblička , 76. M. Osvald . ČK: 76. K. Heřman .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: DUŠEK Jakub - PETRIČÁK Daniel, ŠEDIVÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jan Maršala
Tip experta: výhra domácích

Střelské Hoštice ukážou svou sílu na domácím hřišti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hoštice pojedou na postup a doma nebudou prohrávat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza