1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2024 18:00

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: První body pro nováčka, Zdice doma přemohly Sedlec-Prčice


Branky


6

Nováčkovi ze Zdic se úvodní dva zápasy v nové soutěži nezdařily dle představ. Nula bodů, skóre 0:6. Změnit to chtěli zdičtí fotbalisté proti soupeři ze Sedlce-Prčic, který zatím v novém ročníku získal bod za remízu s Lužcem. Zápas nabídl dva rozdílné poločasy, po kterých se nakonec z prvního tříbodového zisku v sezoně radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden domácí centr za druhým

V úvodním dějství byli nebezpečnější hráči domácího týmu, kteří si během úvodní pětačtyřicetiminutovky dokázali vytvořit několik slibných šancí.

 

Nejvíce zdičtí hrozili prostřednictvím centrů ze strany, kterých do vápna soupeře létalo opravdu mnoho. Domácím se ale v čele s bratry Krůtovými v útoku nepodařilo vstřelit úvodní gól zápasu. Buďto zakončení zneškodnil dobře chytající gólman Nerad, a nebo rozvlnění sítě zabránila tyč.

 

Hosté v prvním poločase zaznamenali jednu dobrou příležitost. Tomáš Pištěk udělal kličku obránci a z hranice vápna se odhodlal ke střele. Zakončení mu ale příliš nesedlo, a branku tak minulo.

 

V první půli se tak diváci gólu nedočkali a do kabin se šlo za bezbrankového stavu 0:0.

Vítězná branka Zdic

Hned po pár minutách hry se domácí radovali z vedení. Po centru ze strany se hlavou prosadil nikým nehlídaný Jiří Počta, který si tak připsal nejen úvodní branku utkání, ale vůbec první gól Zdic v této sezoně.

 

Domácí se poté soustředili zejména na bránění, a hráli tak spíše hosté, kteří byli aktivnější a snažili se dobýt domácí defenzivu.

 

To se jim ale nedařilo. Domácí dobře a poctivě bránili a hrozili zejména z brejkových situací.

 

Sedlci-Prčicím se tak nepodařilo vyrovnat, a Zdice si tak připsaly první body v nové sezoně.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Zdice
Michael Macourek, předseda klubu: Byli jsme na tom tak, že jsme po dvou kolech měli nula bodů. Potřebovali jsme tedy vyhrát, což se nám tím nejtěsnějším možným rozdílem povedlo. Bylo to takové bojovné utkání. My jsme opět doplatili na to, že neproměňujeme šance. O poločase to mohlo být 3:0, bohužel tam ale byla nějaká tyč a tutové šance, které jsme neproměnili. Ve druhé půli nám tam něco spadlo. Soupeř nás pak zatlačil, a nakonec jsme byli rádi za takovouhle upachtěnou výhru 1:0. Z mého pohledu to nebylo hezké utkání, ale samozřejmě bereme tři body, které jsou pro nás v tuhle chvíli skvělé.

TJ Sedlec-Prčice
Radim Hešík, trenér: Tvrdý, bojovný soupeř. Tým, který hrál doma, měl nula bodů a šel za vítězstvím. Domácí byli v první půli více na balónu a měli i šance. Ve druhém poločase jsme to chtěli trochu převrátit na svoji stranu, jelikož domácím evidentně docházel dech. Nicméně jsme z jednoho centru dostali branku od neobsazeného hráče. Závěrečných pětadvacet minut se hrálo na jednu branku, nepodařilo se nám ale dát gól. Pro nás tedy docela zklamání, jelikož jsme si za druhý poločas určitě bod zasloužili. Na jeden poločas se ale nehraje, a ani jsme neměli takové to přirozené štěstí, aby se nám tam něco odrazilo.



Sestavy


FK Olympie Zdice
M. Hnízdil [-] - J. Krůta [-] (90. T. Kabát [-] ) , J. Krůta [-] (42. Y. Byba [-] ) , D. Nový [-] , L. Sklenář [-] (65. J. Svoboda [-] ) , J. Počta [-] , P. Pipiška [-] , J. Karmazín [-] (46. P. Míka [-] ) , M. Myška [-] , J. Mojdl [-] , D. Rigo [-]

TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - M. Kaňka [-] , M. Raček [-] , M. Sedláček [-] - T. Pištěk [-] (80. D. Kabíček [-] ) , M. Hájek [-] , V. Novák [-] , V. Kabíček [-] , Z. Všetečka [-] - M. Davídek [-] , M. Prchlík [-]

ŽK: 44. D. Rigo , 61. J. Počta , 65. J. Krůta , 93. M. Hnízdil - 73. T. Pištěk .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Soukup Marek - SOUČEK Tomáš, KULANDA Radomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích