Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:1
(3:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

24.10.2024 19:00

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Viktorka navázala na výhru s Kralupy, vestecký triumf nad Říčany řídil Matysík


Branky


4

Čtvrteční předehrávka 12. kola nabídla souboj Vestce s Říčany, který měl jednoznačný průběh. Domácí měli navrch, svému soupeři vstřelili čtyři góly a i díky dvěma přesným zásahům Radima Matysíka si dokráčeli pro pohodlné vítězství. Utkání se však neobešlo bez sporných momentů, ke kterým se v pozápasovém hodnocení krátce vyjádřil i hostující trenér.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly v hostující síti

Viktorka od samého začátku potvrzovala roli favorita a diktovala tempo hry.

 

Po dvaceti minutách se domácí dostali do vedení, když skóre zápasu otevřel Radim Matysík.

 

Netrvalo to ani pět minut a Vestec vedl zásluhou Jakuba Michálka 2:0.

 

Domácím se do konce prvního poločasu podařilo přidat třetí přesný zásah, když gól do šatny vstřelil Tomáš Jarábek. Hosté se dožadovali ofsajdu, na verdiktu rozhodčího, který branku uznal jako regulérní, to ale nic nezměnilo.

 

Úvodní dějství nabídlo v závěru ještě jeden moment, kdy hostující družstvo nesouhlasilo s rozhodnutím hlavního sudího. Nedovoleného zákroku se dopustil autor první branky zápasu Radim Matysík, jenž nadvakrát fauloval říčanského Tomáše Trávníčka. Hosté se dožadovali červené karty, domácí fotbalista ale za svůj faul uviděl od rozhodčího pouze kartu žluté barvy.

 

Další zajímavější momenty již první půle nepřinesla, a hráči tak po úvodních pětačtyřiceti minutách odcházeli do kabin za stavu 3:0 pro domácí mužstvo.

 

 

Po gólu na obou stranách

Viktorka měla i ve druhé půle navrch a zápas kontrolovala.

 

V 64. minutě navíc navýšila svůj náskok na 4:0, když svůj druhý gól v utkání zaznamenal Radim Matysík.

 

Hostům se v samotném závěru podařilo snížit. Do střelecké listiny se po standardní situaci přesnou hlavičkou zapsal Richard Fodor.

 

Viktorka Vestec tak doma porazila Říčany 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka, trenér: Dnes jsme odehráli asi nejlepší utkání podzimu. Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně, dařilo se nám držet míč, kombinovat a byli jsme nebezpeční. Říčany se snažily hrát fotbal, což nám určitě vyhovovalo víc, než když soupeř zaleze na vápno. Ale to asi každému. Výsledek vypadá vcelku jasně a pohodově, ale určitě to nebyl lehký zápas. Ale jak jsem říkal, byl to náš nejlepší výkon za celý podzim. Řekl bych, že jsme byli na hřišti ve všem lepší, a nakonec i ve vstřelených gólech, což nám zařídilo tři body.

Říčany
Zdeněk Šalda, trenér: To, že jsme hráli špatně a že nás domácí přehráli, je jedna věc, ta podstatnější. Nevidím ale důvod, proč museli tak ovlivnit zápas rozhodčími, když by to utkání, myslím, vyhráli i tak. Šlo o tendenční vedení zápasu rozhodčího ve prospěch domácích.

Sestavy


TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - D. Minha [-] , J. Hovorka [-] (67. D. Silovský [-] ) , L. Svoboda [-] , J. Maňák [-] (8. J. Michálek [-] ) , R. Matysík [-] (79. K. Kubata [-] ) , M. Hrobník [-] , T. Jarábek [-] , M. Hendrych [-] , D. Podzimek [-] , A. Bodlák [-] (67. O. Vlasák [-] )

Říčany
J. Černý [-] - R. Fodor [-] , M. Jelínek [-] , V. Hýsek [-] (69. M. Jonscher [-] ) , D. Snop [-] , A. Heneš [-] (52. V. Klíma [-] ) , V. Holub [-] , O. Holub [-] (83. T. Svoboda [-] ) , T. Trávníček [-] , S. Netolický [-] (76. D. Doležal [-] ) , M. Sus [-]

ŽK: 38. J. Michálek , 45. R. Matysík , 89. M. Hendrych - 42. R. Fodor , 51. M. Jelínek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠPICL David - DIVILEK Peter, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2024 17:05
Matouš Vránek

Expert: Milan Dolejš
Tip experta: výhra domácích

Vestec je doma silný a vyhraje.

Matouš Vránek

Expert: Milan Dolejš
Tip experta: výhra domácích

Vestec je doma silný a vyhraje.