0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:3
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

07.09.2024 10:30

5.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Spoje B překvapily Vršovice a zvítězily jednoznačně 3:0


Branky


29. O. Sakhulov , 62. D. Zhul , 85. P. Jimmy
6

V sobotu dopoledne se na hřišti SK Union Vršovice odehrálo čtvrté kolo 1. A třídy skupiny A, kde domácí Vršovice přivítaly tým Spoje B. Favoritem utkání byli domácí, kteří před zápasem okupovali třetí místo v tabulce, zatímco Spoje B se potýkaly s formou a s pouhým jedním bodem byly na 14. místě. Nicméně, hostující tým překvapil všechny přítomné a po přesvědčivém výkonu zvítězil 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní tlak domácích, ale bez gólu

Zápas začal aktivně ze strany Vršovic. Domácí hráči si během prvních pěti minut vytvořili několik slibných šancí a dokonce vstřelili gól, který však nebyl uznán kvůli ofsajdu. Trenér Vršovic Michal Bareš po zápase litoval těchto nevyužitých příležitostí: „Kdyby tam něco spadlo, mohlo to pro nás vypadat lépe,“ uvedl. První půle však postupně přešla do klidnější fáze, kdy Spoje B začaly více kontrolovat hru.

Ve 29. minutě se hosté ujali vedení, když Oleksandr Sakhulov proměnil první vážnější příležitost Spojů B přesnou střelou a poslal svůj tým do vedení 1:0. Tento gól dodal hostům sebevědomí, zatímco domácí tým se snažil najít cestu zpět do zápasu, ale proti dobře organizované obraně Spojů se jen těžko prosazoval.

 

 

Druhý poločas ve znamení Spojů

Ve druhé půli se hra odvíjela ve stejném duchu. Spoje B měly jasně navrch v individuální kvalitě svých hráčů a domácím se nedařilo dostat do nebezpečných zakončení. V 62. minutě se prosadil Denys Zhul, který po pohledné akci zvýšil na 2:0 a výrazně přiblížil Spoje k cennému vítězství.

Domácí se sice snažili vrátit do zápasu, ale hosté jim nedali prostor a byli neustále nebezpeční z protiútoků. Pět minut před koncem zápasu završil skóre na konečných 3:0 Jimmy Peremene Gidion, který se prosadil po dalším rychlém brejku a potvrdil výhru Spojů.

Po zápase trenér Vršovic Michal Bareš sportovně uznal, že Spoje B byly nad jejich síly. „Fabio Leggeri disponuje takovými prostředky, že si může v přestupovém období dělat, co chce. Mají hráče, kteří jsou úplně někde jinde, než co máme my,“ řekl Bareš. Přestože jeho tým odehrál slušné utkání, tři přesné střely soupeře rozhodly. „My jsme ostudu neudělali. Kluci soupeře pouštěli do minimálních šancí, ale jejich kvalita byla jednoznačná.“

Bareš také ocenil herní disciplínu svých hráčů, ale přiznal, že proti takto posílenému soupeři nebylo moc šancí na úspěch. „Spoje si zaslouží uznání za to, jaké hráče přivedli do 1. A třídy,“ dodal.

Spoje B si po tomto vítězství výrazně zlepšily svou pozici v tabulce a mohou se pokusit navázat na tento skvělý výkon i v dalších zápasech. Fabio Leggeri dal po zápase najevo, že jeho tým je odhodlaný pokračovat ve vítězném tažení a věří, že se budou pravidelně zlepšovat, zvláště s návratem klíčových hráčů po zraněních. 

Pro Vršovice tento výsledek znamená první porážku v sezóně.

 



Ohlasy k zápasu


SK Union Vršovice
Michal Bareš - trenér: Věděl jsem, že Spoje jsou nevyzpytatelný oddíl, kdy Fabio disponuje takovými prostředky, že si může v přestupovém období dělat co chce a šestého září podepsal frajera z druhé ligy a dnes ho přihlásil na FAČRu. Takže bojujete proti klukům, který jsou absolutně někde jinde, než co máme my. Po zápase ještě Fabio říkal, že do této doby měli 12 zraněných hráčů a že tento týden se mu jich vrátilo šest a že už neprohrajou a budou všem dávat desítku. Je to sebevědomí oddíl a bohužel není šance se s takovým týmem absolutně srovnávat. Nechci aby to vyznělo, že brečím, ale prostě oni byli úplně někde jinde a na tohle my nemáme. Na druhou stranu musím říct, že jsme ostudu neudělali. V prvních 5 minutách jsme měli šance a pološance, jeden gól neuznaný z ofsajdu, kdyby tam něco spadlo, mohlo to být pro nás lepší. Na druhou stranu chci kluky pochválit, že se s tím dokázali vyrovnat a soupeře jsme pouštěli do minimálních šancí, prakticky měli 3 zakončení a z toho dali 3 góly. Víc se tam nedostávali. Kvalita byla jednoznačně na jejich straně. Co se týče jednotlivců, tak prostě to byl koncert. My jsme jeli to, na co máme a blahopřeju Spojům a klobouk dolů, že dokáží takové hráče přivést do první A třídy.


Sestavy


SK Union Vršovice
D. Poláček [-] - F. Švarc [-] (60. F. Bálint [-] ) , D. Bláha [-] , M. Borovička [-] (75. F. Vyhnal [-] ) , T. Pešek [-] (75. S. Freitas [-] ) , M. Pazdera [-] , S. Šantrůček [-] , M. Špulka [-] , K. Protivinský [-] , J. Pejchar [-] , J. Šimr [-]

TJ Spoje Praha B
I. Sukhno [-] - I. Yanakov [-] , M. Janoševič [-] , O. Sakhulov [-] (68. P. Jimmy [-] ) , D. Zhul [-] , M. Toyin [-] , D. Voves [-] (68. T. Bican [-] ) , S. Lemák [-] , O. Koščo [-] , E. Danylaš [-] , T. Jirák [-]

ŽK: 21. M. Pazdera , 28. T. Pešek , 44. F. Švarc - 44. M. Janoševič , 55. M. Toyin . ČK: 71. M. Toyin .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KŘÍŽ František - FIALA František, ŠTURSA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: Petr Herian
Tip experta: výhra domácích

Spoje letos nejsou ve formě jako minulý rok, proto si myslím, že proti Vršovicím prohrají. 3:1.

Redakce Praha

Expert: Petr Herian
Tip experta: výhra domácích

Spoje letos nejsou ve formě jako minulý rok, proto si myslím, že proti Vršovicím prohrají. 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 SC Xaverov Horní Počernice 7 36:10 21
2 FK Vinoř 1928 6 33:8 15
3 SK Union Vršovice 7 24:7 14
4 FC Tempo Praha B 7 29:17 13
5 TJ Sokol Královice 6 17:10 13

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 19
2 Petr Herian 9
3 Antonín Chlum 7
4 Vojtěch Kolman 6
5 Daniel Murdych 6

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 29 60,4% 0
2 Jiří Klik 26 66,7% 0
3 Venca Likeš 24 50,0% 0
4 Jaromír Bělunek 16 66,7% 0
5 Robert Sládek 16 51,6% 0

Zobrazit celou tabulku