Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 17:00

3.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalová smršť ve Vinoři - Domácí deklasovali Újezd Praha 4 B


Branky


20. D. Kaiser , 38. D. Tanchyk , 40. M. Kubr , 41. D. Tanchyk , 43. D. Tanchyk , 45. M. Fuchs , 56. Z. Zmeškal , 60. Z. Zmeškal , 69. M. Fuchs , 78. J. Zemánek , 82. J. Zemánek - 57. M. Cuc , 59. S. Radhi
7

V sobotním podvečeru se na hřišti FK Vinoř odehrálo třetí kolo 1. A třídy skupiny A, které nabídlo divákům neuvěřitelnou gólovou podívanou. Domácí Vinoř si s přehledem poradila s týmem Újezd Praha 4 B a zvítězila drtivým skóre 11:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná dominance od začátku do konce

Utkání začalo v 17:00 a od prvních minut bylo jasné, kdo bude na hřišti pánem. Vinoř dominovala ve všech směrech – držení míče, rychlost, kombinace a hlavně zakončení. Újezd Praha 4 B, který se do zápasu vydal po dvoudenním odpočinku z přeloženého zápasu ve čtvrtek, neměl proti rozjetému soupeři šanci.

Skóre otevřel ve 20. minutě David Kaiser, když se po krásné kombinaci ocitl sám před brankářem a bez milosti zakončil na 1:0. Po tomto gólu sice domácí mírně zvolnili tempo, ale stále drželi hru pevně ve svých rukou.

Rozhodující momenty přišly od 38. minuty, kdy Vinoř zahájila neuvěřitelnou gólovou smršť. Dmytrii Tanchyk skóroval ve 38. minutě a o tři minuty později přidal další branku. Krátce nato se prosadil Michal Kubr, který ve 41. minutě zvýšil na 3:0. Tanchyk znovu skóroval ve 43. minutě a dovršil hattrick. Těsně před koncem poločasu přidal Matyáš Fuchs šestý gól a uzavřel první poločas na skóre 6:0.

 

 

Druhý poločas byl také plný gólů

Do druhé půle poslal trenér Vinoře Pavel Brož na hřiště nové tváře včetně Zdeňka Zmeškala a Jana Zemánka, kteří pokračovali v devastaci soupeřovy obrany. Zmeškal v 56. minutě zvýšil na 7:0. Náhle však přišel dvouminutový výpadek domácích, kdy hosté z Újezdu překvapivě skórovali dvakrát během dvou minut díky Martinovi Cucovi a Samimu Radhimu, a snížili na 7:2.

Trenér Brož nenechal nic náhodě a rázně promluvil do duše svým hráčům. Jeho slova měla okamžitý účinek – Vinoř znovu zvýšila tempo. Zdeněk Zmeškal si v 60. minutě převzal míč a nekompromisní střelou vrátil klid na kopačky domácích zvýšením na 8:2. O devět minut později Matyáš Fuchs nádherným gólem z dálky přidal devátý gól.

Závěrečné minuty patřily mladému Janu Zemánkovi, který dvěma brankami v 78. a 82. minutě uzavřel skóre na konečných 11:2. Rozhodčí Jakub Plzák pak ukončil zápas za stavu, kdy hosté už jen toužebně čekali na konec.

Diváci si v sobotu přišli na své. Viděli celkem 13 branek, mnoho krásných akcí a dominantní výkon Vinoře, která potvrdila svou formu a druhé místo v tabulce. Na druhé straně tým Újezdu Praha 4 B si bude muset po náročném programu odpočinout a připravit se na příští domácí zápas s Pragou Vysočany.

 



Ohlasy k zápasu


FK Vinoř 1928
Pavel Brož - trenér: Šli jsme do zápas v rozestavení 4-4-2 a hlavně jsem klukům kladl na srdce, aby od začátku byli aktivní a určovali tempo hry a to se opravdu dařilo ( i když bylo neskutečné horko).  Kluci nenechali soupeři minimum prostoru. Ihned jsme odebírali v obraně balóny a zakládali rychlé akce a z toho jsme byli velmi produktivní.  Dnes kádr opravdu fungoval ve všech řadách. Jen jsem byl nespokojený za dvouminutový výpadek od 57. do 59. minuty to se nesmí stávat. Jinak kluky musím pochválit a také musím poděkovat mému asistentovi Chalupovi, který připravoval celý týden tým na dnešní zápas.

SK Újezd P-4 B
Martin Daňhel - trenér: Soupeř byl kvalitní a dva zápasy za 3 dny je pro nás hodně. Každopádně tento zápas ve Vinoři byla ostuda a pro mě nepochopitelný výsledek. Drželi jsme se 25 minut a pak jsme se sesypali jako domeček z karet. Následně to bylo to o tom se zatáhnout a bránit, ale stejně jsme vůbec nestíhali. Chyběli nám i rychlostní hráči, kteří by se se soupeřem vyrovnali lépe, ale stejně je to ostuda. Kažopádně je znát, že Vinoř oproti minulé sezoně hodně posílila a myslím si, že bude hrát nahoře. Nyní hrajeme konečně po třech kolech doma a zkusíme tento debakl doma s Pragovkou odčinit.



Sestavy


FK Vinoř 1928
M. Dlabola [-] - M. Fuchs [-] , D. Kaiser [-] (46. V. Oswald [-] ) , V. Horskii [-] , D. Tanchyk [-] (46. Z. Zmeškal [-] ) , M. Kubr [-] (46. J. Zemánek [-] ) , O. Rusnak [-] (64. D. Kocourek [-] ) , E. Chaloupka [-] (70. V. Šmíd [-] ) , J. Petržílka [-] , D. Rek [-] , P. Zamazal [-]

SK Újezd P-4 B
J. Fišer [-] - J. Tocháček [-] (64. M. Daňhel [-] ) , P. Třešňák [-] (46. M. Císař [-] ) , R. Majerník [-] , O. Krampera [-] (60. A. Vagenknecht [-] ) , J. Kurka [-] (80. A. Hagen [-] ) , M. Cuc [-] , K. Krejčí [-] , O. Míšek [-] , M. Hurych [-] (46. S. Radhi [-] ) , V. Krejčí [-]

ŽK: 7. V. Horskii , 82. J. Zemánek - 24. M. Hurych , 67. K. Krejčí .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PLZÁK Jakub - CHRUDIMSKÝ Jan, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: Pavel Brož
Tip experta: výhra domácích

Vinoř začala také velmi slibně a využije domací půdy k vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Union Vršovice 4 20:2 10
2 TJ Sokol Královice 4 14:3 10
3 FK Vinoř 1928 3 18:3 9
4 SC Xaverov Horní Počernice 3 14:4 9
5 FC Háje Jižní Město 3 8:3 6
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 6
2 Karel Kučera 5
3 Petr Herian 4
4 Daniel Murdych 4
5 Dmytrii Tanchyk 4
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 16 66,7% 0
2 Radek Hruška 16 66,7% 0
3 Jaromír Bělunek 16 66,7% 0
4 Venca Likeš 14 58,3% 0
5 Robert Sládek 7 46,7% 0
Zobrazit celou tabulku