Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

7:1
(3:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 10:30

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Střelnice v Příbrami, Spartak zdemoloval Viktorku sedmi góly


Branky


7

Příbram v minulém kole poprvé v sezoně klopýtla, když nestačila na Kladno v poměru 2:4. Nastolit zpět starý režim výher chtěl Spartak doma proti Vestci, který na zápas odcestoval se značně oslabenou sestavou. Ačkoliv jsou od sebe oba celky v tabulce vzdáleny jen pár míst, výsledek dnešního klání byl nakonec více než jednoznačný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbrankové vedení domácích

Od prvních minut to byli domácí, kteří v utkání měli navrch a vytvářeli si gólové příležitosti. Dlouho se jim ale nedařilo žádnou z šancí přetavit v úvodní branku zápasu.

 

Skóre se měnilo až ve 26. minutě. Domácí Buchta skvěle vysunul Tomáše Jeníka, jenž samostatný nájezd na gólmana Baštu proměnil.

 

Ve 40. minutě to bylo 2:0. Po úniku Spousty se prosadil Miroslav Slepička.

 

Domácí stihli do poločasu přidat ještě třetí branku. Byl to znovu Buchta, po jehož nabídce se mezi úspěšné střelce utkání zapsal tentokrát Tomáš Spousta.

 

Úvodní pětačtyřicetiminutovka tak skončila výsledkem 3:0 pro domácí mužstvo.

 

Další čtyři góly domácích a snížení Vestce

Příbramská dominance pokračovala i ve druhém dějství. Domácí hru kontrolovali a nadále si vytvářeli gólové příležitosti.

 

V 53. minutě přidal svůj druhý přesný zásah v utkání Tomáš Spousta, jenž zvýšil na 4:0.

 

O pět minut později vedli domácí už 5:0, když se trefil Josef Čížek.

 

Domácí neměli dost a po hodině hry přidali šestou branku. Autorem se stal tentokrát vestecký Jakub Hobza, který si vstřelil nešťastnou vlastní branku.

 

Čestný úspěch zaznamenali hosté v 73. minutě, když na 6:1 snížil střídající David Silovský.

 

Příbram nenechala inkasovanou branku bez odpovědi, a tak už za dvě minuty rozvlnil síť Miroslav Slepička, jenž svým druhým gólem v zápase stanovil konečný výsledek utkání na 7:1 pro domácí mužstvo.

 



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Zdeněk Míka, trenér: Do zápasu jsme vstoupili s vědomím, že po blamáži na Kladně z minulého týdne je co napravovat. Od první minuty jsme hráli vysoko a nátlakově, což činilo soupeři značné problémy. Hru jsme zjednodušili a byli jsme nebezpeční z krajních prostorů, kde soupeř nezachytával naše náběhy. Za stavu 0:0 jsme si vytvořili čtyři gólové příležitosti, které jsme nevyužili. Až ve 26. minutě po krásném vysunutí Buchty dal Jeník na 1:0. Ve 40. minutě dal po úniku Spousty na 2:0 Slepička a na poločasových 3:0 po krásném uvolnění Buchty Spousta. Druhá půle byla pod naší kontrolou a přidali jsme další čtyři góly. Největší plusy v utkání byl kolektivní a týmový výkon, kombinační hra a skvělé zakončení.

TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka, trenér: Od rána od šesti hodin jsme řešili pět omluvenek, kvůli nějaké nevolnosti, takže jsme sestavu skládali velmi těžko. Určitě jsme ale do Příbrami nejeli odevzdaní. Hřiště bylo značně podmáčené, ale hrát se na něm dalo dobře. Mladí rychlíci v útoku soupeře nám dělali obrovské problémy, a nakonec se to projevilo i na skóre, které je tvrdé, ale asi zasloužené. Je to velká škoda, protože hřiště bylo velké, měli jsme spoustu místa, ale vázla nám kombinace na útočné polovině a měli jsme spoustu nevynucených ztrát. To byla přesně voda na příbramský mlýn. Rychlý přechod dopředu a velká kvalita v zakončení od domácích nás stály body i lepší výsledek.

Sestavy


Spartak Příbram
J. Novák [-] - P. Buchta [-] , T. Prokeš [-] (59. V. Kadlec [-] ) , T. Jeník [-] , T. Spousta [-] , D. Vošmik [-] (59. M. Srch [-] ) , K. Češka [-] (76. D. Prokeš [-] ) , D. Tarczal [-] , J. Čížek [-] , T. Vyhnal [-] , M. Slepička [-]

TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - D. Minha [-] , J. Hobza [-] , P. Luňák [-] (46. O. Vlasák [-] ) , J. Kolda [-] (46. D. Silovský [-] ) , L. Svoboda [-] , R. Matysík [-] , O. Vosáhlo [-] , T. Jarábek [-] , M. Hendrych [-] , D. Podzimek [-]

ŽK: 29. D. Podzimek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Orálek Kamil - PETÝREK Václav, ŠPAČEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 22:25

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 18:56
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 20:50
Matouš Vránek

Expert: Josef Beránek
Tip experta: výhra domácích

Příbram bude chtít napravit zaváhání z Kladna a doma zvítězí.

Matouš Vránek

Expert: Josef Beránek
Tip experta: výhra domácích

Příbram bude chtít napravit zaváhání z Kladna a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích