Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2024 14:00

2.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová smršť ve druhém poločase: Sokol Bílá Hora porazil Praga Vysočany 5:2


5

TJ Sokol Bílá Hora si v domácím utkání proti SK Praga Vysočany připsali zasloužené vítězství. Po vyrovnaném prvním poločase, kdy hosté dokázali smazat brzké vedení domácích, přišla ve druhé půli rozhodující ofenziva, v níž se dvakrát prosadil Dostálek a zajistil svému týmu vítězství 5:2. Vysočany se sice ještě pokusily o korekci skóre, ale na sílu soupeře v závěru zápasu nestačili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dynamický start a vyrovnání

V prvním poločase utkání mezi TJ Sokol Bílá Hora a SK Praga Vysočany vstoupili domácí do zápasu s jasným cílem získat a to vyhrát a od úvodních minut hráli aktivně. Jejich úsilí bylo korunováno vedoucí brankou, která je dostala do vedení. Po tomto gólu se hra začala vyrovnávat, a kolem 30. minuty se hostům podařilo srovnat skóre po individuální akci jednoho z hráčů. Do přestávky už žádný z týmů nenašel způsob, jak skórovat, a první poločas tak skončil nerozhodně.

Dostálek rozhoduje: Sokol Bílá Hora Vstřeluje tři branky a zajišťuje vítězství

Druhý poločas začal pod taktovkou domácích, kteří se v prvních patnácti minutách prosadili hned dvakrát, když Dostálek zkompletoval svůj hattrick. Tyto branky zásadně ovlivnily další průběh zápasu, jelikož TJ Sokol Bílá Hora získal převahu a kontroloval hru. Domácí tým přidal ještě dvě další branky po pěkných kombinacích, čímž si zajistil rozhodující náskok. Hosté sice v závěru zápasu korigovali výsledek na konečných 5:2, ale vítězství  Sokol Bílá Hora už bylo neohrožené.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bílá Hora
Richard Kulík (hlavní trenér TJ Sokol Bílá Hora): „Do prvního domácího utkání jsme šli s cílem vyhrát. Utkání jsme zahájili aktivně. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě a že i slušná návštěva viděla celkem pohledný zápas.“




Sestavy


TJ Sokol Bílá Hora
Š. Ševčík [-] - M. Vondráček [-] (85. J. Ševčík [-] ) , J. Rákosník [-] (85. M. Šetina [-] ) , M. Dostálek [-] (61. J. Vondráček [-] ) , R. Lešo [-] (77. M. Kadlec [-] ) , T. Lipan [-] , T. Motyčka [-] , A. Jeřábek [-] (61. F. Vohralík [-] ) , A. Kaabi [-] , J. Maryška [-] , K. Urbánek [-]

SK Praga Vysočany B
F. Janda [-] - O. Sedláček [-] , M. Ostapiv [-] , J. Mako [-] (65. M. Procházka [-] ) , J. Macháč [-] , F. Chaloupecký [-] , J. Matýsek [-] , M. Kadlec [-] , S. Benda [-] (65. J. Špaček [-] ) , M. Daněček [-] , K. Vobecký [-] (46. M. Požár [-] )

Hráči zápasu: M. Dostálek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PETHÖ Alex - KOUBEK Martin, MATĚJKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích