V. Oswald 48. (vl.)
1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:3
(0:0)

V. Oswald 48. (vl.)
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 10:30

10.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Vinoř triumfovala na těžkém terénu Hájů a bere tři body


Branky


48. V. Oswald (vl.) - 14. D. Škrabánek , 46. M. Fuchs , 92. T. Shon
7

V sobotním utkání 10. kola 1. A třídy skupiny A se na hřišti FC Háje Jižní Město odehrál duel s hostující Vinoří, která po prohře v minulém kole potřebovala znovu zabrat. A to se jí na náročném terénu Jižního Města povedlo, když si po bojovném výkonu odvezla zasloužené vítězství 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní poločas byl plný opatrnosti z obou stran, kdy ani jeden tým nedokázal výrazněji ohrozit soupeřovu branku. Kombinace na rozbahněném trávníku vázla, a tak většina hry probíhala ve středu hřiště. Vinoř, i přes absenci pěti klíčových hráčů, hrála více s míčem a snažila se o kombinace, zatímco domácí se spíše spoléhaly na dlouhé nákopy za obranu. Zkušená hlava obrany Vinoře, Michal Petržílka, však skvěle režírovala mladší spoluhráče a domácí nepouštěla do žádné vážné šance.

 

Rozhodující chvíle přišly až ve druhém poločase. Vinoř se po přestávce na hřiště vrátila s novou energií a už ve 46. minutě otevřel skóre Matyáš Fuchs po odraženém míči a přesné střele z hranice šestnáctky – 0:1.

 

Domácí Háje však dlouho nečekaly s odpovědí. Pouhé dvě minuty po inkasované brance se Vinoř nedokázala vypořádat s centrem z levé strany, míč se nešťastně odrazil k obránci Ondřeji Oswaldovi, který si srazil míč do vlastní branky – 1:1. Tato smůla však domácím k obrození nepomohla.

 

Hra se následně uklidnila a zůstávala vyrovnaná až do 68. minuty, kdy hosté opět zvedli tempo. Rohový kop se dostal přes celou obranu Hájů a Daniel Škrabánek se ocitl na správném místě ve správný čas, aby pohodlně vrátil Vinoř do vedení – 1:2.

 

Domácí tým už se z druhé inkasované branky nevzpamatoval. Vinoř, povzbuzená vedením, znovu převzala kontrolu nad hrou a s přibývajícím časem si vytvářela další šance. Definitivní tečku za zápasem udělala v nastaveném čase, kdy Thomas Shon hlavou upravil na konečných 1:3 po skvělé individuální akci Horského na levé straně.

 

Vedoucí týmu Hájů, Petr Lojda, neskrýval po zápase zklamání: „Vzhledem k impotentní hře v útoku, individuálním chybám a laxnosti některých hráčů v obraně je vítězství bojovně hrajících hostů zasloužené. Vinoři gratulujeme k zisku tří bodů a za trapný výkon se našim fanouškům omlouváme.“

 

Naopak Pavel Brož, trenér Vinoře, byl po utkání plný chvály na své hráče, zejména na mladou obranu: „Musím dnes klukům poděkovat, jak přistoupili k utkání. Chybělo nám pět kluků ze základu, ale ti, co nastoupili, odvedli 100% výkon. Na těžkém terénu jsme měli více balón pod kontrolou a kombinace se nám vyplatila. Domácí jsme k ničemu vážnějšímu nepustili.“

 

Vinoř tak potvrdila svou pozici v horní polovině tabulky a po tomto zápase zůstává nadále ve hře o přední příčky. FC Háje, které předchozí týden těsně prohrály s Vršovicemi, budou muset najít cestu, jak v příštích zápasech vyřešit problémy v obraně a zlepšit svou útočnou efektivitu.



Ohlasy k zápasu


FC Háje Jižní Město
Petr Lojda - vedoucí mužstva: Vzhledem k impotentí hře v útoku, individuálním chybám a laxnosti některých hráčů v obraně je vítězství bojovně hrajících hostů zasloužené. Vinoři gratulujeme k zisku 3 bodů a za trapný výkon se našim fanouškům omlouváme.

FK Vinoř 1928
Pavel Brož - trenér: Musím dnes klukům poděkovat jak přistoupili k utkání. Chybělo nám pět kluků ze základu. Obrana byla postavená z benjámínků Škrabánek, Oswald, Shon a jen zkušený Petržílka na stoperu. Zaslouží si všichni pochvalu, odvedli 100% výkon. Terén byl těžký, měli jsme ale více balón pod kontrolou a chtěli jsme i na těžkém terénu kombinovat a to se vyplatilo. Domácí jsme k ničemu vážnějšímu nepustili a kontrolovali si výsledek. Za mě zasloužená výhra.

Sestavy


FC Háje Jižní Město
V. Pospíšil [-] - V. Semecký [-] (49. D. Kolář [-] ) , J. Novák [-] , M. Lojda [-] , F. Brodský [-] (63. J. Hadraba [-] ) , D. Vrzal [-] , D. Lacko [-] , L. Jirák [-] , J. Hendrych [-] , D. Vostrovský [-] , V. Uhlíř [-] (80. A. Krejzl [-] )

FK Vinoř 1928
J. Bodlák [-] - V. Horskii [-] , D. Škrabánek [-] , V. Oswald [-] (92. V. Šmíd [-] ) , J. Petržílka [-] , T. Shon [-] , D. Tanchyk [-] , D. Kaiser [-] (46. M. Kubr [-] ) , M. Fuchs [-] , R. Skopový [-] , L. Ježek [-] (87. J. Zemánek [-] )

ŽK: 22. V. Semecký , 94. L. Jirák - 6. D. Kaiser , 20. L. Ježek , 42. D. Škrabánek , 70. V. Oswald , 94. R. Skopový .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: CHLÁDEK Martin - CHRUDIMSKÝ Jan, DUCHÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 22:16
Redakce Praha

Expert: Tomáš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že nás čeká atraktivní duel ve kterém uvidíme hodně gólů a šťastnější v tomto duelu budou Háje a vyhrají 3:2.

Redakce Praha

Expert: Tomáš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že nás čeká atraktivní duel ve kterém uvidíme hodně gólů a šťastnější v tomto duelu budou Háje a vyhrají 3:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích