0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:0
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 16:00

10.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Řeporyje uhájily cenný bod proti silnému Braníku v bezbrankové bitvě


Branky


4

V 10. kole 1. A třídy skupiny B došlo k zajímavému střetnutí mezi domácím týmem FK Řeporyje a hostujícím ABC Braník, které však i přes oboustrannou snahu skončilo bezbrankovou remízou 0:0. Ačkoli diváci, kterých na stadion dorazilo kolem stovky, neviděli žádné góly, zápas nabídl řadu zajímavých momentů a napětí až do poslední minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný začátek a tlak Braníku

Úvodní fáze zápasu patřila hostujícímu týmu Braníku, který do zápasu vstoupil s větší energií a kvalitou na míči. Řeporyje se na začátku soustředily spíše na defenzivu a vyčkávaly, s čím soupeř vyrukuje. Braník několikrát nebezpečně zahrozil, přičemž jedna z jejich největších šancí skončila těsně vedle brány. „Měli jsme velké štěstí, že jedna jejich šance skončila mimo. Jak se ale hra vyvíjela, začali jsme být smělejší a vytvořili jsme si i pár šancí,“ hodnotil trenér Řeporyjí Martin Vališ.

 

 

 

 

Vyrovnaný druhý poločas a boj o každý metr

Do druhé půle nastoupily oba týmy s cílem zlomit bezgólové skóre. Hra se více vyrovnala a domácí se častěji dostávali do útočných akcí. Přestože Braník měl více ze hry a častěji držel míč, Řeporyje se nevzdávaly a především týmovostí a bojovností držely soupeře na uzdě. „Druhý poločas byl mnohem vyrovnanější, my jsme měli několik nadějných situací, ale bohužel jsme je nedokázali dotáhnout,“ komentoval Vališ vývoj zápasu.

 

Braník, který měl herně navrch, se soustředil na standardní situace, kterých měl v průběhu zápasu několik, ale domácí obrana odolávala. „Mrzí nás, že jsme neuspěli ani ze standardek, kterých jsme měli opravdu hodně. Navíc stav trávníku nám komplikoval naši hru po zemi,“ řekl po zápase trenér Braníku Petr Hejduk.

 

Zatímco Braník odjížděl s pocitem, že mohl získat více, trenér domácích Martin Vališ byl s bodem spokojený: „S remízou jsme nakonec spokojení, protože Braník ukázal, že má velmi dobrý tým. Hráli jsme týmově a nasazení bylo na vysoké úrovni. Musím kluky pochválit.“

 

Pro Řeporyje je bezbranková remíza cenným bodem, který jim pomáhá udržet se mimo sestupové pozice. Braník si z Řeporyjí odvezl bod, ale s vědomím, že s lepší efektivitou mohl odjet se třemi. Nyní se již jeho hráči připravují na náročné utkání proti Prague Raptors.

 

 
 



Ohlasy k zápasu


FK Řeporyje
Martin Vališ - trenér: V dnešním zápase jsme nebyli favoritem. Přesto, že zápas skončil bez branek, tak nabídl zajímavou podívanou. Úvod zápasu patřil hostům, kdy jsme zpočátku vyčkávali s čím vyrukuje. Kvalita hostů se projevovala a při jedné šanci jsme měli velke štěstí, že zamířil vedle. Postupem času jsme se osmělovali a měli několik šancí i my, přestože hrál převážně s míčem soupeř. Do druhé půle jsme šli s tím, že chceme pokračovat v nasazení a být aktivnější. Druhý poločas byl obecně vyrovnanější a měli jsme několik dobrých situací, ale nepodařilo se nám je dotáhnout do konce. Ke konci zápasu zase byli nebezpečnější hosté, takže ve finále remíza asi zasloužená a bod musíme brát. Hráči nám odpadají a přesto jsme si s tím dnes poradili týmovostía nasazením. Za to musim tým pochválit a jsem na něj hrdý, protože Branik má velmi dobrý tým a to na hřišti ukazoval.

TJ ABC Braník
Petr Hejduk - trenér: Ze soupeře jsme měli respekt, který navíc umocnila jeho výhra na Kopanině v posledním kole. Zápas byl ovlivněný stavem trávníku, který byl nerovný a měkký. Těžko se nám hrálo po zemi a myslím, že diváci moc pěkný fotbal neviděli. Možná i proto jsme do zápasu vstoupili hodně vlažně a opatrně, kluci si potřebovali zvyknout na stav hřiště. V dalším průběhu jsme opticky byli asi fotbalovějším týmem, byli jsme víc na míči, ale vyložených šancí na gól jsme si vytvořili málo. Mrzí nás, že jsme neuspěli ani ze standardek, kterých jsme měli opravdu hodně. Chybělo mi i ještě víc centrů do vápna, po kterých bychom mohli ohrozit domácí branku. Bod ale bereme s pokorou, protože podobné zápasy často rozhoduje třeba jedna chyba a ta se na takovém terénu může stát komukoliv a kdykoliv. Každopádně se už začínáme soustředit na další zápas, kdy přivítáme doma Raptory.

Sestavy


FK Řeporyje
F. Veselý [-] - J. Linhart [-] , R. Boukal [-] (80. P. Sýkora [-] ) , J. Svoboda [-] (72. T. Karták [-] ) , D. Forejtek [-] , M. Mácha [-] (80. J. Kaprhál [-] ) , J. Bartůněk [-] , M. Šťastný [-] (52. J. Šebesta [-] ) , M. Petr [-] , V. Heim [-] , P. Šulista [-]

TJ ABC Braník
K. Mařík [-] - J. Řemenář [-] , P. Hejduk [-] (80. J. Richter [-] ) , M. Ceccarelli [-] , T. Platil [-] , D. Hejduk [-] , L. Palko [-] (70. D. Nykyforuk [-] ) , J. Macho [-] (80. D. Tomeček [-] ) , Z. Seidler [-] , A. Hucl [-] (16. L. Pechač [-] ) , D. Kocourek [-] (70. O. Derevianko [-] )

ŽK: 45. P. Hejduk , 90. O. Derevianko .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TEREBA Daniel - GOTTHARD Vojtěch, ŠARÓKA Július.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 22:03
Redakce Praha

Expert: Václav Ježdík
Tip experta: výhra hostů

Domácí vyhráli na Kopanině. řádí Linhart, ale Braník má přece jen větší kvalitu.

Redakce Praha

Expert: Václav Ježdík
Tip experta: výhra hostů

Domácí vyhráli na Kopanině. řádí Linhart, ale Braník má přece jen větší kvalitu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 FK Zlíchov 1914 10 31:12 23
2 SC Olympia Radotín 10 21:12 23
3 SK Zbraslav 10 17:12 18
4 SK Uhelné sklady Praha 10 24:16 15
5 Prague Raptors Football Club 9 20:12 15

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ondruš 12
2 Leo Bužík 12
3 Daniel France 9
4 Jan Linhart 8
5 Michael Richard James Houdek 7

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 36 50,0% 1
2 Venca Likeš 33 45,8% 0
3 Jiří Klik 24 42,9% 0
4 Martin Charvát 13 54,2% 0
5 Jaromír Bělunek 10 41,7% 0

Zobrazit celou tabulku