1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 13:30

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: První body pro Nebahovy vzešly v utkání s Volyní


Branky


25

Nováček z Nebahov čekala v sobotu domácí premiéra v 1.B třídě skupiny B, ke které dorazil jako soupeř volyňský Slavoj, jenž chtěl navázat na vítězství proti Chelčicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po bodu

Utkání se změnilo na festival nevyužitých šancí a to hlavně v podání hostující Volyně. Slavoj se v prvním poločase dostal do několika gólových šancí, žádnou z nich však nedokázal proměnit. Zákonitě tak musel přijít trest!

Na začátku druhého poločasu zahrávali domácí rohový kop, který  osmadvacetiletý Josef Málek usměrnil do volyňské branky, kterou střežil brankář Tomáš Mráz. Nebahovy se však dlouho z vedení neradovaly a o pět minut později se hostům podařilo vyrovnat. Povedenou individuální akcí se prezentoval střídající Jan Peterka, který byl na hřišti při vstřelení gólu pouhých dvanáct minut.. 

Sobotní utkání už žádný další gól nepřineslo, a domácí Nebahovy si tak připsaly první bod v nováčkovském ročníku v 1.B třídě skupiny B. Naopak Volyně nedokázala navázat na povedené utkání s Chelčicemi a na tento výkon budou chtít hráči Slavoje co nejrychleji zapomenout. 

 



Ohlasy k zápasu


FK BI STAV Nebahovy
David Rosa - vedoucí mužstva: Pro nás velmi cenný první bod i vzhledem k velkému počtu zraněných hráčů. Hosté byly v prvním poločase lepší, ale bojovností jsme uhájili čisté konto. Ve druhém poločase hraném za velkého horka jsme se zlepšili a šli do vedení. Mohli jsme i zvýšit na 2: 0, bohužel s protiútoku soupeř vyrovnal. Bodu s velmi těžkým soupeřem si moc vážíme a chci kluky pochválit za bojovnost.

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: V prvním poločase jsme domácí jednoznačně přehráli. Bohužel jsme dokázali zahodit neuvěřitelné množství šancí, kdy jsme mohli po poločase vést o 5-6 branek. A tak přišel trest, když jsme v 53. minutě lehkovážně bránili rohový kop. Naštěstí v 58. minutě předvedl individuální akci Peterka a vyrovnal skóre utkání. Do konce zápasu to byla od nás velká křeč a je nutné na tento zápas co nejrychleji zapomenout.



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
R. Medřický [-] - V. Novák [-] , V. Valouch [-] , M. Juroš [-] , J. Sluka [-] (83. K. Sýkora [-] ) , M. Toncar [-] - M. Walda [-] (14. Z. Bednář [-] ) , R. Cinádr [-] , M. Rosa [-] - J. Šandera [-] (63. M. Jakeš [-] ) , J. Málek [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - V. Chvosta [-] , P. Hájek [-] , Z. Martan [-] , D. Pikolon [-] , J. Chvosta [-] , A. Mack [-] , P. Pubal [-] (87. P. Kubačka [-] ) , K. Hájek [-] , B. Šitner [-] (62. M. Vávra [-] ) , V. Janoušek [-] (46. J. Peterka [-] )

ŽK: 55. J. Málek , 75. V. Novák - 62. P. Hájek , 81. V. Chvosta , 92. J. Peterka .
Hráči zápasu: J. Peterka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - JANOVSKÝ Tomáš, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jan Maršala
Tip experta: remíza

Nováček soutěže natrefí v tomto kole na rozjetou Volyni. Myslím si ale, že to bude remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zde vyhrají hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů