2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 10:15

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladenská rezerva zvítězila nad Kosoří, rozhodující trefa přišla v 90. minutě


Branky


7

Kosoř v minulém kole porazila Beroun vysoko 5:0, na což chtěla navázat i v dalším utkání, ve kterém se představila na půdě rezervy Kladna. Byla ale značně oslabena, jelikož jí chybělo několik důležitých hráčů. Kladenská rezerva naopak v předchozím zápase padla s Lužcem, a v utkání s Kosoří si tak chtěla spravit chuť a připsat si první vítězství v nové sezoně. To se jí nakonec povedlo, když tři body vystřelil po minutovém pobytu na hřišti Petar Šoškić.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól a neproměněné šance Kladna

První poločas patřil domácím, kteří byli více na balónu, hýřili pohybem a snažili se vytvářet si gólové příležitosti.

 

Jednu takovou si vypracovali ve 22. minutě, když se po střele Truhláře dostal k dorážce Jakub Liška a nekompromisně zavěsil. Kladenští tak vedli 1:0.

 

Domácí mohli během úvodního dějství vstřelit ještě několik dalších branek. Liška šel z levé strany sám na gólmana hostů, Frantu ale nepřekonal. Poté hlavičkoval z dobré pozice osamocený Hanuščík, který pro změnu netrefil branku. Příležitost ke skórování měl také Bokša, který však po centru rovněž nedokázal zamířit mezi tři tyče.

 

Úvodní dějství tak skončilo výsledkem 1:0 pro domácí.

Vyrovnání Kosoře a kladenský hrdina

Ve druhé půli už se hra trochu vyrovnala, i tak ale Kladno mohlo svůj náskok navýšit. Dvakrát se v šanci ocitl Marek Truhlář, ani jednou ale neuspěl.

 

V 75. minutě to byli kosořští, kterým se povedlo rozvlnit síť. Do odraženého balónu se za vápnem opřel střídající Milan Bouška, jenž i s přispěním teče od Kolářského překonal domácího brankáře.

 

Když už to vypadalo, že se oba celky rozejdou smírně, domácí trenér poslal na hřiště Petara Šoškiče. Kladenský žolík předvedl po minutě pobytu na hřišti dobrou individuální akci, když si navedl balón na střed a vystřelil přesně k tyči. Gólman byl na jeho pokus krátký, a u všech domácích příznivců tak propukla obrovská euforie.

 

B-tým Kladna si tak po výhře 2:1 nad Kosoří připsal první vítězství v nové sezoně.



Ohlasy k zápasu


SK Kladno B
Tomáš Vincent, trenér: Za první poločas jsem s výkonem určitě spokojený, tedy až na tu koncovku. Druhá půle už byla trošku slabší. Tam si myslím, že je zapotřebí ty soupeře spíš dorazit a odskočit jim hlavně gólově. Co tedy budeme muset v tréninkách určitě hodně potrénovat, je zakončení. Tam nás to prostě trápí. Herní převaha je na naší straně, koncovka nás ale zkrátka hrozně trápí. Co bych chtěl pochválit, tak určitě kluky z lavičky, kteří nastoupili a trošku to oživili. A především Šoškiče, který narychlo naskočil a dokázal skórovat.

Kosoř
Aleš Foldyna, trenér: Utkání se mi hodnotí těžce. Nerad si stěžuji, ale když vám chybí Černý, Mašek, Stejskal a dalších pět kluků z mančaftu, tak můžu být rád, že nám šli pomoct kluci z B-týmu. Nakonec jsme mohli uhrát remízu, ale bohužel jsme to v poslední minutě nezvládli směrem dozadu a dostali jsme gól. Chtěl bych kluky pochválit za bojovnost, ale soupeř byl lepší a hlavně rychlejší směrem dopředu.



Sestavy


SK Kladno B
J. Ševce [-] - M. Blažek [-] (68. F. Rous [-] ) , J. Kolářský [-] , J. Liška [-] (68. M. Veiner [-] ) , V. Kalina [-] , Š. Hanuščík [-] (85. Š. Kácl [-] ) , J. Bokša [-] (62. L. Janega [-] ) , M. Truhlář [-] (89. P. Šoškić [-] ) , J. Slabý [-] , V. Novák [-] , J. Fajka [-]

Kosoř
M. Franta [-] - F. Klaban [-] , A. Janoušek [-] , K. Jurovčík [-] (62. M. Češka [-] ) , M. Jurovčík [-] , P. Nehoda [-] , M. Bícha [-] , J. Křemen [-] , P. Růžička [-] (9. Š. Peréz [-] ) , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

ŽK: 47. J. Liška , 56. Š. Hanuščík - 11. A. Janoušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LAHODA Matěj - BENÁK Petr, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Petr Kolařík
Tip experta: výhra domácích

I když tomu tabulka nenapovídá, tak si myslím, že mladíci z Kladna mají na to, aby útočili na nejvyšší příčky. Tento zápas zaberou a zaslouženě vyhrají.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích