3:3
(2:2)
35. R. Horejš (p.)
39. D. Hájek
62. D. Hájek
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:3
(2:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 16:00

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

V ROUDNÉM SE BODY DĚLILY


Branky


14. Š. Kalina , 20. F. Pazourek , 85. V. König ml. - 35. R. Horejš (p.) , 39. D. Hájek , 62. D. Hájek
19

V Roudném čekalo mužstvo plné mladíků a hlavně miniaturní umělka na které fotbal prostě hrát nešlo. A tak bylo k vidění mraky soubojů a žádný velký fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

DO KABIN ZA NEROZHODNÉHO STAVU

První velkou šanci zápasu měli hosté. D. Hájek si navedl míč na vápno a vyslal dělovku, kterou domácí gólman jen s těží vyrazil k R. Horejšovi, ten z voleje  pálil jen do tyče od které šel míč k M. Michalovi a ten ho poslal do brány. Jeho postavení však bylo ofsajdové a tak gól neplatil. Ve 14.min se osmělili také domácí. Šimon Kalina napřáhl od lajnové čáry a trefil přesně o zadní tyč do brány 1:0. Ve 20.min bylo pro hosty ještě hůř, když odkop Filipa Pazourka z půlky hřiště zapadl pod břevno Moudrého branky 2:0. Hosté se nevzdávali zjednodušili hru a výsledkem byla PENALTA po faulu na M. Michala. Radek Horejš ji proměnil a ve 35.min snížil na 2:1. Ve 39.min R. Horejš vysunul Davida Hájka a ten s přehledem přeloboval A. Lüftnera 2:2. Tento stav už vydržel do poločasu.

DOMÁCÍ ZACHRÁNILI BOD

I v druhém poločase bylo k vidění spoustu soubojů a málo fotbalu. V 62.min poslal J. Čermín krásný pas na Davida Hájka a ten parádně zavěsil 2:3. Domácí se do zakončení příliš nedostávali a tak mohl Borek přidat pojistku. M. Farka hodil dlouhý aut do vápna, ten propadl až k D. Hájkovi, který se ocitl sám před gólmanem. Gólman A. Lüftner však předvedl parádní zákrok a držel domácí ve hře. V další šanci se ocitl M. Michal a na dvakrát dostal míč do sítě opět, ale neplatil pro ofsajd. Tentokrát však chybně signalizovaný. A tak přišel trest na druhé straně, kdy dlouhý nákop do vápna poslal hlavou do brány Václav König 3:3. Poslední šanci měl M. Leština po centru Ch. Legdana, ale hlavou nezamířil přesně.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Pavel Vařil, trenér: "Očekával jsem těžké utkání vzhledem k tomu, že jsme hráli na naší menší umělce. To se také potvrdilo. Zápas byl spíš boj než fotbal. Nemohli jsme moc kombinovat a nakopávané míče není úplně to, co chceme a umíme hrát. Musím ovšem kluky pochválit za bojovnost a i když jsme prohrávali, tak jsme nesložili zbraně a na konci zaslouženě vyrovnali. Bod je asi maximum, co jsme vzhledem k průběhu mohli získat."

FK Borek
Radek Horejš: "Dneska to s fotbalem mělo málo společného. Na nějakou kombinaci nebyl čas ani prostor. Za stavu 2:0 pro domácí bychom bod brali, ale po otočení výsledku a ještě nějakých neproměněných šancích je to pro nás nakonec ztráta."

Sestavy


TJ Malše Roudné B
A. Lüftner [-] - V. König ml. [-] , S. Jusufi [-] , Š. Masák [-] (60. A. Stehlík [-] ) , Š. Kalina [-] , F. Stieranka [-] , M. Michálek [-] , P. Jusufi [-] (46. D. Horejš [-] ) , R. Jinšík [-] (74. L. Skála [-] ) , D. Budín [-] , F. Pazourek [-] (46. P. Volák [-] )

FK Borek
F. Moudrý [-] - J. Dvořák [-] , A. Arnošt [-] (30. R. Kostík [-] ) , M. Farka [-] (80. D. Kolár [-] ) , C. Legdan [-] , J. Čermín [-] , D. Hájek [-] , M. Michal [-] , M. Leština [-] , O. Hanžl [-] , R. Horejš [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zabilka Luboš - NOVÁK Roman, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 19:50

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 17:44

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 21:25

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů