1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj strakonické rezervy se Střelskými Hošticemi vítěze nepoznal


Branky


21

V sobotu odstartovala svůj soutěžní ročník také strakonické rezerva, která pod vedením Martina Linharta přivítala v areélu Na Křemelce Střelské Hoštice, které prožily loňskou podzimní část jako z pohádky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po bodu

Bojovné utkání na hřišti ve Strakonicích započali lépe hosté, kteří se ujali navíc i brzkého vedení. V 18. minutě využil Tomáš Vlk zaváhání ve středu hřiště, našel svojí přihrávkou Pavla Rejška a zkušený dvaatřicetiletý střelec poslal hosty do vedení. Junior mohl do konce poločasu vyrovnat, zakončení Šefčíka však gólovou radost k domácí smůle nepřineslo. 

Další důležité momenty se tak odehrály až ve druhém poločase, ve kterém došlo i na vyloučení. V 60. minutě viděl hostující David Šperl za své počínání od sudího Brodského přímou červenou kartu a Junior se tak dočkal třicetiminutové přesilovky. Domácí se ovšem dlouho nemohli prosadit přes hostující obranu, až muselo dojít na 82. minutu! Brankář Jáchym si sice dokázal poradit se střelou z hranice vápna, odražený míč od břevna však skončil přímo u kopaček Maxima Stögera, který neměl žádný problém se skórováním do prázdné branky. 

Domácí chtěli získat všechny tři body, nakonec ale byli rádi za jeden. V samotném závěru utkání totiž mohl jít Sokol opět do vedení, brankář Kozlík ale tutovku Rejška vychytal. Junior tak nakonec v utkání se Střelskými Hošticemi po výsledku 1:1 body dělil.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - hlavní trenér: Od začátku jsme chtěli hrát aktivně, vysoko napadat a být více na balónu. V 18. minutě přišla chyba ve středu pole, kterou hosté potrestali - 0:1. Nám se nedařilo dostat do šancí. V prvním poločase jsme měli po krásné akci tutovku, kterou jsme nedokázali proměnit. Ve druhém poločase jsme chtěli hru více zrychlit a dostávat se více do střelby. Jenže špatné řešení finální přihrávky nebo po nepřesných střelách se nedařilo vyrovnat. Po vyloučení hostujícího hráče se Hoštice ještě více zatáhli a nám se nedařilo do nich dostat. V 82. minutě vyrovnal Stöger a věřil jsem, že se ještě podaří zápas otočit. To se nestalo a v nastaveném čase nás zachránil skvěle chytající Kozlík. Doma je to ztráta ale nejvíce mě mrzí obnovené zranění Kafky. Nyní se musíme připravit na zápas ve Štěkni.

TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: K úvodnímu zápasu sezóny nově 7.ligy jsme jeli do Strakonic v oslabené sestavě. Čekal na nás mladý tým doplněný zkušenými hráči v čele s exligovým gólmanem Dynama ČB v útoku Zdeňkem Křížkem. Domácí měli herní převahu, my jsme se soustředili na pozorné bránění a rychlé brejky. Jeden takový nám vyšel, když se na útočné polovině dostal k míči Vlk přihrál Rejškovi a ten vykoupal gólmana Kozlíka i s jedním z obránců a poslal nás do vedení. V největší šanci Junioru selhal v zakončení Šefčík. První poločas ovlivnilo chybné posouzení faulu po kterém měl být vyloučen domácí gólman. Hlavní rozhodčí však viděl nedovolený zákrok našeho záložníka. Do druhé půle jsme šli s odhodláním udržet co nejdéle náskok a třeba i skóre navýšit. Bohužel plány nám narušilo přísné vyloučení Šperla. Domácí nás dostali pod velký tlak, který vyústil ve vyrovnání. Střelu ve vápně dobrým zákrokem vytěsnil gólman Jáchym jen na břevno a nikým neatakovaný Stöger už neměl problém dostat míč do sítě. Domácí chtěli všechny body, ale málem neměli nic. Už v nastaveném čase vychytal tváří v tvář Rejška Kozlík a tak se body dělili. Za odmakaný zápas zaslouží celé mužstvo pochvalu



Sestavy


FK Junior Strakonice B
J. Kozlík [-] - Z. Křížek [-] , L. Duba [-] , D. Míčka [-] , L. Pomej [-] (63. J. Voják [-] ) , O. Bambásek [-] , D. Šefčík [-] (86. Š. Přib [-] ) , L. Zvonek [-] , M. Štöger [-] , M. Říha [-] , O. Kafka [-] (66. L. Šimák [-] )

TJ Sokol Střelské Hoštice
J. Jáchym [-] - J. Strnad [-] , J. Šíp [-] , M. Kokrda [-] - D. Šperl [-] , P. Málek [-] , V. Havelec [-] (82. K. Fedorov [-] ) , K. Heřman [-] - T. Vlk [-] , P. Rejšek [-] , P. Zídek [-]

ŽK: 61. L. Duba , 78. L. Šimák , 88. D. Míčka , 94. O. Bambásek - 43. K. Heřman , 53. M. Kokrda , 84. J. Strnad , 94. P. Zídek . ČK: 60. D. Šperl .
Hráči zápasu: P. Rejšek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BRODSKÝ Ondřej - DUŠEK Jakub, HONZÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tým ze Střelských Hoštic bude i letos doma silný

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Věřím, že proti mladému domácímu týmu uspějeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích