5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2024 18:00

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosoř navázala na vysokou výhru, tentokrát doma rozstřílela Beroun


Branky


6

Fotbalisté Kosoře porazili v minulém kole rezervu Slaného vysokým výsledkem 6:0. Dnes proti nim stál další celek, kterému se v novém ročníku zatím příliš nedaří - Beroun. Ačkoliv to po prvním poločase nevypadalo, domácí nakonec znovu zvítězili velkým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková bitva

V úvodním dějství byla hra poměrně vyrovnaná. Kosoř hrála aktivně, stejně tak ale i její soupeř, který vysoko napadal a snažil se na domácí obranu vyvinout tlak.

 

Příliš šancí v prvním poločase k vidění nebylo. Oba celky si připsaly několik zajímavých střel, které ale výrazněji neohrozily ani jednoho z brankářů.

 

Po úvodních pětačtyřiceti minutách tak hráči odcházeli do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

Kanonáda od domácích

Začátek druhého poločasu začal v podobném duchu, v jakém se nesl poločas první. S přibývajícími minutami se ale víc a víc tlačili dopředu domácí, což vyústilo v úvodní gól zápasu. Střílený centr před branku vyrazil berounský gólman Michal pouze před sebe a domácí Dominik Mašek se zblízka nemýlil.

 

O chvíli později bylo pro berounské ještě hůř. Za ostrý skluz na Patrika Nehodu byl totiž vyloučen hostující František Štefan.

 

Právě domácí Nehoda naservíroval z následné standardní situace perfektní centr před branku, kde ho přesnou hlavičkou zužitkoval Mikuláš Bícha. Kosoř tak vedla 2:0.

 

V 65. minutě to bylo už 3:0. Po chybě hostující obrany se tváří v tvář brankáři prosadil Marek Brož.

 

Aktivní Nehoda přidal v 70. minutě čtvrtou branku svého týmu. Domácí fotbalista se trefil zblízka, když do branky doklepl střelu Bíchy.

 

Konečný výsledek na 5:0 stanovil v 78. minutě Matěj Jurovčík, který se trefil hlavou po rohovém kopu.

 

Kosoř tak nadále zůstává neporažena, a to když na domácí půdě porazila Beroun vysoko 5:0.



Ohlasy k zápasu


Kosoř
Aleš Foldyna, trenér: V první půli jsme nehráli to, co jsme chtěli hrát, ale soupeř byl dobře organizovaný vzadu a dost nás napadal. První poločas také dost ovlivnilo zranění našeho stěžejního hráče a museli jsme střídat. Druhá půle už byla více běhavější a podařilo se nám nasázet moc hezké góly, hlavně první a druhý. Jen musím podotknout, že v téhle soutěži by se nemělo hrát ve formátu neděle, středa, sobota. Je to pro tyhle mančafty dost náročné.

Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek, vedoucí mužstva: Myslím si, že šedesát minut se hrál vyrovnaný fotbal. Poté jsme zase vyrobili triviální chyby, kterými jsme soupeři umožnili dostat se do vedení. Pak jsme se bohužel sesypali.



Sestavy


Kosoř
M. Franta [-] - M. Černý [-] (23. T. Vladyka [-] ) , P. Stejskal [-] (78. P. Kostelník [-] ) , M. Jurovčík [-] , P. Nehoda [-] , M. Bícha [-] (75. D. Radosta [-] ) , J. Křemen [-] , D. Mašek [-] (75. A. Franta [-] ) , P. Růžička [-] , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

Český Lev - Union Beroun
J. Michal [-] - M. Honek [-] (23. A. Brabec [-] ) , Č. Černík [-] , P. Vopěnka [-] (63. P. Fišer [-] ) , K. Vajs [-] , O. David [-] , D. Hájek [-] , L. Kaufman [-] , F. Štefan [-] , M. Novák [-] , R. Kříž [-] (78. M. Trnka [-] )

ŽK: 11. M. Bícha , 26. M. Vašák , 60. P. Nehoda - 27. K. Vajs . ČK: 60. F. Štefan .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - BRAUNŠVEIG Vojtěch, STEJSKAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů