1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 10:30

3.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střešovice 1911 B konečně slaví: Důležitá výhra nad Mezinárodním svazem Mládeže


Branky


44. I. Horbatov - 30. J. Halíř (p.) , 63. J. Hojsák , 92. S. Koller
6

Třetí kolo 1. A třídy skupiny B přineslo Střešovicím 1911 B první vítězství v sezóně. Na hřišti na Podvinném Mlýně porazily domácí Mezinárodní svaz Mládeže 3:1 a připsaly si první tři body do tabulky. Tento výsledek je pro střešovický tým obrovským povzbuzením po dvou úvodních porážkách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní začátek a penaltová příležitost

Utkání začalo v rychlém tempu, což se očekávalo vzhledem k mladému a dynamickému kádru Mezinárodního svazu Mládeže. Hosté ze Střešovic však byli dobře připraveni a vsadili na aktivní fotbal s důrazem na fyzickou a mentální odolnost. Po půl hodině hry se dostali do vedení, když rozhodčí František Fiala nařídil penaltu. K míči se postavil Jan Halíř a chladnokrevně proměnil - 0:1.

Domácí tým se snažil rychle odpovědět a jejich snaha přinesla ovoce těsně před koncem prvního poločasu. Ve 44. minutě se Ivan Horbotov dostal po krásné kolmici za obranu a s přehledem zakončil téměř do prázdné brány. Tímto gólem srovnal na 1:1 a zdálo se, že se domácí tým dostává do hry.

 

 

Červená karta a rozhodující momenty

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří se snažili využít momentum z konce první půle. Ale jejich naděje byly rychle utlumeny v 61. minutě, kdy Kostiantyn Oliarnyk obdržel po druhé žluté kartě červenou a musel předčasně do sprch. Tento moment se ukázal jako klíčový pro další vývoj zápasu.

Střešovice se početní výhody okamžitě chopily a zatlačily domácí tým. O dvě minuty později, v 63. minutě, se po rychlé kombinaci ve vápně prosadil Jakub Hojsák a poslal hosty znovu do vedení - 1:2.

Domácí tým se pokoušel ještě najít odpověď, ale hosté byli v defenzivě pevní a nedovolili Mezinárodnímu svazu Mládeže žádné větší příležitosti. Naopak, v samotném závěru zápasu se prosadil Samuel Koller a definitivně zpečetil výhru Střešovic - 1:3.

„Na hřišti na Podvinném Mlýnu jsme proti mladému soupeři s fotbalovými dovednostmi, rychlostí při práci s míčem i bez něj, chtěli uspět aktivním fotbalem s využitím našich předpokládaných předností. Zejména větší fyzické i mentální síly a zkušeností. To se nám podařilo,“ hodnotil po utkání spokojeně trenér Střešovic Radek Trhlík.

Navzdory několika zaváháním, zejména v závěru první půle a na začátku druhé, jeho tým zápas zvládl a díky zodpovědnému přístupu a tvrdé práci si zasloužil první tři body v sezóně. „Domácí jsme nepouštěli do kombinací ani šancí. Naši hráči ve vedru a na velkém hřišti pracovali zodpovědně a tvrdě a zaslouženě vezeme všechny body domů,“ dodal trenér Trhlík.

Zatímco Střešovice 1911 B mohou být spokojeny s první výhrou sezóny, Mezinárodní svaz Mládeže bude muset hledat cesty, jak se vypořádat s dalšími soupeři a vyvarovat se zbytečných chyb, jako byla červená karta v tomto utkání. Každopádně je jasné, že sezóna je teprve na začátku a oba týmy mají před sebou ještě mnoho příležitostí k vylepšení svých pozic v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu



SK Střešovice 1911 B
Radek Trhlík - trenér: Na hřišti na Podvinném Mlýnu jsme proti mladému soupeři s fotbalovými dovednostmi, rychlostí při práci s míčem i bez něj, chtšli uspět aktivním fotbalem s využitím našich předpokládaných předností. Zejména větší fyzické i mentální síly a zkušeností. To se nám podařilo. Zápas jsme - přes zaváhání v závěru první půle (vyrovnávací branku inkasujeme opět po kolmici za beky do "prázdné brány") a slabší pasáž na začátku druhé - zvládli dobře. Domácí jsme nepouštěli do kombinací ani šancí. Naši hráči ve vedru a na velkém hřišti pracovali zodpovědně a tvrdě a zaslouženě vezeme všechny body domů.



Sestavy


Mezinárodní Svaz Mládeže
V. Hrynenko [-] - D. Nerovnyi [-] , A. Berdaliev [-] (77. G. Maxay [-] ) , Y. Matiiv [-] , K. Oliarnyk [-] - . Castellanos [-] , A. Dzhurylo [-] , O. Chelebiiev [-] , D. Husak [-] , I. Horbatov [-] - V. Yukhymenko [-] (46. V. Vlashyn [-] )

SK Střešovice 1911 B
T. Mulač [-] - I. Šiškun [-] , S. Koller [-] , I. Chvalovský [-] (68. V. Muroň [-] ) , F. Rožec [-] , J. Burger [-] , M. Vyskočil [-] (55. O. Hojsák [-] ) , J. Halíř [-] (80. D. Hůlka [-] ) , M. Charvát [-] , J. Hojsák [-] , V. Vondrášek [-] (55. D. Scharf [-] )

ŽK: 39. K. Oliarnyk , 85. O. Chelebiiev , 89. I. Horbatov - 74. M. Charvát , 85. D. Scharf . ČK: 61. K. Oliarnyk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FIALA František - MASLOV Pavel, LUDVÍK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Obrana vyztužená o last minute posilu se zkušenostmi s vyšších soutěží udrží na uzdě ofenzivní sílu mladíků z Ukrajiny a odveze si minimálně bod. Tip 2:2, přání 2:3.

Redakce Praha

Expert: Josef Maršálek
Tip experta: výhra domácích

Střešovicím se zatím nedaří a Mládež vyhraje 4:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích