0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2024 17:30

2.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka 2. kola 1. A třídy skupiny A mezi ČAFC B a 1999 Praha skončila bez gólů


Branky


7

V úterním podvečeru se na hřišti ČAFC B odehrála dohrávka druhého kola 1. A třídy skupiny A, původně odložená kvůli nepřízni počasí. Zápas mezi domácím týmem ČAFC B a 1999 Praha skončil bezbrankovou remízou 0:0, přestože diváci, kterých se na stadionu sešlo jen 40, viděli několik zajímavých šancí a dramatických momentů.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance zůstaly neproměněny

Hosté z 1999 Praha vstoupili do zápasu sebevědomě a již v úvodních minutách si vytvořili dvě velké příležitosti. Útočníci Kačena a Měska se ocitli tváří v tvář brankáři ČAFC, ale ani jeden z nich nedokázal otevřít skóre. "Bohužel nám v těchto klíčových momentech chybělo trochu štěstí a přesnosti," komentovali hosté po zápase.

 První poločas se nesl ve znamení mírné převahy týmu 1999 Praha, který kontroloval hru a měl více ze hry. ČAFC B se zaměřila na pevnou obranu a snažila se narušovat útočné pokusy soupeře. I přes snahu obou týmů však žádná z dalších akcí neskončila gólem.

 Druhá polovina zápasu pokračovala ve stejném duchu. Tým 1999 Praha nadále držel míč a tlačil na domácí, ale obrana ČAFC B odolávala. Domácí tým, který měl za sebou těžký zápas ve třetím kole, kdy inkasoval 11 gólů od Unionu Vršovice, hrál mnohem disciplinovaněji a nedovolil hostům žádnou vyloženou šanci.

 Největší šance utkání přišla ve 78. minutě, kdy se domácí ČAFC B dostala k nebezpečné střele z hranice pokutového území. Fanoušci na okamžik zadrželi dech, ale míč nakonec mířil těsně vedle. Odpovědí hostů byla nebezpečná akce v samotném závěru zápasu, kdy Kačena opět vyzkoušel brankáře ČAFC B Radima Fulíka, který ale skvělým zákrokem udržel čisté konto.

 Navzdory úsilí a několika dobrým příležitostem na obou stranách zápas skončil bez branek, což bylo pro tým 1999 Praha zklamáním. "Konečný bezbrankový výsledek je pro nás, při vší úctě k soupeři, spíše ztrátou, protože jsme měli přeci jen více ze hry a vytvořili si dostatek šancí na to, abychom zápas rozhodli v náš prospěch," shrnuli hosté po zápase.

 Pro ČAFC B znamená tento výsledek cenný bod a povzbuzení po předchozím debaklu ve třetím kole. Přestože se zápas obešel bez gólů, obě mužstva předvedla bojovný výkon a ukázala, že budou bojovat o každý bod.



Sestavy


ČAFC Praha B
R. Fulík [-] - J. Páv [-] , M. Lejsek [-] (71. J. Lukáš [-] ) , C. Tajovský [-] (86. K. Procházka [-] ) , D. Mareš [-] , M. Kamenik [-] , A. Svatoš [-] (81. P. Rákos [-] ) , M. Šíma [-] (81. F. Kocourek [-] ) , M. Trýb [-] , L. Kocourek [-] , S. Kolář [-]

1999 Praha
M. Němec [-] (62. O. Bureš [-] ) - M. Opočenský [-] , N. Salašovič [-] , F. Šmied [-] , D. Eppert [-] , T. Kačena [-] , O. Měska [-] , -. Al [-] (46. M. Makovec [-] ) , J. Beneš [-] , V. Rui [-] (90. J. Tomek [-] ) , M. Hložek [-] (71. P. Endršt [-] )

ŽK: 82. L. Kocourek - 27. V. Rui , 44. J. Beneš , 57. O. Měska , 82. T. Kačena .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRŮŠA Vojtěch - JANŠTA Michal, VLASTNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Praha

Expert: Tomáš Kraus
Tip experta: remíza

Myslím si, že Čafka udělala velkou obměnu mužstva a soupeře bude chtít potrápit. Zároveň bude chtít odčinit prohru z prvního kola. Zápas bude vyrovnaný a skončí remízou 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Union Vršovice 4 20:2 10
2 TJ Sokol Královice 4 14:3 10
3 FK Vinoř 1928 3 18:3 9
4 SC Xaverov Horní Počernice 3 14:4 9
5 FC Háje Jižní Město 3 8:3 6
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 6
2 Karel Kučera 5
3 Petr Herian 4
4 Daniel Murdych 4
5 Dmytrii Tanchyk 4
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 16 66,7% 0
2 Radek Hruška 16 66,7% 0
3 Jaromír Bělunek 16 66,7% 0
4 Venca Likeš 14 58,3% 0
5 Robert Sládek 7 46,7% 0
Zobrazit celou tabulku