3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:0
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 11:00

10.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Radotín je na vítězné vlně a připsal si vítězství proti rezervě Střešovic


Branky


4

Radotín čekal na svém hřišti další zápas během pěti dnů. Čekal ho další rezervní tým v soutěži, tentokrát Střešovice. I přesto, že domácí dohrávali v deseti, v klidu dokráčeli k vítězství 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radotín čekal v dalším kole další rezervní tým, tentokrát Střešovic, který však narozdíl od Kopaniny přijel opravdu pouze jen s hráči béčka. Možná i proto zápas vypadal od začátku dosti jednostranně.

Radotín měl balon v moci, docela dobře kombinoval a čekalo se jen na to, kdy padne první branka. Hned v úvodu měl Radotín několik šancí. Štěpánek, Jirka Ježdík, Doležel, ale první branka padla až po presinku a chybě hráče hostí, kdy Doležel šel sám na brankáře a uklidil míč bezpečně k tyči. Hra pak pozbyla tempa úplně, kdy hosté nebyli nebezpeční a domácí se uchýlili k něčemu, čemu říkal Karel Brückner "baroko". To znamená, že měli míč na kopačkách, obehrávali vápno soupeře, ale nedokázali se prosadit brankově ani nebyli nebezpeční. Je pravda, že Doležel ještě rybičkou trefil břevno. Pak mu Štěpánek předložil míč na malé vápno, ale jeho střela skončila těsně vedle branky a poločas skončil 1:0.

Druhý poločas byl jen o tom, kdo vstřelí branku. Jestli domácí a zvýší na 2:0 a rozhodnou nebo hosté, kteří se dostanou k nějaké první šanci. Druhé bylo pravdou, kdy po zaváhání celého obranného bloku se dostal do úniku hráč Střešovic, ale Kendík dobře vyběhl a šanci mu zmařil. Definitivní rozhodnutí padlo víceméně záhy, kdy Střešovice odvrátili standardní situaci, ale hráči Radotína otočili hru vysokým lobem na druhou stranu. Do pokutového území si naběhl Jirka Ježdík a volejem skóroval na 2:0. Tím bylo o zápasu zjevně rozhodnuto. Bylo to vidět i na hře, kdy domácí se uklidnili. Branku mohl dát Štěpánek a Pavel, kteří šli sami na brankáře. Dobře pracoval Doležel, který sklepával míče pro své dobře nabíhající spoluhráče a bylo jen otázkou času, kdy se navýší skóre.

Kaňkou na konci zápasu se stala červená karta pro Kulíška z Radotína, který sice neúmyslně, ale bohužel tvrdě zasáhl soupeře do stehna a zaslouženě dostal červenou kartu. Kulíšek není zákeřný hráč, hned se omluvil a naštěstí se nikomu nic nestalo. Hráči Radotína i v deseti dokázali v zápětí skórovat na 3:0 a zápas dovedli do vítězného konce.

Za hodnocení ze zápasu z pohledu vedoucího mužstva Radotína děkujeme Zdeňku Krejčímu!



Ohlasy k zápasu



SK Střešovice 1911 B
Radek Trhlík - trenér: Ambiciózní celek Radotína nás přivítal na velmi pěkné trávě hlavního stadionu, na které se pak hrál od začátku celkem svižný fotbal. Domácí nás od začátku do kombinace příliš nepouštěli a drtivou většinu vzdušných soubojů na své půli vyhrávali. Měli více i "druhých" míčů takže optická převaha byla na jejich straně. Do nebezpečných situací před naší bránou jsme je ale nepouštěli, do vedení jim musel pomoci až smolný zákrok jednoho z našich beků. Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Radotín odehrál několik podezřelých útočných akcí po pasech do křídla za naše beky a po jedné z nich jsme se - jak je to bohužel pro nás poslední rok typické - zapomněli v naší početní převaze ve vlastním vápně "postarat" o útočníka soupeře, jenž centrovaný míč poslal do sítě. V dalším průběhu předvedli golmani na obou stranách pár zákroků, kterými drželi pro nás naději a domácím relativní klid. Situace si říkala o změnu v závěru, když byl Radotínský hráč po faulu vyloučen. S nastavením nás čekala téměř čtvrthodinová přesilovka, měli jsme tedy velkou šanci zápas zdramatizovat ! Nevyšlo to, naložili jsme s ní tragicky. Místo našeho závěrečného tlaku a kontaktní branky jsme prakticky obratem nabídli domácím definitivní gólovou pojistku... Od dalšího z "uchazečů o postup" tedy jedeme s prázdnou a soustředíme se na závěrečnou třetinu podzimu.

Sestavy


SC Olympia Radotín
J. Kendík [-] - J. Doležel [-] (78. D. Bureš [-] ) , R. Souček [-] (56. J. Hraško [-] ) , J. Štěpánek [-] (78. M. Hraško [-] ) , J. Ježdík [-] (85. S. Mašek [-] ) , P. Ježdík [-] , J. Přaslička [-] (56. J. Kulíšek [-] ) , O. Suchan [-] , O. Kulíšek [-] , V. Ježdík [-] , J. Pavel [-]

SK Střešovice 1911 B
M. Chloupek [-] - A. Šperl [-] , D. Michalanský [-] (60. B. Sadeik [-] ) , D. Hůlka [-] , T. Rudyk [-] , M. Vyskočil [-] , J. Halíř [-] , O. Hojsák [-] (65. M. Papež [-] ) , M. Charvát [-] , V. Smejtek [-] , M. Krejčí [-] (51. V. Muroň [-] )

ŽK: 36. J. Štěpánek , 73. J. Doležel , 83. J. Ježdík - 45. M. Vyskočil , 55. V. Muroň , 81. J. Halíř . ČK: 80. O. Kulíšek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OBRTEL Jan - ŠMAKAL Martin, BAIER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 22:03
Redakce Praha

Expert: Václav Ježdík
Tip experta: výhra domácích

Když nevyhrajeme, budeme fakt....

Redakce Praha

Expert: Václav Ježdík
Tip experta: výhra domácích

Když nevyhrajeme, budeme fakt....

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 FK Zlíchov 1914 10 31:12 23
2 SC Olympia Radotín 10 21:12 23
3 SK Zbraslav 10 17:12 18
4 SK Uhelné sklady Praha 10 24:16 15
5 Prague Raptors Football Club 9 20:12 15

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Leo Bužík 12
2 Martin Ondruš 12
3 Daniel France 9
4 Jan Linhart 8
5 Michael Richard James Houdek 7

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 36 50,0% 1
2 Venca Likeš 33 45,8% 0
3 Jiří Klik 24 42,9% 0
4 Martin Charvát 13 54,2% 0
5 Jaromír Bělunek 10 41,7% 0

Zobrazit celou tabulku