Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:7
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

08.09.2024 17:00

5.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Tempo B rozdrtilo 1999 Praha sedmi góly: Zápas se po nadějné první půli změnil v debakl


Branky


6

Fotbalové utkání čtvrtého kola 1. A třídy skupiny B mezi týmy 1999 Praha a FC Tempo B, hrané v neděli od 17:00, nabídlo divákům především ve druhém poločase jednostrannou podívanou. Přestože domácí šli brzy do vedení, Tempo nakonec předvedlo velkolepý obrat a odvezlo si drtivé vítězství 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal poměrně vyrovnaně. Tým 1999 Praha, složený z hráčů s větším věkovým průměrem než soupeř, se spoléhal na pevnou obranu a občasné rychlé výpady. V 15. minutě se jim podařilo soupeře překvapit, když po akci Měsky a následném centru do pokutového území se důrazný Tomáš Kačena protlačil k míči a dostal jej do brány – 1:0. Obrana Tempa v tomto okamžiku zaváhala, což domácí využili ke své jediné gólové radosti.

Navzdory tomu, že Tempo kontrolovalo míč a vytvořilo si několik příležitostí, fantastický brankář Bureš držel naděje domácích na vedení. Zvláště jeho zákrok proti hlavičce, kterou vytáhl nad břevno, si zasloužil obdiv. Nicméně tlak hostů narůstal a těsně před přestávkou se podařilo Tempu vyrovnat. Tomáš Mikuda, po několika neúspěšných pokusech, konečně našel cestu skrze obranu a srovnal na 1:1.

Do druhého poločasu vstoupil tým FC Tempo B s jasným plánem. Už v 51. minutě se po přesné akci prosadil Jakub Čermák a hosté se dostali do vedení 2:1. Od té doby Tempo ovládlo hru a domácí hráči nestíhali čelit jejich běhavé a důrazné hře.

Zlomový moment přišel v 66. minutě, kdy osamocený Jaroslav Novotný po centru hlavou zvýšil na 3:1. Tempo se rozjelo naplno a o devět minut později přidal Novotný další branku, čímž hosté zvýšili na 4:1. To však nebylo vše. Tempo neustále tlačilo a v 75. minutě se prosadil František Vencl, který upravil skóre už na 5:1.

Domácí tým se sice ještě pokusil zmobilizovat síly, ale Tempo zůstalo neúprosné. Další gól Novotného v 88. minutě a konečný zásah Vencla v poslední minutě zápasu definitivně uzavřely skóre na 7:1.

Trenér Tempa, Petr Dědek, byl s výsledkem spokojen, ale upozornil na komplikace v úvodu zápasu: „Soupeř byl složený spíše ze starších hráčů a hrálo se na větší trávě, což jsme považovali za naši výhodu. Měli jsme velké držení míče a soupeře k ničemu nepouštěli, ale po sérii našich chyb jsme prohrávali 1:0 a dlouho jsme nebyli schopni překonat jejich obranný blok. Naštěstí se nám podařilo vyrovnat těsně před poločasem, což nás uklidnilo. Ve druhé půli už to bylo o něčem jiném, kluci si zastříleli a závěr zápasu jsme si užili.“

Domácí tým, přestože vstřelil první gól a dokázal držet Tempo na uzdě během velké části prvního poločasu, nakonec podlehl fyzické převaze soupeře.

Tempo se tímto vítězstvím posunulo na šestou příčku tabulky a potvrdilo svou formu po předchozí výhře nad FC Háje Jižní Město.



Ohlasy k zápasu



FC Tempo Praha B
Petr Dědek - trenér: Soupeř byl složený spíše ze starších hráčů. Hrálo se na větší trávě, takže jsme si mysleli, že budeme mít spíše výhodu. Držení míče jsme měli opravdu velké, soupeře jsme k ničemu nepouštěli, ale párkrát se před naší bránu dostal a po sérii našich menších chyb vedl 1:0 a my nebyli schopni jeho obranný blok před jeho vápnem překonat. Pár šancí nám vychytal i golman, ale naštěstí se podařilo vyrovnat aspoň těsně před koncem prvního poločasu. To nás uklidnilo. Pak jsme přidali druhý a třetí gól a už jsme se asi nebáli o výsledek a nakonec si kluci ještě zastříleli v závěru hodně. Ale je to pro nás určitě výstraha. Měli jsme si to udělat jednodušší, protože jsme téměř ještě o poločase prohrávali. Nemyslím si, že by hráči soupeře podcenili, ale spíš si mysleli, že bude stačit méně pohybu a že to budeme mít vyhrané tím, že soupeře nepustíme na naší půli.

Sestavy


1999 Praha
O. Bureš [-] - N. Salašovič [-] , D. Eppert [-] , J. Štefánek [-] , F. Šmied [-] , O. Měska [-] , T. Kačena [-] (67. -. Al [-] ) , M. Opočenský [-] , M. Suchánek [-] (55. L. Dufek [-] ) , V. Rui [-] , J. Beneš [-] (88. P. Endršt [-] )

FC Tempo Praha B
D. Machej [-] - T. Mikuda [-] (61. M. Beneš [-] ) , M. Moučka [-] (68. D. Čtrnáctý [-] ) , V. Mastný [-] (61. F. Vencl [-] ) , L. Kroužek [-] (61. P. Baroch [-] ) , J. Čermák [-] , J. Novotný [-] , V. Klajbl [-] , M. Štěpánek [-] , J. Míka [-] , D. Kadlec [-]

ŽK: 26. T. Kačena , 59. O. Měska , 66. J. Štefánek - 63. D. Kadlec .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: LUDVÍK Štěpán - CÍSAŘ Lukáš, MORÁVEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Praha

Expert: Petr Herian
Tip experta: výhra hostů

Favorit je zde pro mě Tempo, když se naladí na svou hru, tak dokáží soupeře dostat pod velký tlak. 2:3.

Redakce Praha

Expert: Petr Herian
Tip experta: výhra hostů

Favorit je zde pro mě Tempo, když se naladí na svou hru, tak dokáží soupeře dostat pod velký tlak. 2:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 SC Xaverov Horní Počernice 7 36:10 21
2 FK Vinoř 1928 6 33:8 15
3 SK Union Vršovice 7 24:7 14
4 FC Tempo Praha B 7 29:17 13
5 TJ Sokol Královice 6 17:10 13

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 19
2 Petr Herian 9
3 Antonín Chlum 7
4 Daniel Murdych 6
5 Vojtěch Kolman 6

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 29 60,4% 0
2 Jiří Klik 26 66,7% 0
3 Venca Likeš 24 50,0% 0
4 Jaromír Bělunek 16 66,7% 0
5 Robert Sládek 16 51,6% 0

Zobrazit celou tabulku