0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:0
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

08.09.2024 17:00

5.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

SK Zbraslav poprvé v sezóně ztratila body, Uhelné Sklady si odváží cenný bod


Branky


5

V utkání čtvrtého kola 1. A třídy skupiny B mezi SK Zbraslav a Uhelnými Sklady se fanoušci branky nedočkali. Oba týmy si po bojovném a vyrovnaném střetnutí rozdělily body za bezbrankovou remízu 0:0. Zbraslav, která byla před zápasem na druhém místě tabulky s plným bodovým ziskem, tak poprvé v této sezóně ztratila body, zatímco Uhelné Sklady mohou být s bodem zvenku více než spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Zbraslav do utkání nastoupila odhodlaná prodloužit svou vítěznou sérii. I přes absenci několika klíčových hráčů, jako byli Potočár a dlouhodobě zraněný Rataj, měli domácí převahu zejména v držení míče. Hosté z Uhelných Skladů se snažili narušovat rozehrávku Zbraslavi a spoléhali na rychlé protiútoky a dlouhé nakopávané míče.

Trenér Zbraslavi Lukáš Mück byl po utkání zklamaný z nevyužitých šancí svého týmu: „V prvním poločase to byla spíše přetahovaná, my jsme hodně drželi balon, ale neproměnili jsme dvě stoprocentní gólovky. Soupeř, když se dostal k míči, ihned ho nakopával dopředu,“ hodnotil Mück. Přestože domácí měli několik slibných příležitostí, v zakončení jim chyběl klid a přesnost.

Do druhé půle Zbraslav vlétla s jasným cílem strhnout vedení na svou stranu. Hosté byli téměř celých 45 minut zamčení na své polovině, ale jejich obrana, v čele s brankářem, odolávala. „Zamkli jsme je na jejich půlce, měli jsme šest až sedm gólových příležitostí, ale finální fázi řešíme špatně nebo se bojíme dát jednoduchý dotek, který by míč nasměroval do brány,“ posteskl si Mück. 

Na druhé straně Uhelné Sklady sporadicky hrozily z dálky, ale ani jejich pokusy nedokázaly překonat domácího gólmana. Hostující trenér Oluwaseun Fasanya pochválil svůj tým za odhodlaný výkon: „Byl to dobrý zápas na dobrém hřišti před velmi dobrou kulisou. S výsledkem jsem spokojen. Po dvou porážkách v řadě je tento bod pro nás dobrým odrazovým můstkem,“ uvedl Fasanya, který do hry nasadil novou posilu Lukáše Kořínka.

Zbraslav měla v zápase navrch v držení míče a vytváření šancí, ale jejich zakončení zůstalo za očekáváním. Mück přiznal, že týmu chybí zakončující hráč: „Finálně šance řešíme hrozně špatně. Potřebujeme zakončovatele, máme strašně moc šancí, ale dáváme strašně málo gólů,“ řekl trenér Zbraslavi, který však zároveň pochválil některé své hráče, zejména Ondřeje Haluzku nebo Viktora Vodičku za stabilní výkon v obraně.

Na druhou stranu hosté z Uhelných Skladů, kteří přijeli pouze s třemi náhradníky, odehráli odvážný zápas a mohou být s bodem spokojeni. I přes tlak domácích se dokázali ubránit a vytvořili si několik nebezpečných šancí, které však zůstaly nevyužity.

Utkání mezi Zbraslaví a Uhelnými Sklady nakonec skončilo spravedlivou remízou. Zbraslav, která byla papírovým favoritem, sice měla více ze hry, ale její nemohoucnost v zakončení se ukázala jako klíčová. Hosté naopak mohou být spokojeni, že udrželi cenný bod proti silnému soupeři.



Ohlasy k zápasu


SK Zbraslav
Lukáš Mück - trenér: Do zápasu jsme šli s tím, že chceme urvat vítězství. Měli jsme ztráty v hráčích, chyběl Potočár a dlouhodobě, minimálně do konce sezony je zraněný Rataj. Někteří hráči se vrátili po zranění. Chtěli jsme i přesto ubojovat vítězství. V prvním poločase to byla spíš taková přetahovaná, my jsme hodně drželi balon, soupeř když ho získal, tak okamžitě nakopával dopředu. Měli jsme tam dvě stoprocentní gólovky, které jsme vyřešili hrozně špatně. Do druhého poločasu jsme nastoupili ve stejné sestavě a zamkli jsme tým Uhelek na jejich půlce, málo kdy se hrálo na naší. Měli tam asi dvě hezké střely z dálky, stejně jako v prvním poločase, ale jinak jsme za druhý poločas měli šest až sedm gólovek. Finálně je řešíme hrozně špatně a nebo se bojíme dát jednoduchý dotek, který nasměruje balon do brány. Řešili jsme to i s vedením, že nám chybí zakončující hráč. Pavel Vodrážka musel být střídaný, protože ho chytlo tříslo a ostatní se v zakončení trápí. Máme strašně moc šancí na zakončení a dáváme strašně málo gólů. Jediné, co bych ještě chtěl vyzdvihnout, tak mě překvapil Ondřej Haluzka, který zahrál výborně, stejně i Viktor Vodička, který byl pilířem obrany. Rozuměli si a celá obrana výborně fungovala. Tato ztráta nás hrozně mrzí, protože pro nás to byly povinné tři body a chtěli jsme se udržet v čele, ale bohužel jsme nyní na stejno se Zlíchovem. Uvidíme, jak to bude v dalším zápase, ale věřím že na Zlíchově nějaké body ubojujeme.

SK Uhelné sklady Praha
Oluwaseun Fasanya - trenér: Byl to dobrý zápas na dobrém hřišti před velmi dobrou kulisou. Bylo fajn hrát v takové atmosféře. Měli jsme problém se sestavou. K dispozici jsem měl pouze 3 hráče na střídačce. Ale mohli jsme představit novou posilu do středu hřiště, Lukáš Kořínka, který nám velmi pomohl. Domácí měli velmi mladý tým. Byli agresivní, rychlí a hráli velmi dobře. Nebyl to vůbec jednoduchý zápas. Bylo to dopředu dozadu. Věřím, že kdokoliv z týmů mohl vyhrát. Domácí byli tlačeni domácími fanoušky, což opravdu zápasu udělalo pěknou atmosféru. My jsme chtěli odjet alespoň s nějakými body, zejména, když jsme věděli, že hrajeme proti týmu, který byl momentálně na druhém místě tabulky. Po dvou porážkách v řadě jsme za tento bod velmi šťastní. Víme v jaké jsme pozici a proto je to pro nás tento bod dobrý odrazový můstek. V zápase jsme měli vlastně docela dost příležitostí, brankář soupeře chytil několik našich slibných akcí. Ale soupeř měl také spoustu šancí, byl to vyrovnaný zápas a myslím, že remíza byla spravedlivá. Soupeř měl větší držení balónu, ale na šance si myslím, že to bylo vyrovnané.

Sestavy


SK Zbraslav
M. Mičkal [-] - L. Uhlíř [-] , V. Vodička [-] , J. Smejkal [-] , J. Klufa [-] (57. F. Čumpelík [-] ) - A. Bohunický [-] (57. J. Mandlík [-] ) , O. Haluza [-] , F. Kotě [-] , Š. Hrubý [-] - M. Mixa [-] (81. T. Vejvoda [-] ) , P. Vodrážka [-] (65. M. Mandlík [-] )

SK Uhelné sklady Praha
T. Beneš [-] - M. Ondruš [-] , . Ribeiro [-] (91. D. Bareš [-] ) , A. Ibragim [-] (77. N. Buriev [-] ) , O. Školud [-] , L. Kořínek [-] , L. Zilvar [-] , T. Janoušek [-] , J. Ramba [-] , D. Ondruš [-] , O. Jireček [-]

ŽK: 46. J. Smejkal , 73. V. Vodička - 31. . Ribeiro , 72. J. Ramba , 73. L. Zilvar , 94. D. Bareš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PLZÁK Jakub - MASLOV Pavel, KŘÍŽ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Samuel Koller
Tip experta: výhra domácích

4:0 a Zbraslav si připíše další domácí body.

Redakce Praha

Expert: Samuel Koller
Tip experta: výhra domácích

4:0 a Zbraslav si připíše další domácí body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 FK Zlíchov 1914 7 22:8 17
2 SC Olympia Radotín 6 15:10 15
3 SK Zbraslav 7 13:7 14
4 FC Přední Kopanina B 6 20:12 13
5 TJ Sokol Cholupice 7 20:11 11

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Leo Bužík 9
2 Daniel France 7
3 Tomáš Platil 5
4 Martin Ondruš 5
5 Jan Linhart 5

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 23 47,9% 1
2 Venca Likeš 19 39,6% 0
3 Jiří Klik 17 42,5% 0
4 Martin Charvát 13 54,2% 0
5 Jaromír Bělunek 10 41,7% 0

Zobrazit celou tabulku