1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 17:00

3.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbraslav si udržela neporazitelnost a těsným vítězstvím 1:0 porazila Prague Raptors


Branky


6

Třetí kolo 1. A třídy skupiny B přineslo napínavý souboj mezi týmy SK Zbraslav a Prague Raptors. V nedělním zápase od 17:00 hodin se na hřišti Zbraslavi střetly dva týmy s odlišnými cíli - Zbraslav chtěla navázat na vítěznou sérii, zatímco Raptors toužili po první výhře v sezóně. Za podpory sedmdesáti diváků, kteří vytvořili dobrou atmosféru, nakonec zvítězil domácí tým po těsném výsledku 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl bojovný a plný soubojů. Zbraslav vstoupila do zápasu s jasným cílem eliminovat nebezpečné brejky a klíčové hráče Raptors, což se jí dařilo velmi dobře. Přestože oba týmy měly několik šancí, domácí Zbraslav byla v útoku aktivnější. "Myslím si, že jsme v prvním poločase byli lepší a měli více zakončení a brejků," zhodnotil první půli trenér Zbraslavi Lukáš Mück. "Kdybychom šli do kabin za stavu 1:0, tak se nemohl nikdo divit."

 Rozhodující moment přišel krátce po přestávce. Trenér Mück udělal klíčovou změnu v sestavě a nasadil mladého Matěje Potočára, který se hned po svém nástupu na hřiště odvděčil gólem. V 52. minutě se Potočár prosadil přesnou střelou a poslal Zbraslav do vedení 1:0. Tento moment výrazně ovlivnil další průběh zápasu.

 Prague Raptors se snažili rychle zareagovat a dostat se zpět do hry, ale jejich úsilí brzdily časté fauly. Nervozita na straně hostů vyvrcholila v 79. minutě, kdy Jakub Olajoš po druhé žluté kartě musel opustit hřiště. "Byl to netaktický faul od soupeře, protože by to byl brejk 3 na 3 a nic to neřešilo," komentoval situaci trenér Mück.

 I přes oslabení se Raptors nevzdávali a bojovali až do poslední minuty. Nicméně Zbraslavská obrana zůstala pevná a brankář domácích Mičkal udržel čisté konto. "Bylo to od mých kluků výborně odbojované," pochválil svůj tým Mück. "Dokázali jsme sami sobě i všem, co se na nás chodí dívat, že náš tým, i když je mladý, tak se začíná zvedat."

 Vítězství 1:0 znamená, že Zbraslav zůstává po třech kolech neporažená a nadále se drží na čele tabulky. Pro Prague Raptors je naopak prohra dalším zklamáním, ale jejich bojovnost a nasazení ukazují, že jsou a určitě i budou konkurovat i těm nejlepším týmům v soutěži. 

 Zbraslavští fanoušci si užili napínavý zápas a trenér Mück na závěr poděkoval všem za skvělou atmosféru: "Divákům chci poděkovat za výbornou kulisu a klukům za výborný výkon, který doufám potvrdíme v Modřanech."

Na ty nejzajímavější momenty z utkání se můžete kouknout zde.



Ohlasy k zápasu


SK Zbraslav
Lukáš Mück - trenér: Věděli jsme, proti komu nastupujeme a že to nebude lehký zápas a bude to těžké. Raptoři v minulé sezóně dokázali, že umí své soupeře potrápit a že dokáží vyhrávat a mají velmi silný kádr. My jsme se na to připravovali a věděli jsme, co od nich můžeme čekat. Do prvního poločasu jsme plnili taktické pokyny a to co jsme si řekli. Pohlídali jsme si jejich brejky a eliminovali jsme jejich klíčové hráče, kteří dokáží vymyslet klíčovou přihrávku. Bylo to hodně soubojové, ale měli jsme daleko více ze hry. Myslím si, že jsme v prvním poločase byli lepší a měli více zakončení a brejků. Bohužel jsme je neproměnili. Kdybychom šli do kabin za stavu 1:0, tak se nemohl nikdo divit. Oni měli také šance, ale jak říkám klíčové hráče jsme si pohlídali. Do druhého poločasu jsme udělali jednu změnu, kdy jsme stáhli Bohuninského a dali tam mladého Potočára, který hned z kraje druhého poločasu dal gól na 1:0 a pak to nabralo rychlý spád. Bylo tam hodně agresivních soubojů ze strany Raptors. Začalo se žlutit a kousek od půlky, když jsme šli do brejku, tak jejich stoper loktem sundal Potočára a dostal druhou žlutou. Byl to netaktický faul od soupeře, protože byl by to brejk 3 na 3 a nic to neřešilo a on tuto situaci bohužel nezvládl. Poté jsme si začali vytvářet další šance, ale jejich brankář je skvěle podržel dvěma skvělými zákroky a podržel svůj tým. Myslím si, že to bylo od mých kluků výborně odbojované a dokázali jsme sami sobě i všem, co se na nás chodí dívat, že náš tým i když je mladý, tak se začíná zvedat. Zapracováváme mladé hráče a chceme jít do každého zápasu s cílem urvat co nejvíce bodů a to se nám zatím plní. Divákům chci poděkovat za výbornou kulisu a klukům za výborný výkon, který doufám potvrdíme v Modřanech.




Sestavy


SK Zbraslav
M. Mičkal [-] - L. Uhlíř [-] , R. Souček [-] (84. J. Smejkal [-] ) , V. Vodička [-] , J. Klufa [-] , J. Mandlík [-] (81. P. Vodrážka [-] ) - Š. Hrubý [-] , F. Kotě [-] , A. Bohunický [-] (46. M. Potočár [-] ) , O. Haluza [-] (63. M. Mandlík [-] ) - M. Mixa [-] (63. T. Vejvoda [-] ) -

Prague Raptors Football Club
M. Uzih [-] - C. Kuttner [-] (70. D. Bieliaiev [-] ) , D. Erakovič [-] , F. Constancio [-] (49. . Harris [-] ) , J. Olajoš [-] - M. Houdek [-] , A. Cisse [-] (70. A. Molino [-] ) , . Rodriguez [-] (84. B. Chum [-] ) - A. Lejhanec [-] (70. . El [-] ) , D. Tarasenko [-] , A. Rizzi [-]

ŽK: 41. J. Mandlík - 5. C. Kuttner , 55. J. Olajoš , 64. . Harris , 79. M. Uzih . ČK: 79. J. Olajoš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Marek Tomáš - HEJMA Vojtěch, CHRENKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Raptors poprvé v sezoně ukáží svojí sílu a ze Zbraslavi si odvezou tři body a čisté konto k tomu.

Redakce Praha

Expert: Josef Maršálek
Tip experta: výhra hostů

Raptorům se zatím nedaří, ale minulou sezónu byli hodně nahoře a myslím, že se na Zbraslavi chytí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích