Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 10:30

3.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dominantní Vršovice deklasovaly ČAFC B 11:0 - Vítězství věnovaly Jaroslavu Suchému


7

V sobotním dopoledni se na hřišti SK Union Vršovice odehrál zápas třetího kola 1. A třídy skupiny A, který přinesl jednoznačnou dominanci domácího týmu. Vršovice, aktuální lídr tabulky, předvedly proti oslabenému soupeři ČAFC B doslova kanonádu a zvítězily 11:0. Zápas měl ale i svou emotivní rovinu – hráči Vršovic nastoupili s černými páskami na rukávech na počest nedávno zesnulého kantýnského Jaroslava Suchého, na kterého se po zápase vzpomínalo v klubové kantýně.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový koncert od začátku do konce

Od úvodního hvizdu bylo jasné, kdo bude na hřišti dominovat. Už v 19. minutě se prosadil Filip Švarc, který otevřel skóre a tím zahájil střelecké hody. O tři minuty později Marek Borovička zvýšil na 2:0 a Vršovice byly k nezastavení. Další branky přidali Karel Protivínský a Martin Pazdera, čímž se skóre na konci první půle vyšplhalo na 5:0.

Druhý poločas přinesl obdobný obrázek. Domácí hráči využívali každé šance a přidali dalších šest gólů. Filip Švarc zkompletoval hattrick, prosadili se také Samuel Šantrůček, Tomáš Pešek, David Rejl a Jiří Pejchar. Výsledek 11:0 hovoří za vše – Vršovice se předvedly ve skvělé formě a potvrdily své vedoucí postavení v tabulce.

Trenér Vršovic Michal Bareš byl po zápase spokojený, ale zároveň si uvědomoval situaci, ve které se nachází soupeř. „Bylo to asi zatím naše nejjednodušší vítězství a je vidět, že ČAFC má nyní problémy poskládat tým poté, co jim odešla spousta hráčů pryč. Je teď čeká tvoření nového týmu a mně to aspoň dovolilo pošetřit nějaké kluky a nechat zahrát ty, co nedostávali tolik příležitostí,“ zhodnotil výkon svého týmu. 

Zápas měl pro hráče Vršovic i zvláštní význam. Nastoupili s černými páskami na rukávech jako poctu nedávno zesnulému kantýnskému Jaroslavu Suchému, který byl neodmyslitelnou součástí klubu. Po utkání se v kantýně na jeho počest vzpomínalo, což přidalo celému dni na emotivnosti.

Diváci, kteří přišli v sobotu dopoledne na stadion, viděli skvělý fotbal a vysoké vítězství svého týmu. Vršovice potvrdily svou formu a vedení v tabulce, zatímco ČAFC B má před sebou náročný úkol – stabilizovat kádr a začít sbírat body.



Ohlasy k zápasu


SK Union Vršovice
Michal Bareš - trenér: Bylo to asi zatím naše nejjednodušší vítězství a je vidět, že ČAFC má nyní problémy poskládat tým poté, co jim odešla spousta hráčů pryč. Je teď čeká tvoření nového týmu a mně to aspoň dovolilo pošetřit nějaké kluky a nechat zahrát ty, co nedostávali tolik příležitostí. Vítězství 11:0, co k tomu víc říct. Skoro každou šanci jsme využili a soupeř směrem dopředu zahrozil asi jednou střelou. Mají kus práce před sebou to dát do kupy. Budu jim držet palce.




Sestavy


SK Union Vršovice
D. Salajka [-] - F. Švarc [-] (52. M. Vaš [-] ) , S. Šantrůček [-] (52. D. Rejl [-] ) , T. Pešek [-] , J. Šimr [-] , M. Borovička [-] (66. Š. Dvořák [-] ) , M. Pazdera [-] (52. J. Šnobl [-] ) , M. Poláček [-] , M. Špulka [-] , K. Protivinský [-] , J. Pejchar [-]

ČAFC Praha B
V. Černín [-] - P. Barnet [-] (74. D. Staněk [-] ) , C. Tajovský [-] (78. O. Bendík [-] ) , F. Kocourek [-] (78. A. Hons [-] ) , A. Svatoš [-] , D. Mareš [-] , P. Dosadil [-] (46. L. Duong [-] ) , J. Lukáš [-] , D. Neuberg [-] , J. Páv [-] , M. Trýb [-]

ŽK: 45. M. Pazdera , 60. M. Borovička - 36. D. Neuberg , 39. J. Páv , 44. F. Kocourek , 45. J. Lukáš . ČK: 63. D. Neuberg .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: MORÁVEK Jiří - ZIMA Lukáš, JANŠTA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: Pavel Brož
Tip experta: výhra domácích

Vršovice mají za mě nejlepší tým skupiny a bude to jejich jasná výhra.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Union Vršovice 4 20:2 10
2 TJ Sokol Královice 4 14:3 10
3 FK Vinoř 1928 3 18:3 9
4 SC Xaverov Horní Počernice 3 14:4 9
5 FC Háje Jižní Město 3 8:3 6
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 6
2 Karel Kučera 5
3 Petr Herian 4
4 Daniel Murdych 4
5 Dmytrii Tanchyk 4
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 16 66,7% 0
2 Radek Hruška 16 66,7% 0
3 Jaromír Bělunek 16 66,7% 0
4 Venca Likeš 14 58,3% 0
5 Robert Sládek 7 46,7% 0
Zobrazit celou tabulku