L. Krejza 70. (p.)
1:1
(0:1)
43. J. Nový
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:1
(0:1)

L. Krejza 70. (p.)
 
43. J. Nový

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

26.10.2024 10:00

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Vyrovnaná bitva mezi Kralupy a Jinočany skončila remízou, bod domácím vystřelil z penalty Krejza


Branky


70. L. Krejza (p.) - 43. J. Nový
6

Kralupští fotbalisté hostili v sobotním utkání 12. kola Jinočany, které v minulém kole porazily lídra soutěže z Příbrami. Utkání dvou kvalitních defenziv nabídlo vyrovnanou hru s šancemi na obou stranách, pokutový kop a v konečném výsledku dělbu bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny po chybě

Hned v úvodu zakončoval po ose Vostracký - Pivrnec - Řehák - Macek na zadní tyči poslední jmenovaný, avšak bohužel pro hosty pouze do boční sítě.

 

Po pěti minutách hry měli velkou šanci také kralupští. Průnikovou přihrávku do vápna dostal Menčl, který ale tváří v tvář Páleníkovi hostujícího gólmana neprostřelil.

 

Poté dostal na druhé straně dobrý míč za obranu Nový, kvůli špatnému zpracování nakonec ale ani nezakončil.

 

Kralupy vzápětí zakončovaly Krejzou, jehož hlavička po centru Rejmana ale skončila pouze v rukavicích připraveného Páleníka.

 

Atraktivní úvod zápasu uzavřel brejk, který vedl jinočanský Ambrus. Hostující obránce potáhl balón, dal do strany na Macka, jehož zakončení na poslední chvíli pohotovým skluzem srazil na roh Neumann.

 

Tempo hry v následujících minutách opadlo a šlo především o boj o balón. Oba celky se snažily nadále útočit, většina akcí na obou stranách ale většinou končila před vápnem soupeře.

 

Když už se zdálo, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu, ve 43. minutě přišla chyba v domácí obraně, po které se na kralupského brankáře řítil útočník Jakub Nový. Jinočanský forward Víška prostřelil a rozjásal veškeré hostující příznivce.

 

Nového gól do šatny tak znamenal poločasové vedení Jinočan 1:0.

Vyrovnání z penalty

Na začátku druhé půle byli aktivnější hosté, vinou nepřesné finální fáze ale žádnou ze slibně se rozvíjejících akcí nedotáhli do gólového konce.

 

V 70. minutě byl ve vápně faulován domácí Luboš Krejza, a Kralupy tak měly k dispozici penaltu. Balón si na značku pokutového kopu postavil sám Krejza, jenž přízemní střelou k tyči vyrovnal na 1:1.

 

Závěr utkání byl nervózní z obou stran. S přibývajícími minutami bylo k vidění několik faulů, se kterými přicházely i žluté karty.

 

V posledních vteřinách zápasu mohl strhnout výhru na hostující stranu Pivrnec, jeho zakončení z dobré pozice ale zblokovala domácí obrana.

 

Kralupy si tak po remíze 1:1 body s Jinočany rozdělily.



Ohlasy k zápasu



FK Jinočany
Josef Beránek, trenér: Bojovné utkání, po kterém je ta remíza podle mě asi spravedlivá. Mohlo to skončit 2:1 na jakoukoliv stranu. Kdo by dal ten druhý gól, tak by asi vyhrál, ale skončilo to tak, jak to skončilo. Ale jak říkám, asi to odpovídá tomu průběhu a je to spravedlivé. My jsme nehráli úplně špatně, ale něco tomu tentokrát chybělo. Soupeř byl silový, měl vepředu silné útočníky, kteří dokážou podržet balón. S tím měla naše obrana tentokrát dost práce.

Sestavy


FK Kralupy 1901
P. Víšek [-] - M. Rejman [-] (90. D. Zabilanský [-] ) , J. Čižikov [-] , J. Řezníček [-] , R. Culek [-] , D. Menčl [-] , L. Krejza [-] (84. V. Pakandl [-] ) , D. Hemr [-] , M. Glogas [-] (46. F. Valtr [-] ) , M. Řenč [-] (76. J. Jindřich [-] ) , D. Neumann [-]

FK Jinočany
D. Páleník [-] - A. Petrouš [-] (64. I. Bogár [-] ) , M. Ambrus [-] , D. Huleš [-] - F. Vostracký [-] , M. Pivrnec [-] , T. Pelikán [-] , J. Řehák [-] (84. J. Cháb [-] ) , T. Volek [-] , M. Macek [-] - J. Nový [-] (73. J. Sedláček [-] )

ŽK: 77. M. Rejman , 78. D. Menčl - 22. J. Nový , 69. F. Vostracký , 69. T. Volek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KURKA Miloš - KUBEČKA Pavel, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2024 14:07

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2024 17:05
Matouš Vránek

Expert: Milan Dolejš
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Kralupy využijí domácího prostředí.

Matouš Vránek

Expert: Milan Dolejš
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Kralupy využijí domácího prostředí.