Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:4
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

07.09.2024 10:15

5.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Gólové hody v Ďáblicích: Zápas plný zvratů skončil remízou 4:4


Branky


6

V sobotu dopoledne přivítaly Ďáblice na svém hřišti poslední tým tabulky, FK Klánovice, v rámci 4. kola 1. A třídy skupiny A. Diváci, kteří dorazili v hojném počtu, rozhodně nelitovali. Zápas nabídl napínavou podívanou a přetahovanou o každý gól, která nakonec skončila spravedlivou remízou 4:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvod a vyrovnaný poločas

Ďáblice vstoupily do utkání aktivně a už v 17. minutě šly do vedení, když se prosadil Ondřej Marek. Radost domácích však netrvala dlouho, protože o minutu později srovnal za Klánovice Daniel Kutzendörfer a začal se psát příběh zápasu plného gólů a zvratů. 

Klánovice, které do zápasu nastupovaly s vědomím, že jsou na posledním místě tabulky a bez jediného bodu, nepůsobily jako outsider. Naopak hrály s velkou bojovností a nasazením. To se jim vyplatilo v 39. minutě, kdy se po dobře sehrané akci prosadil Daniel Bartoň a poslal hosty do překvapivého vedení 2:1.

 

 

 

Druhý poločas plný emocí

Do druhého poločasu šly Klánovice s výhodou vedení, ale jejich situace se zkomplikovala, když musely od 45. minuty hrát o deseti. I přesto se však nevzdaly a bojovaly dál. Ďáblice mezitím srovnaly na 2:2 zásluhou Ondřeje Kafky, který dorazil míč po skrumáži před brankou hostí. 

Drama pokračovalo i v závěru zápasu. V 80. minutě se Klánovice znovu dostaly do vedení, tentokrát díky Vladimíru Šperlovi. O tři minuty později bylo opět vyronáno. Prosadil se Ondřej Kalhous. Dvě minuty na to kopaly Klánovice penaltu, kterou bezpečně proměnil Šimon Procházka proměnil penaltu a zdálo se, že tři body poputují do Klánovic.

 Domácí Ďáblice však nesložily zbraně a v posledních minutách se vrhly do útoku. Ondřej Kalhous se jako střídající hráč stal hrdinou domácích, když v 90. minutě svým druhým gólem vyrovnal na 4:4 a stanovil konečný výsledek zápasu.

 

I přes zklamání z remízy si Ďáblice nakonec mohou připsat alespoň bod, zatímco Klánovice po čtyřech kolech získaly svůj první bod v sezóně. Zápas byl ukázkou vyrovnaného souboje, kde oba týmy předvedly houževnatý výko I přes zklamání z remízy si Ďáblice nakonec mohou připsat alespoň bod, zatímco Klánovice po čtyřech kolech získaly svůj první bod v sezóně. Zápas byl ukázkou vyrovnaného souboje, kde oba týmy předvedly houževnatý výkon.



Ohlasy k zápasu


SK Ďáblice
Jiří Černý - trenér: Soupeř byl bojovnější. Oni vedli, pak druhou půli hráli o desíti a prostě si zasloužili remízu. Od nás to byl nezodpovědný výkon. Podcenili jsme to a soupeř hrál velmi dobře a zasloužil si bod. Šance byly na obou stranách. Dali jsme první gól, pak oni hned o minutu později vyrovnali. Pak soupeř od druhé půle hrál o deseti a byl dravější. Víc chtěli. My jsme byli takový ospalí. Soupeř chtěl víc a my jsme nějaký divný. Soupeř chtěl víc a zasloužil si bod. Nakonec jsme tedy měli štěstí a vyrovnali na střídajícím Kalhousem, kterému se výkon povedl a skončilo to 4:4.


Sestavy


SK Ďáblice
D. Cingel [-] - Š. Sýkora [-] (46. O. Ryšavý [-] ) , J. Jiroušek [-] (46. D. Juriga [-] ) , V. Kolman [-] , M. Pazdera [-] (46. A. Beránek [-] ) , O. Kafka [-] (73. D. Mihálik [-] ) , M. Saňa [-] , D. Šindelář [-] , O. Marek [-] , M. Byrkovych [-] (81. O. Kalhous [-] ) , M. Kropík [-]

FK Klánovice
J. Kotrba [-] - Š. Procházka [-] (92. S. Tumpach [-] ) , O. Wolf [-] , D. Bezpalec [-] (70. J. Prošek [-] ) , D. Bartoň [-] , L. Hladík [-] , D. Kutzendörfer [-] (46. V. Urban [-] ) , V. Šperl [-] , M. Richtr [-] , J. Kutzendörfer [-] , D. Barták [-]

ŽK: 84. O. Marek - 39. M. Richtr , 76. D. Bartoň , 76. D. Barták , 87. J. Kutzendörfer . ČK: 47. M. Richtr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAŘÍK Karel - CÍSAŘ Lukáš, BAIER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: Petr Herian
Tip experta: výhra hostů

Tipuji Klánovice, Ďáblice by je mohly podcenit. 2:3.

Redakce Praha

Expert: Petr Herian
Tip experta: výhra hostů

Tipuji Klánovice, Ďáblice by je mohly podcenit. 2:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 SC Xaverov Horní Počernice 7 36:10 21
2 FK Vinoř 1928 6 33:8 15
3 SK Union Vršovice 7 24:7 14
4 FC Tempo Praha B 7 29:17 13
5 TJ Sokol Královice 6 17:10 13

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 19
2 Petr Herian 9
3 Antonín Chlum 7
4 Vojtěch Kolman 6
5 Daniel Murdych 6

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 29 60,4% 0
2 Jiří Klik 26 66,7% 0
3 Venca Likeš 24 50,0% 0
4 Jaromír Bělunek 16 66,7% 0
5 Robert Sládek 16 51,6% 0

Zobrazit celou tabulku