Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:4
(0:3)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

15.09.2024 17:00

6.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Cholupice uštědřily Střešovicím lekci, rozhodl drtivý závěr první půle


Branky


4

Jediným utkáním 6. kola 1. A třídy skupiny A, které se odehrálo navzdory silným dešťům, byl nedělní duel mezi SK Střešovice 1911 B a TJ Sokol Cholupice. Zatímco většina zápasů byla odložena kvůli nepřízni počasí, ve Střešovicích se hrálo za účasti 70 diváků. A právě hostující Cholupice předvedly, proč jsou považovány za silného soupeře. Střešovice doma podlehly 1:4, přestože jejich trenér věřil v obrat po solidním úvodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání nabídl domácím optimistické vyhlídky. Střešovice si po vítězství nad Slivencem věřily a v první půli měly více ze hry, zejména díky kombinaci a postupnému útoku. Přestože hosté vzbuzovali respekt svým sedmigólovým představením v minulém kole proti Braníku, tentokrát se na míč příliš nedostávali a jejich pokusy o proniknutí na střešovickou polovinu byly sporadické.

 Rozhodující momenty ale přišly na konci první půle. Zatímco Střešovice ztrácely míče v klíčových momentech, Cholupice udeřily přesně, když v 29. minutě otevřel skóre Daniel France. Poté přišel pro domácí tým zničující „dvougólový zkrat“. Cholupice díky dvěma slepeným gólům v závěru poločasu, opět z kopaček France, zvýšily na 3:0 a výrazně si pojistily vedení.

 Druhá půle už nenabídla tak kombinační fotbal ze strany Střešovic, na který byli domácí zvyklí z úvodu utkání. Cholupice hrály přesně to, co potřebovaly, a svou hru zaměřily především na důslednou obranu. V 53. minutě navíc přidal čtvrtý gól Daniel Adamopulos, čímž utkání definitivně rozhodl.

 Domácí se sice snažili o čestný gól a v 72. minutě se prosadil Ondřej Blokeš, který korigoval na konečných 1:4, ale víc už Střešovice nedokázaly. „Naše hra se stala trochu křečovitou,“ přiznal po zápase trenér Radek Trhlík, který zároveň uznal kvality soupeře.

 „Hosté vzbuzovali respekt, když v minulém kole nadělili sedmičku expřeborovému Braníku,“ komentoval soupeře Trhlík. „Cholupice byly dosud nejlepší tým, který jsme potkali. V obranné fázi prakticky nechybovali a jejich rozdílový ofenzivní hráč dokázal naši nedůslednost opakovaně trestat.“

 Střešovice tedy na domácí půdě ztratily cenné body, přestože se jim podařilo v první půli vypracovat několik nadějných situací. Trenér Trhlík však věří, že jeho tým si z porážky vezme ponaučení a zlepší se pro příští utkání.

 Cholupice si díky vítězství připsaly další tři body a ukazují, že mohou bojovat o vyšší příčky. Střešovice naopak budou muset zapracovat na důrazu v klíčových momentech, aby se mohly opět zapojit do boje o přední pozice v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Střešovice 1911 B
Radek Trhlík - trenér: Hosté vzbuzovali respekt, když v minulém kole nadělili sedmičku expřeborovému Braníku. My jsme přesto chtěli doma potvrdit kladné body ze Slivence. První půle nasvědčovala, že je to možné: drželi jsme míč na zemi, měli více ze hry, celkem se nám dařila kombinace a postupný útok, a Cholupičtí se k naší bráně dostávali sporadicky. Ve vápně soupeře jsme však většinou – bohužel – postrádali potřebný důraz. Hosté tak udeřili ze své prakticky první střely na bránu: v malém vápně si jejich útočník našel mezi našimi hráči balon centrovaný po zbytečné ztrátě v rohu hřiště. Když k tomu přičteme náš (bohužel již téměř standardní) "dvougólový zkrat" v závěru poločasu, měli jsme o práci postaráno. Vzhledem k dosavadnímu průběhu jsme však v obrat věřili... Bohužel druhá půle se nesla v trochu jiném duchu, hosté hráli, co potřebovali, a naše hra se stala trochu křečovitou. Po čtvrté brance v naší síti bylo rozhodnuto a my dokázali jen korigovat výsledek. Potkali jsme – dosud – nejlepšího soupeře v soutěži. V obranné fázi prakticky nechybovali a jejich rozdílový ofenzivní hráč dokázal naši nedůslednost opakovaně trestat. I vzhledem k našemu výkonu ve druhé půli musíme prohru akceptovat, podívat se na důvody a soustředit se na dalšího soupeře.


Sestavy


SK Střešovice 1911 B
O. Pospíchal [-] - I. Šiškun [-] (81. O. Hojsák [-] ) , O. Blokeš [-] , M. Krejčí [-] , D. Hůlka [-] (81. J. Němec [-] ) , J. Burger [-] , M. Vyskočil [-] (66. T. Rudyk [-] ) , D. Michalanský [-] (46. B. Sadeik [-] ) , V. Vondrášek [-] , J. Hojsák [-] , I. Chvalovský [-] (66. J. Halíř [-] )

TJ Sokol Cholupice
T. Hanslík [-] - D. France [-] , M. Knebl [-] (87. M. Benda [-] ) , Š. hrazdíra [-] , J. Burda [-] (87. V. Pavlík [-] ) , L. Chaloupka [-] , T. Ulihrach [-] , J. Polák [-] (89. O. Plíšek [-] ) , F. Janoušek [-] (46. D. Adamopulos [-] ) , M. Šrámek [-] , O. Schwank [-]

ŽK: 45. D. France .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MARUŠINOVÁ Mária - HAVEL Miroslav, JANŠTA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Jan Linhart
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaná bitva skončí těsnou výhrou Střešovic.

Redakce Praha

Expert: Jan Linhart
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaná bitva skončí těsnou výhrou Střešovic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích