Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:3
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

07.09.2024 17:00

5.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Prague Raptors vybojovali druhou výhru v řadě, hattrick nové posily Bužíka zajistil těsnou výhru nad MSM


Branky


5

V dramatickém sobotním utkání čtvrtého kola 1. A třídy skupiny B porazili Prague Raptors tým Mezinárodního svazu mládeže (MSM) 3:2. Zápas, který se hrál v podvečer od 17:00 před padesátkou diváků, přinesl napínavou podívanou s množstvím šancí na obou stranách, přičemž klíčovou postavou utkání byl nový Raptor Leo Bužík, který svým hattrickem zařídil vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní minuty zápasu se nesly v duchu vzájemného oťukávání, kdy oba týmy vyčkávaly na chyby soupeře. MSM, známý svým dynamickým herním stylem, měl sice několik slibných náběhů, ale obrana Raptors zůstávala pevná. 

První změna skóre přišla ve 29. minutě, kdy Leo Bužík otevřel skóre a poslal Raptors do vedení. Bužík, nová tvář v týmu, se ukázal jako rozdílový hráč, když využil chybu domácí obrany a přesnou střelou překonal brankáře. MSM se snažil o rychlou odpověď, ale hosté si vedení do konce poločasu udrželi.

Po návratu z kabin se hra zrychlila a přinesla větší intenzitu. MSM se hnalo za vyrovnáním, ale v 66. minutě opět udeřil Bužík, když proměnil šanci a zvýšil vedení Raptors na 2:0. Vypadalo to, že hosté mají zápas pevně pod kontrolou, ale MSM rychle odpovědělo. O minutu později, v 67. minutě, snížil Kostiantyn Oliarnyk na 1:2 a dal svému týmu naději.

S blížícím se koncem zápasu se tlak MSM stupňoval, ale v 81. minutě přišel třetí gól Leo Bužíka, který zkompletoval hattrick a vrátil Raptors dvoubrankový náskok. MSM se však nevzdalo a v závěru utkání ještě dokázalo zápas zdramatizovat. V 90. minutě skóroval Aleksandr Khokhriakov, ale na vyrovnání už nezbyl čas.

Po zápase byl trenér Raptors Kim Grant nadšený z výkonu svého týmu, který navázal na předchozí vítězství: „Jsem opravdu potěšen naší výhrou 3:2 proti slušnému mladému týmu MSM. Náš represink byl vynikající a přechody z obrany do útoku fungovaly skvěle. Hráči zůstali klidní a dobře nakládali s míčem.“

Grant také vyzdvihl výkon Lea Bužíka, který se blýskl hattrickem: „Jeho zakončení bylo velmi kvalitní a jsem si jistý, že od něj ještě hodně uvidíme. Už teď si buduje dobré spojení se zálohou a útočníky.“

Na druhou stranu trenér nezapomněl zmínit i slabší momenty svého týmu, zejména inkasované góly. „První gól jsme dostali kvůli ztrátě koncentrace, když brankář Michael Uzih dlouho neměl ve hře co na práci. Druhý přišel po pozdním střídání kvůli zranění. Celkově jsme měli zápas vyhrát o více gólů, kdybychom byli klidnější před brankou,“ zhodnotil Grant.

Tento zápas potvrdil, že Prague Raptors se začínají sehrávat a jejich nový hráčský kádr začíná přinášet výsledky. Se dvěma vítězstvími v řadě vstupují do další fáze sezóny s výrazně větším sebevědomím. Na druhé straně MSM, který v posledním utkání vybojoval výhru nad Řeporyjemi, ukázal bojovnost, ale na bodový zisk to tentokrát nestačilo.



Ohlasy k zápasu



Prague Raptors Football Club
Kim Grant - trenér: Jsem opravdu potěšen naší výhrou 3:2 proti slušnému mladému týmu akademie MSM. Více než na výsledek jsem hrdý na to, jak jsme omezili jejich čas a prostor, zejména s ohledem na pozdní změny, které jsme museli udělat kvůli zraněním před výkopem. Náš represink byl vynikající a tým se mu velmi dobře přizpůsobil. Naše přechody z obrany do útoku byly opravdu dobré, drželi jsme hodně míč a dobře s ním nakládali. Útočníci se neustále tlačili dopředu a každý hráč zůstal klidný. Je cítit, že rytmus a sebevědomí týmu s každým zápasem roste. Naši noví hráči rychle zapadají do týmu, což je skvělé vidět. José Ferriera měl silný debut a ostatní se ve svém druhém zápase také dobře zabydlují. Leo Bužík dnes vynikl skvělým hattrickem. Jeho zakončení bylo velmi kvalitní a udával tón naší výhře. Vím, že toho od něj ještě hodně přijde, protože bude pokračovat v tréninku a učit se našemu stylu a také zvyšovat svou celkovou kondici. Už teď si buduje dobré spojení se zálohou a útočníky. Mám rád jeho charismatickou povahu a už tak dobře zapadl do týmu. Na druhou stranu jsme inkasovali první gól, protože brankář Michael Uzih ztratil koncentraci, když neměl dlouho ve hře nic na práci, ale chápe, co bylo špatně. Druhý gól přišel po pozdním střídání kvůli zranění a opět jsme vypnuli a nezastavili první fázi hry dostatečně brzy. Celkově to byl od všech skvělý výkon. V posledních deseti minutách jsme mohli lépe bránit, ale my daleko silnější tým jsme měli vyhrát o více - možná i o pět gólů, kdybychom měli více klidu před brankou. Dvě vítězství ve dvou zápasech nám dodávají sebevědomí a budeme dál pracovat na tom, abychom neztratili motivaci do dalších zápasů.

Sestavy


Mezinárodní Svaz Mládeže
V. Schmied [-] - A. Berdaliev [-] , A. Khokhriakov [-] , K. Oliarnyk [-] (68. I. Pyvovarov [-] ) , Y. Matiiv [-] - I. Horbatov [-] , O. Chelebiiev [-] (68. M. Balandin [-] ) , D. Husak [-] , . Castellanos [-] , A. Dzhurylo [-] - V. Yukhymenko [-] (64. E. Vaitov [-] )

Prague Raptors Football Club
M. Uzih [-] - . Cabranes [-] , R. Noon [-] (90. A. Pelizza [-] ) , D. Erakovič [-] , D. Coelho [-] - C. O´Dowd [-] , A. Cisse [-] - L. Bužík [-] , D. Tarasenko [-] , A. Rizzi [-] (85. A. Bém [-] ) , . Harris [-] (56. D. Bieliaiev [-] )

ŽK: 80. I. Horbatov - 87. A. Bém , 93. M. Uzih .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PYTLOUN Ladislav - PRŮŠA Vojtěch, SÝKORA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Samuel Koller
Tip experta: výhra domácích

MZM potvrdí svou fotbalovou kvalitu a zvítězí. 3:0.

Redakce Praha

Expert: Samuel Koller
Tip experta: výhra domácích

MZM potvrdí svou fotbalovou kvalitu a zvítězí. 3:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 FK Zlíchov 1914 7 22:8 17
2 SC Olympia Radotín 6 15:10 15
3 SK Zbraslav 7 13:7 14
4 FC Přední Kopanina B 6 20:12 13
5 TJ Sokol Cholupice 7 20:11 11

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Leo Bužík 9
2 Daniel France 7
3 Tomáš Platil 5
4 Martin Ondruš 5
5 Jan Linhart 5

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 23 47,9% 1
2 Venca Likeš 19 39,6% 0
3 Jiří Klik 17 42,5% 0
4 Martin Charvát 13 54,2% 0
5 Jaromír Bělunek 10 41,7% 0

Zobrazit celou tabulku