Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:4
(2:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.09.2024 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Obrat v posledních minutách, Podlesí veze z Jinočan po úderném závěru tři body


Branky


6

Fotbalisté Podlesí čekají na vítězství od 1. září, z posledních dvou utkání navíc mají tristní skóre 1:12. Vrátit se zpět na vítěznou vlnu chtěli Pilíkovi svěřenci v zápase v Jinočanech. Dlouho to vypadalo, že z toho bude třetí porážka v řadě, hosté však předvedli úderný závěr a v posledních minutách otočili skóre ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly na každé straně

Od začátku utkání měli optickou převahu hosté, kteří měli balón na kopačkách o trochu více než jejich soupeř.

 

Svěřencům trenéra Tomáše Pilíka se navíc po čtvrthodině hry podařilo otevřít skóre zápasu. Po skrumáži ve vápně se tvrdou střelou z malého vápna prosadil Jakub Hausleitner.

 

Netrvalo to ani pět minut a domácím se podařilo vyrovnat. Po Mackově centru ze standardní situace se hlavou trefil kapitán Petr Kalaš.

 

Po půlhodině hry se Martin Macek ocitl tentokrát v roli střelce. Jinočanský šikula dostal dobrou přihrávku do běhu a tváří v tvář brankáři Zykánovi procedil míč mezi nohama hostujícího gólmana. Jinočany se tak poprvé v utkání ujaly vedení.

 

Ve 33. minutě bylo ale skóre opět nerozhodné. Po standardní situaci zahrané Valtou se k odraženému míči dostal Matěj Bálek, jenž přesnou střelou k tyči rozvlnil síť.

 

Úvodní pětačtyřicetiminutovka tak skončila výsledkem 2:2.

Vedení domácích a obrat hostů v závěru

Druhá půle byla vesměs vyrovnaná a hrálo se zejména od vápna k vápnu.

 

Prvního gólu druhého dějství se diváci na stadionu v Jinočanech dočkali v 75. minutě. Skvělou akci předvedl domácí obránce Adam Petrouš, jenž vystihl nepřesnou přihrávku hostů, narazil si balón nejprve s Bogárem, poté s Pivrncem a tváří v tvář brankáři Zykánovi nezaváhal. Povedená akce, která vrátila Jinočanům vedení.

 

Podlesí se ale s vidinou další porážky nechtělo smířit a snažilo se o vyrovnání. V 89. minutě se to hostům podařilo. Po centru střídajícího Jiránka a zaváhání domácího brankáře se prosadil kapitán Milan Mišun.

 

Hosté se s jednobodovým ziskem nespokojili a v posledních vteřinách zápasu strhli vítězství na svou stranu. Na centr střídajícího Šlapáka si na zadní tyči naběhl nikým nehlídaný Filip Šrajn, jenž stoprocentní šancí nepohrdl.

 

Ihned po rozehrávce domácích rozhodčí zápas ukončil, a veškeří příznivci Podlesí propukli v radost. Naopak na domácích bylo vidět nesmírné zklamání.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Josef Beránek, trenér: Troufnu si říct, že my jsme dali dva góly ze hry po vypracovaných akcích a soupeř dva šťastné góly, které se ale zkrátka počítají. Hra z naší strany nebyla úplně špatná, nedůraz ve vápnech, kde se rozhoduje, je ale teď naše bolístka. Z šesti zápasů jsme ve čtyřech dostali neříkám že rozhodující, ale zkrátka góly v posledních minutách. Ten dnešní závěr byl od nás znovu nezvládnutý takticky. Je to smolná prohra, která se ale počítá. Řekl bych, že vyhrál šťastnější tým.


Sestavy


FK Jinočany
D. Páleník [-] - R. Barciaga [-] , P. Kalaš [-] (73. M. Ambrus [-] ) , D. Huleš [-] , A. Petrouš [-] - J. Řehák [-] (61. T. Volek [-] ) , M. Pivrnec [-] , T. Pelikán [-] - J. Nový [-] , M. Macek [-] , I. Bogár [-]

TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - J. Hausleitner [-] , J. Trefný [-] , O. Valta [-] , M. Bálek [-] , F. Šrajn [-] , M. Polák [-] , O. Vojtišek [-] (33. J. Jiránek [-] ) , Z. Buch [-] , M. Mišun [-] , M. Vohradský [-] (67. M. Šlapák [-] )

ŽK: 69. P. Kalaš , 77. A. Petrouš - 57. Z. Buch , 66. M. Bálek , 91. M. Šlapák , 93. J. Jiránek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LADISLAV Jakub - VAŇOUSEK Patrik, VÁŇA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Matouš Vránek
Tip experta: výhra domácích

Jinočany si to doma pohlídají a uštědří Podlesí další porážku.

Matouš Vránek

Expert: Matouš Vránek
Tip experta: výhra domácích

Jinočany si to doma pohlídají a uštědří Podlesí další porážku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů