Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

7:1
(3:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 10:15

10.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Královice si s chutí zastřílely, Újezd odjíždí s těžkou porážkou


7

Sobotní dopoledne přineslo v rámci 10. kola 1. A třídy skupiny A souboj mezi Sokolem Královice a rezervou Újezdu Praha 4. Zápas, který se hrál od 10:15, nabídl jednostrannou podívanou, ve které domácí tým z Královic jasně dominoval a zvítězil drtivým výsledkem 7:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Královický tlak a produktivita

Zápas začal vcelku vyrovnaně a trenér hostů Martin Daňhel dokonce pochválil první dvacetiminutovku, ve které jeho svěřenci drželi krok se soupeřem. Jenže dvě velké chyby v obraně a rychlé branky Daniela Murdycha a Karla Kučery dostaly Újezd do kolen. Domácí byli v útoku mimořádně efektivní a do poločasu přidali ještě třetí branku, kterou těsně před přestávkou vstřelil Viktor Semančík.

 

„Za stavu 2:0 jsme měli šanci vrátit se do zápasu, ale trefili jsme jen tyčku. Místo toho jsme inkasovali na 3:0 a už jsem tušil, že to bude složité,“ litoval Daňhel nevyužité příležitosti, která mohla jeho tým vrátit do zápasu.

 

Ve druhém poločase se Královice rozhodně nezastavily. Daniel Murdych svou druhou brankou zvýšil na 4:0 a domácí tým jasně kontroloval hru. Hosté z Újezdu se snažili bránit a minimalizovat škody, ale Královice dál trestaly každou chybu v obraně.

 

I když hosté zaznamenali čestný úspěch v 80. minutě, kdy se trefil Richard Majerník, domácí rychle odpověděli dalšími dvěma góly v závěrečných minutách. Karel Kučera dokonal svůj hattrick a Samuel Klosowicz se také zapsal mezi střelce.

 

„S výsledkem jsem samozřejmě spokojen. Sedm vstřelených branek je pěkných, ale ve druhém poločase jsme ztratili koncentraci a dopustili se příliš mnoha chyb. Soupeř mohl klidně dát 3 nebo 4 góly, což je něco, na čem musíme pracovat,“ uvedl po zápase trenér Královic Radek Dosoudil. I přes dílčí výhrady byl spokojen s herním projevem a dalším důležitým vítězstvím, které Královice udrželo v boji o horní příčky tabulky.

 

Trenér hostů Martin Daňhel uznal, že výsledek vypadá hrozivě, ale zdůraznil, že hra na hřišti nebyla tak jednostranná, jak by se mohlo z výsledku zdát. „Měli jsme několik šancí, které jsme bohužel neproměnili. Navíc se nám v první půli zranili dva klíčoví hráči, což náš výkon ovlivnilo,“ komentoval Daňhel. I přes těžkou porážku se nyní Újezd musí rychle připravit na další klíčový zápas, ve kterém se utká s rezervním týmem Spojů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Královice
Radek Dosoudil - trenér: 7:1 spokojenost. Myslím si, že výsledek odpovídá předvedené hře i když na druhou stranu. Na můj vkus jsme ve druhém poločase měli strašně moc ztrát balonu. Soupeře jsme pustili do několika šancí a kdyby naše ztráty vyřešil lépe, tak mohl dát klidně 3 nebo 4 góly. To si myslím, že byla kaňka na našem výkonu, jinak samozřejmě spokojenost se třemi body. Udrželi jsme se na 4. pozici, ale druhý poločas je s velkým vykřičníkem.

SK Újezd P-4 B
Martin Daňhel - trenér: Prvních 20 minut bylo vyrovnaných. Myslím si, že to byl vyrovnaný fotbal, ale pak jsme udělali 2 velké chyby a rázem jsme prohrávali 2:0. Za stavu 2:0 jsme šli sami na bránu a trefili jsme bohužel tyčku, takže místo toho, abychom dali na 2:1, tak jsme těsně před poločasem dostali na 3:0 a už jsem tušil, že to nebude v našich silách to v druhé půli otočit. O poločase jsme si řekli, že zkusíme zalézt, abychom nedostali další branky, což se nám bohužel nepovedlu. Druhá půle už byla z naší strany takový zmar. Výsledek si myslím neodpovídá hře. Že by soupeř byl o tolik lepší, abychom dostali sedm branek to si nemyslím. Čekal bych, že to může skončit třeba 5:3, v zápase jsme 3 nebo 4 gólovky měli určitě. 7:1 vypadá hrůzostrašně. Navíc se nám v první půli zranili 2 hráči, takže to hrálo také svou roli. Zranil se stoper Navrátil a místo něj tam šel stoper Novák, který si po pěti minutách udělal výron kotníku, takže také musel střídat. Byla z toho nakonec takováto blamáž a my se musíme již soustředit na Spoje, které jsou na tom v tabulce podobně jako my. Takovéto zápasy jsou pro nás klíčové. Nemyslím si, že to byl nehratelný zápas, ale výsledek opravdu vypadá hrůzostrašně.

Sestavy


TJ Sokol Královice
T. Hubínek [-] - J. Nevařil [-] , Š. Šemro [-] , D. Murdych [-] (70. S. Klosowicz [-] ) , K. Kučera [-] , V. Semančík [-] (61. A. Seidl [-] ) , J. Pospíšil [-] (72. R. Misbakhetdinov [-] ) , J. Janoušek [-] (61. J. Vaňha [-] ) , A. Dařina [-] , R. Dosoudil [-] , P. Vacík [-]

SK Újezd P-4 B
J. Fišer [-] - V. Krejčí [-] , J. Kurka [-] , R. Majerník [-] , O. Míšek [-] (77. D. Balun [-] ) , V. Malčánek [-] , M. Navrátil [-] (36. A. Novák [-] ) , J. Novák [-] , O. Vrabec [-] , J. Lanhaus [-] , M. Přibyl [-]

ŽK: 67. O. Vrabec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: CHRENKO Pavel - FIALA František, ZATKAL Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 22:16
Redakce Praha

Expert: Tomáš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Královice naváží na výhru nad Klánovicemi a doma vyhrají 4:2.

Redakce Praha

Expert: Tomáš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Královice naváží na výhru nad Klánovicemi a doma vyhrají 4:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích