Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:5
(2:3)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

07.09.2024 10:15

5.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Modřany si odvážejí cenné vítězství z Březiněvsi po přestřelce 5:2


5

Sobotní utkání čtvrtého kola 1. A třídy skupiny B přineslo dramatickou podívanou mezi TJ Březiněves a SK Modřany. Zápas, který se hrál od 10:15 před 50 diváky, nabídl hned sedm branek a nakonec překvapivý triumf hostů z Modřan, kteří si odvezli vítězství 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým Březiněvsi vstoupil do zápasu aktivně a od první minuty se tlačil do útoku. Jejich snaha byla odměněna už v 15. minutě, kdy se po závaru v šestnáctce prosadil Mykhailo Todavchych a poslal domácí do vedení 1:0. Březiněves měla na hřišti navrch a vytvářela si další šance, ale hosté se rychle oklepali.

Klíčový moment přišel jen o několik minut později. Po přerušené hře došlo k incidentu, kdy jeden z hráčů Modřan vrazil do domácího hráče. Trenér Miroslav Siva byl přesvědčen, že mělo dojít k vyloučení, ale rozhodčí Jaroslav Hodánek situaci vyřešil jinak a hosté pokračovali s plným počtem hráčů. Od té chvíle se hra domácích rozpadla a Modřany převzaly iniciativu.

Luboš Martinák nejprve ve 30. minutě vyrovnal na 1:1 a o osm minut později přidal druhý gól, čímž dostal hosty do vedení. Ještě před koncem poločasu dokonal Martinák hattrick, když se prosadil znovu ve 43. minutě. Březiněves sice dokázala snížit zásluhou Marka Bendy na 2:3 ve 39. minutě, ale do šaten odcházela s vědomím, že jejich výkon ve středu pole není optimální.

Domácí tým vstoupil do druhého poločasu s odhodláním vyrovnat. Vytvořil si několik slibných příležitostí a největší šance přišla hned v úvodu, kdy mohla Březiněves vyrovnat na 3:3. Bohužel, promarněná šance a protiútok Modřan znamenal zlomový okamžik. V 50. minutě zvýšil Stanislav Rosendorf na 4:2 a domácí tým začal postupně ztrácet půdu pod nohama.

Březiněves se sice nevzdávala a měla ještě jednu velkou šanci, když z malého vápna míč skončil vysoko nad prázdnou brankou. Hosté pak využili další příležitosti a zpečetili své vítězství opět díky Rosendorfovi, který v 61. minutě upravil skóre na konečných 5:2.

Po zápase trenér Březiněvsi Miroslav Siva neskrýval zklamání nad výsledkem: „Vstup do utkání jsme měli dobrý, aktivní se šancemi. Bohužel, po situaci, kdy hostující hráč vrazil do našeho hráče, a nebyl vyloučen, jsme začali chybovat ve středu hřiště a soupeř nás trestal. Měli jsme šance na vyrovnání, ale když jsme nedali na 3:3 a soupeř z protiútoku zvýšil, byl to pro nás zlomový moment. Nakonec jsme se protrápili k prohře 5:2.“

 



Ohlasy k zápasu


TJ Březiněves
Miroslav Siva - trenér: Vstup do utkání jsme měli dobrý, aktivní se šancemi. Po závaru v šestnáctce jsme šli do vedení 1:0. Pět minut na to došlo k situaci, kdy hostující hráč vrazil v přerušené hře do našeho hráče a z mého pohledu z nepochopitelných důvodů nebyl vyloučen. Od té doby to byla vlastně přehlídka chyb ve středu hřiště z naší strany a soupeř nás trestal. Poločas 2:3. Ve druhé půli jsme si vytvořili slibnou šanci a mohli jsme vyrovnat na 3:3, bohužel jsme nedali a soupeř z protiútoku zvýšil na 4:2, což byl zlomový moment. Ještě pak jsme měli velkou šanci, kdy jsme z malého vápna přestřelili prázdnou bránu. Padla na nás deka a protrápili jsme se k prohře 5:2.


Sestavy


TJ Březiněves
T. Lacina [-] - M. Hlavík [-] , D. Fiala [-] (53. M. Ziukyn [-] ) , O. Kupka [-] , I. Novosad [-] , M. Klimpelle [-] (62. M. Novinský [-] ) , M. Fiala [-] (62. T. Adámek [-] ) , M. Benda [-] , P. Machytka [-] (53. L. Špaček [-] ) , J. Mareš [-] , M. Todavchych [-] (53. D. Kaibar [-] )

SK Modřany
M. Ďuriník [-] - P. Hoskovec [-] , V. Lenert [-] , M. Horňáček [-] , M. Šídlo [-] , L. Martinák [-] (84. T. Vodrážka [-] ) , D. Baran [-] , J. Flídr [-] (70. M. Hoskovec [-] ) , S. Rosendorf [-] (68. R. Jelínek [-] ) , P. Mlejnek [-] , T. Vodrážka [-] (84. M. Kovář [-] )

ŽK: 43. M. Fiala - 13. T. Vodrážka , 27. S. Rosendorf .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hodánek Jaroslav - KUTIŠ Jaroslav, JANDUS Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Samuel Koller
Tip experta: výhra domácích

Útočník Pfeifer zařídí výhru 2:0.

Redakce Praha

Expert: Samuel Koller
Tip experta: výhra domácích

Útočník Pfeifer zařídí výhru 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 FK Zlíchov 1914 7 22:8 17
2 SC Olympia Radotín 6 15:10 15
3 SK Zbraslav 7 13:7 14
4 FC Přední Kopanina B 6 20:12 13
5 TJ Sokol Cholupice 7 20:11 11

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Leo Bužík 9
2 Daniel France 7
3 Martin Ondruš 5
4 Jan Linhart 5
5 Tomáš Platil 5

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 23 47,9% 1
2 Venca Likeš 19 39,6% 0
3 Jiří Klik 17 42,5% 0
4 Martin Charvát 13 54,2% 0
5 Jaromír Bělunek 10 41,7% 0

Zobrazit celou tabulku