Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:6
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 16:30

10.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Union Vršovice deklasoval 1999 Praha a veze si povinné tři body


7

V sobotním utkání 10. kola 1. A třídy skupiny A se na hřišti v Praze představili hráči 1999 Praha proti Unionu Vršovice. Zatímco domácí se před zápasem nacházeli na předposledním místě tabulky s pouhými pěti body, Union Vršovice vstupoval do utkání jako druhý tým soutěže a favorit na zisk dalších tří bodů. A svou roli potvrdil, když jednoznačně zvítězil 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvod a kontrola zápasu

Vršovice se do zápasu opřely od samého začátku. Už v 8. minutě otevřel skóre Marek Poláček, což bylo jasným signálem, že hosté přijeli na hřiště 1999 Praha pro tři body. Ačkoli se domácí snažili o pevnou obranu a přechod do protiútoků, kvalita na straně Unionu byla příliš výrazná. Do poločasu přidal druhý gól Martin Pazdera a Vršovice šly do šaten s pohodlným vedením 2:0.

 

Trenér Vršovic Michal Bareš po zápase přiznal, že očekával náročné dobývání obrany soupeře, ale jeho tým postupně dominoval. „Soupeř patří k těm slabším v soutěži. Brání opravdu hodně, často i v deseti lidech. První poločas obvykle vydrží, ale ve druhé půli jim dojde fyzička,“ zhodnotil výkon domácích Bareš.

 

Druhá půle začala pro Vršovice podobně svižně jako ta první. Hned ve 48. minutě se prosadil Marek Borovička a o dvě minuty později navýšil skóre Karel Protivínský. Union Vršovice tak prakticky rozhodl o osudu utkání během několika minut po přestávce.

 

Domácí tým se snažil alespoň o kosmetickou úpravu výsledku a v 67. minutě se jim podařilo vstřelit čestný gól, když se trefil Ondřej Měska. Bohužel pro domácí to byla jejich jediná světlá chvíle, protože další branky padaly opět na straně Vršovic. V 76. minutě si nešťastně vstřelil vlastní gól Matyáš Hložek a na konečných 6:1 uzavřel v 82. minutě Karel Protivínský svou druhou trefou v zápase.

 

Michal Bareš byl po zápase spokojen s kontrolou nad utkáním a pohodovým vítězstvím, i když přiznal, že zápas se odehrál spíše v tréninkovém tempu. „Naše vítězství bylo jednoznačné a zasloužené. Zápas jsme kontrolovali celou dobu, bylo to spíš takové tréninkové tempo než zápas v enormním nasazení,“ zhodnotil kouč Vršovic.

 

Domácí tým se opět potýkal s problémem, který je v této sezoně provází – malý počet hráčů. Michal Bareš si všiml, že tým 1999 Praha měl k dispozici pouze jedenáct hráčů, což se na jejich hře projevilo především ve druhém poločase.

 

Union Vršovice si tak odváží povinné tři body a upevňuje svou pozici v horní části tabulky. Pro 1999 Praha, kteří zůstávají na předposledním místě, se situace komplikuje a budou muset hledat způsob, jak získat body v dalších zápasech, aby se vymanili z pásma sestupu.



Ohlasy k zápasu



SK Union Vršovice
Michal Bareš - trenér: Soupeř patří k těm slabším v naší soutěži. Věděli jsme, že dobře a hodně brání, klidně v deseti lidech. Překonávat jejich obranu je těžké. Většinou první poločas vydrží, ale v druhé půli jim odchází fyzička. Na střídání nikoho neměli a bylo jich přesně 11. Naše vítězství bylo jednoznačné a zasloužené. Zápas jsme kontrolovali celou dobu a bylo to spíš takové tréninkové tempo než zápas v enormním nasazení. Jsou to pro nás povinné 3 body a příští týden s Xaverovem se ukáže, jak jsme vlastně na tom.

Sestavy


1999 Praha
O. Bureš [-] - D. Eppert [-] , T. Jedlička [-] , V. Rui [-] , M. Hložek [-] , J. Štefánek [-] , F. Šmied [-] , O. Měska [-] , M. Opočenský [-] , M. Suchánek [-] , L. Dufek [-]

SK Union Vršovice
D. Poláček [-] - F. Patera [-] , J. Pejchar [-] , M. Pazdera [-] (75. T. Hrubý [-] ) , K. Protivinský [-] , M. Špulka [-] , F. Švarc [-] (79. J. Máca [-] ) , M. Borovička [-] (70. V. Vavruška [-] ) , M. Poláček [-] , S. Šantrůček [-] (70. S. Freitas [-] ) , J. Šimr [-] (79. Š. Dvořák [-] )

ŽK: 75. L. Dufek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: TIKAL Jan - PAUER Matěj, ŠEVČÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 22:16
Redakce Praha

Expert: Tomáš Kraus
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že Vršovice potvrdí roli favorita a venku vyhrají 4:0.

Redakce Praha

Expert: Tomáš Kraus
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že Vršovice potvrdí roli favorita a venku vyhrají 4:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů