3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 11:00

2.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotín na své nové trávě porazil Cholupice


Branky


6

Radotín, který do utkání vstupoval jako favorit se chtěl fanouškům ukázat v nových dresech. Bohužel hosté z Cholupic přijeli v podobné barevné kombinaci a tak se domácí hráči budou muset novými dresy pochlubit až v dalším domácím zápase. Nicméně fanoušky potěšili alespoň výhrou 3:0 po perfektně odehraném druhém poločase. Cholupice, které v minulém utkání přišly o výhru těsně před koncem nyní odjíždějí ze zápasu zcela bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas měl mít 3 velké premiéry. Poprvé hrál Radotín doma na své nové trávě. Nastoupil v nových dresech a s novými míči. Nakonec byly premiéry však jen dvě. Nová tráva a nové míče. Bohužel dresy jsme museli použít staré, jelikož hosté z Cholupic přijeli s podobnou barvou dresů a my se museli převléci do starých.

Zápas se hrál za úmorného dusna a horka těsně před dešťem, což se podepsalo na obou týmech. Domácí byli přeci jen aktivnější. Častěji se dostávali do pokutového území, ale více méně bez šancí a nějakých náznaků. První branka padla kuriózně, kdy na zblokovaný centr vyběhl brankář, který si křikl, že má, nechal si míč ještě odskočit od země, avšak nový trávník a nové míče ho zjevně překvapily a míč ho přeletěl a před Doleželem zívala již prázdná brána a pohodlně zasunul na 1:0. Dále se hra odvíjela převážně mezi vápny. Byla velmi pomalá a statická. Ani jeden tým si nevytvářel žádnou převahu. Hosté zahrozili z přímého volného kopu, který však Kendík v pohodě vyrazil nad břevno. Domácí měli hlavičku Bužíka, která těsně minula šibenici.

O poločasové přestávce bylo v domácí kabině rušno. Trenér Procházka musel několikrát zvýšit hlas a vysvětlit některým hráčům, že bez pohybu se fotbal hrát nedá i když počasí bylo jaké bylo.

Počasí se na druhou půli také umoudřilo, trošku sprchlo, což umožnilo lépe dýchat. Domácí se začali lépe pohybovat, čemuž pomohlo i střídání, kdy si debut v dresu Radotína odbyl Raško, který přišel v týdnu z Motorletu. Druhá branka, která utkání rozhodla byla velmi pěkná. Bužík rozehrál rohový kop na zadní tyč, kde Ježdík placírkou na zadní tyč prudce vrátil míč před bránu a Doležel hlavou prudce zakončil pod břevno. Brankář neměl žádnou šanci a bylo to 2:0.

Zápas byl de facto rozhodnut. Po této brance hosté z Cholupic vytáhli obranu a presink na únosnou hranici a snažili se něco vytvořit. Párkrát se jim podařilo narušit rozehrávku domácích, ale byly to spíše náznaky bez větší šance, které nedotáhly. Třetí branka padla na konci, kdy do otevřené obrany nejdříve vnikl Bužík, obhodil si všechny i brankáře, avšak míč šel z úhlu těsně vedle branky. Za chvíli to samé následovalo po kombinaci Raško a Holý. Holý si obhodil obránce a poté zamířil přesně k tyči. 3:0. Pak už se utkání jen dohrávalo a bylo ukončeno.

Domácí mají tři body. Druhý poločas měl již jistou kvalitu, ale první poločas ukázal, že ještě není všechno tak, jak má být. Každopádně dobrý start do sezóny,  kdy ze dvou zápasů je šest bodů.

Za reportáž z utkání děkujeme Zdeňku Krejčímu!



Ohlasy k zápasu


SC Olympia Radotín
Petr Procházka - trenér: Historie se neptá a máme 3 body,ale.... V prvním poločase jsme byli bez pohybu, sice vysoké držení míče, ale k ničemu. Hosté se snažili chodit do brejků, většinově po naší špatné rozehrávce, ale k ničemu jsme je nepustili. Vedení nám spadlo jako dárek po chybě brankáře Cholupic. Do druhé půle šel náš nový hráč Hraško,vkluk 19 let a pohybově to výrazně oživil. Po rohu jsme dali hezký gol na 2:0 a stejně jako před týdnem v Modřanech, jsme začali jen hlídat výsledek, takže i Cholupice se najednou dostali do cca dvou pološancí, které však nedali. V závěru pěkný gol Holého vše rozhodl. Máme šest bodů, super, jen to ALE pořád zůstává. Zatím nám to pořád dře, někteří hráči jsou na tuto úroveň dobří fotbalisté, ale bez běhání to prostě nejde. Když někdo není na tréninku, protože má práci, bude si muset chodit zaběhat sám, jinak pak v 60.minutě už nemůže a fotbal do nohy se hraje jen ve starých pánech. Jedeme na Uhelné Sklady Praha a víme co nás čeká, budeme se na to připravovat.

TJ Sokol Cholupice
Aleš Burda - trenér: K druhému venkovnímu zápasu na hřiště SK Olympia Radotín, opticky připomínající letiště jsme přijeli s jasným cílem bodovat. Tomu odpovídala i taktika a rozestavení. Vše co jsme si v kabině řekli a určili, tak kluci beze zbytku splnili. Bohužel však svůj den neměl náš brankář, po jehož hrubé chybě šel soupeř ve 20. minutě do vedení. Po druhé inkasované brance z kraje druhého poločasu bylo o výsledku zápasu víceméně rozhodnuto, neboť naše útočná snaha a kvalita končily na okraji pokutového území soupeře. Když zůstala nevyužita ani stoprocentní šance vysunuvšího se stopera Schwanka a soupeř navýšil skóre na 3 góly, odjíždíme z Radotína s prohrou 3:0. Za předvedený výkon se myslím stydět nemusíme, body se v Radotíně budou všem ostatním týmům získávat velmi těžko.



Sestavy


SC Olympia Radotín
J. Kendík [-] - J. Ježdík [-] (74. M. Hraško [-] ) , P. Ježdík [-] , L. Podzemský [-] , O. Suchan [-] , O. Kulíšek [-] (88. P. Sedláček [-] ) , J. Doležel [-] (77. J. Tyburec [-] ) , V. Ježdík [-] , J. Pavel [-] , L. Bužík [-] (74. D. Hollý [-] ) , S. Mašek [-] (46. J. Hraško [-] )

TJ Sokol Cholupice
T. Hanslík [-] - O. Schwank [-] , M. Šrámek [-] , Š. hrazdíra [-] , L. Chaloupka [-] , J. Burda [-] , J. Polák [-] (80. M. Benda [-] ) , T. Ulihrach [-] (64. D. Adamopulos [-] ) , D. France [-] , F. Janoušek [-] (80. O. Plíšek [-] ) , M. Knebl [-] (64. J. Sláma [-] )

ŽK: 26. O. Kulíšek , 36. L. Podzemský , 42. S. Mašek , 60. L. Bužík , 69. J. Ježdík , 75. J. Pavel , 84. P. Ježdík - 61. O. Schwank .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PLECITÝ Pavel - HAVEL Miroslav, ŠEVČÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Lukáš Kácovský
Tip experta: výhra domácích

Radotín bude nastupovat na své nové trávě. Tipuji vítězství velice ambiciózního týmu domácích. I když bojovné Cholupice nedají svou kůži lacino.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích