I. Bogár 37. (p.)
J. Nový 43.
I. Bogár 67.
3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:2
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.08.2024 18:00

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Jinočany doma porazily nováčka z Průhonic, dva góly vstřelil Bogár


Branky


37. I. Bogár (p.) , 43. J. Nový , 67. I. Bogár - 53. T. Sedláček , 90. T. Sedláček
6

Jinočanští fotbalisté zatím v probíhající sezoně nenašli svého přemožitele, kterým se tentokrát mohl stát nováček z Průhonic. Spartak bojoval o body do poslední minuty, výhru ale přeci jen nakonec brali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a vedení domácích

V prvním poločase bylo k vidění několik střel na obou stranách, o vyložené šance se ale nejednalo.

 

První velká příležitost přišla až ve 37. minutě. Balón na polovině hřiště získal domácí Bogár, který potáhl míč a přesným centrem na zadní tyč vybídl ke skórování Nového. Jinočanský útočník svou střelou trefil pouze dobře postaveného brankáře Průhonic, k dorážce se však dostal Macek. Ten zakončil mimo branku, avšak hned vzápětí byl faulován hostujícím Holcem. Domácí tak i přes protesty Spartaku zahrávali pokutový kop. Balón si na penaltu postavil Igor Bogár, jenž přesnou střelou k tyči rozjásal domácí tribuny. Jinočany tak vedly 1:0.

 

Netrvalo to dlouho a bylo to 2:0. Tentokrát to už Jakubu Novému vyšlo, domácí útočník si naběhl na centr Macka a nikým nehlídaný uklidil balón k tyči.

 

Po úvodním dějství tak odcházeli do kabin spokojenější hráči domácího týmu, kteří nad Průhonicemi vedli 2:0.

Hosté dotahovali, ale nevyrovnali

Na hostujících hráčích bylo vidět, že s výsledkem chtějí něco udělat, a v 53. minutě se jim podařilo snížit na rozdíl jediné branky. Přízemní centr Doudy našel střídajícího Tomáše Sedláčka, kterého na zadní tyči nikdo nehlídal, a hostující fotbalista měl tak snadnou práci.

 

Průhoničtí cítili šanci a hnali se za vyrovnáním. Zhruba po hodině hry se Spartak dožadoval faulu ve vápně a odpískání pokutového kopu, rozhodčí ale na penaltu neukázal.

 

V 67. minutě to byli domácí, kteří znovu rozvlnili síť. Po centru Řeháka vstřelil svůj druhý gól v utkání Igor Bogár. Jinočany tak opět vedly o dvě branky.

 

Hosté se však nevzdali a v 90. minutě se dostali znovu na dostřel jediné branky. Po standardní situaci se dalším dvougólovým střelcem dnešního zápasu stal Tomáš Sedláček, který se prosadil hlavou na zadní tyči.

 

Spartak si ještě v závěru vytvořil tlak, domácí si ale nejtěsnější možný náskok pohlídali, a nováčka tak porazili 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Josef Beránek, trenér: Začátek sezony se nám celkem povedl, sedm bodů ze tří zápasů, to je relativně pozitivní. Je začátek soutěže, ty výkony si musejí zase trochu sednout, velkou roli zde hraje i nějaká únava. Věříme, že se to bude zlepšovat. Výkon nebyl ideální, ale samozřejmě se počítají body. Jak se říká, historie se neptá, jak to probíhalo, ale každý pak vidí výsledek. Máme na čem pracovat, máme se kam posouvat, ale myslím si, že sedm bodů ze tří zápasů je dobrý začátek sezony.

Spartak Průhonice
Michael Žižka, trenér: Výsledek samozřejmě hodnotím záporně. Ze všech tří zápasů máme jeden bod, síla týmu Průhonic je ale popravdě řečeno na to, abychom měli minimálně čtyři a více bodů. Ve výkonech hráčů je vidět chuť i bojovnost, ale jelikož jsem u týmu nový, tak pracujeme i na nějakých taktických věcech, a to si musí sednout, to potřebuje čas. Buduje se tým, který v ani jednom z těch tří utkání nepropadl, ba naopak, pracuje tak, jak si představuju. U nějakých hráčů ale samozřejmě potřebuju, aby k tomu přistoupili s trošku větší zodpovědností. Věřím tomu, že v dalších zápasech se tohle projeví a začneme už konečně sbírat body.

Sestavy


FK Jinočany
Z. Vávra [-] - R. Barciaga [-] (75. P. Vávra [-] ) , D. Huleš [-] , A. Petrouš [-] - M. Pivrnec [-] , T. Pelikán [-] , F. Vostracký [-] (79. T. Volek [-] ) , J. Řehák [-] (71. J. Cháb [-] ) - I. Bogár [-] (75. F. Krejbich [-] ) , M. Macek [-] (66. P. Kalaš [-] ) , J. Nový [-]

Spartak Průhonice
M. Štika [-] - D. Dvořák [-] (62. T. Bartusek [-] ) , T. Šusta [-] , M. Medek [-] , K. Holec [-] (46. R. Janovský [-] ) , D. Obermajer [-] , L. Mezei [-] (46. T. Sedláček [-] ) , J. Ondroušek [-] , A. Douda [-] , T. Bábovka [-] , P. Kotýnek [-]

ŽK: 40. J. Nový , 89. M. Pivrnec , 90. P. Kalaš - 36. K. Holec , 64. P. Kotýnek , 86. T. Šusta .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: ŠESTOŘÁD Jakub - MIŽIČ Jan, PETR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích