Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:1
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

07.09.2024 10:00

5.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Zlíchov je prvním přemožitelem Radotína v této sezoně!


Branky


5

Radotín přijel na hřiště Zlíchova jako jasný favorit, jelikož doposud neprohrál jediný zápas. Zlíchov však favorita dokonale zaskočil, nevyšel mu sice úvod utkání, ale utkání otočil a zvítězil s přehledem 4:1! V utkání padla i červená karta za diskuze s rozhodčím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Radotína v anglickém týdnu, kdy ve středu dokázali postoupit v poháru, sehráli dosti nešťastný zápas, který však zaslouženě prohráli. Prvním aspektem je mnoho absencí v sestavě, kdy Mareš s Doleželem byli na plánované dovolené, dále vypadl Mašek, Pavel musel hrát s teplotou a hlavně chyběl kapitán Venca Ježdík, kterého stále nepustilo do hry zraněné tříslo. Takže opět na pravém beku se objevil Raško a v útoku alternoval Štěpánek s Hollým a Jirkou Ježdíkem.

Přesto se vstup do zápasu Radotínu povedl. Rychlou kombinací dokázal domácí přehrávat a v sedmé minutě po vzorné spolupráci, Kulíšek běžel sám na brankáře a s jistotou uklidil míč k tyči a Radotín vedl 1:0. Do zhruba 25. minuty byl Radotín lepším týmem, držel míč, dokázal rychle kombinovat a domácí si s tím nevěděli rady. Pak se však projevilo něco, co nikdo nečekal a to bylo asi v tomto zápase rozhodující. Byla to vůle po otočení zápasu a po vítězství, které byly jasně na straně domácích. Domácí zjednodušili hru, začali být agresivní, rychlí a soubojoví. Radotín si s tím nedokázal poradit. Nicméně se hře přizpůsobil. Zatáhl se však do obranného bloku a vyrážel do rychlých brejků, kdy dvakrát Štěpánek běžel sám na brankáře a kdyby dal na 2:0, tak by zápas asi vypadal jinak. Bohužel nedal. Přesto ještě do šaten odcházel Radotín za vedení 1:0. 

Hned v první nebo druhé minutě druhého poločasu bylo však vyrovnáno. Po trmě vrmě v pokutovém území hostí se míč dostal k Janu Chocholovi, který hlavou míč napálil do brány a přeloboval špatně postaveného Kendíka. Zápas se dále odehrával ve stejném duchu, domácí povzbuzeni vyrovnávací brankou útočili a Radotín bránil. Zápas se zlomil v okamžiku, kdy Pavel zahrál v pokutovém území rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop. Pavel nedokázal udržet disciplínu a rozčiloval se, že byl nedovoleně atakován, za což mu rozhodčí udělil žlutou kartu. Jelikož s kritikou nepřestal, tak dostal druhou žlutou, respektive červenou kartu a musel ze hřiště. Vzápětí domácí proměnili penaltu na 2:1. Radotín byl o desíti a prohrával. Zápas se dál odehrával v takovém zvláštním tempu, kdy domácí si hlídali náskok a chodili do rychlých přečíslení. Radotín protočil sestavu jen postově a zhruba od 80. minuty začal hrát na 3 obránce s tím, že dopředu se pokusil o zázrak stoper Petr Ježdík. Přesto však Radotín mohl vyrovnat. Nejprve Hollý krásně pronikl po straně, předložil Štěpánkovi míč na pokutové území, ten však neměl svůj den a svojí třetí velkou šanci zazdil střelou vedle. Vzápětí po standardce si dobře naběhl Petr Ježdík, avšak volejem těsně minul branku. Hra vabank samozřejmě vyústila v další šance a domácí v závěru zvýšili na 3 respektive 4:1. Bylo to hop nebo trop a Radotín své šance nevyužil a domácí potvrdili svou výhru, kterou si zasloužili vůli a přístupem k zápasu.

Radotín má v pátém kole první prohru. Zápas z jeho pohledu rozhodlo neproměňování šancí a nedisciplinovanost Pavla, který byl vyloučen.

Za zaslání reportáže děkujeme Zděňku Krejčímu!



Ohlasy k zápasu


FK Zlíchov 1914
Václav Bellada - trenér: Do zápasu jsme šli s jasnou taktikou a dobře připraveni na první tým tabulky, Radotín. Byli to ale právě hosté, kteří v 5. minutě po naší špatné organizaci hry vstřelili gól. Ihned jsme se vzpamatovali a zaveleli k útoku. Jednoduchou hrou jsme se dostávali do vápna soupeře a získali tak několik šancí a závarů. Opět jsme neproměnili spoustu šancí a byli to hosté, kteří v posledních pěti minutách převzali otěže, ale svou velkou šanci nevyužili. S vírou v obrat jsme vlétli do druhého poločasu a hned po dvou minutách se hlavou prosadil Honza Chochola. Hosté fyzicky zcela odpadli a neustále jsme se tlačili ve vápně do šancí. V 65. minutě jsme po jasné ruce ve vápně dostali příležitost penalty. Hostující obránce se neudržel a za dvě rychlé žluté karty za "kecy" šel do sprch. To byl rozhodující moment celého zápasu. Michael Černohorský penaltu proměnil a soupeř hrál v deseti. Soupeř se ale nevzdal a stále bojoval. Nám trochu docházely síly a nedařilo se nám trvale držet míč ani odskočit na rozdíl dvou branek. To se nakonec povedlo po standardní situaci v 89. minutě, kdy se hlavou ze své třetí vyložené šance trefil Ken Schulz. Tím bylo hotovo a z brejku jsme v posledních vteřinách dali Ondrou Halbichem na konečných 4:1. V zápase jsme byli lepším týmem a zaslouženě zvítězili.


Sestavy


FK Zlíchov 1914
J. Žežulka [-] - Š. Vošta [-] , T. Wolf [-] , J. Šrédl [-] , J. Chochola [-] , D. Nsingani [-] (57. M. Lukes [-] ) , M. Černohorský [-] , J. Kravčík [-] , S. Karmazín [-] (77. O. Halbich [-] ) , K. Schulz [-] , L. Chalupa [-]

SC Olympia Radotín
J. Kendík [-] - J. Hraško [-] , L. Podzemský [-] , J. Štěpánek [-] , J. Ježdík [-] , P. Ježdík [-] , D. Bureš [-] (61. M. Hraško [-] ) , O. Suchan [-] , O. Kulíšek [-] , D. Hollý [-] (77. J. Tyburec [-] ) , J. Pavel [-]

ŽK: 40. L. Chalupa , 84. T. Wolf - 65. J. Pavel , 68. L. Podzemský , 80. J. Ježdík . ČK: 65. J. Pavel .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: OBRTEL Jan - ŠTĚRBA Michal, MORÁVEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Samuel Koller
Tip experta: výhra hostů

Radotín potvrdí dobrý vstup do soutěže. 1:3.

Redakce Praha

Expert: Samuel Koller
Tip experta: výhra hostů

Radotín potvrdí dobrý vstup do soutěže. 1:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 FK Zlíchov 1914 7 22:8 17
2 SC Olympia Radotín 6 15:10 15
3 SK Zbraslav 7 13:7 14
4 FC Přední Kopanina B 6 20:12 13
5 TJ Sokol Cholupice 7 20:11 11

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Leo Bužík 9
2 Daniel France 7
3 Tomáš Platil 5
4 Martin Ondruš 5
5 Jan Linhart 5

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 23 47,9% 1
2 Venca Likeš 19 39,6% 0
3 Jiří Klik 17 42,5% 0
4 Martin Charvát 13 54,2% 0
5 Jaromír Bělunek 10 41,7% 0

Zobrazit celou tabulku