2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

25.08.2024 16:30

4.kolo, Divize F, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Dlouhý aut zachránil Bosporu body


Branky


12

Ve 4. Kole přivítal Bohumín na domácí půdě Krnov. Krnov stále čekal na úvodní branku sezóny a už od úvodu si za ní tvrdě šel!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v závěru

Krnov stále v sezóně nedal branku a také proto si za ní tvrdě šel. Hned z úvodu vyslal technickou ránu Grulich, ale pro smůlu hostů prolétla jen kolem šibenice. Po čtvrthodině hry se do dvojité šance dostal Johnny Nganusa. První možnost mu zmařil brankář Rolný, druhou pak kapitán hostů Sklenařík. Ve 27. minutě brankář Rolný zmařil sólo Davida Smilka. Prosadit se domácím povedlo ve 45. minutě. Ondřej Kubík házel dlouhý aut, ten sice zneškodnila obrana Krnova, ale následně se míč odrazil přímo k Hanusovi a ten placírkou zatočil míč k zadní tyči – 1:0.

 

 

 

 

Tyč po standardní situaci

Úvod druhé půle mohl přinést navýšení, když orazítkoval břevno Ndanusa. Po hodině hry naopak hrozili hosté, po akci Rubého naštěstí Jan Kodeš vyhrál klíčový souboj před bránou s hostujícím Sklenaříkem. Do šance se poté dostal střídající Gaži, ale dobře zasáhl Rolný. Krnov potrestal domácí tým v 72. minutě, když Zajíček poslal centrovaný míč přímo na hlavu Levčíka – 1:1. Hráči Bosporu poté pálili své šance, jednu za druhou. Po dlouhém autu a prodloužení se dostal k pokusu Hanus, ale trefil padajícího brankáře Rolného. Brankář Krnova předváděl doopravdy skvělý výkon a už to vypadalo, že díky výkonu svého brankáře si Krnov odveze alespoň bod. Jenomže přišlo nastavení a domácímu týmu se konečně vyplatil dlouhý aut. Váňa si vzal míč a hodil aut do vápna, ten prodloužila obrana Krnova, míč se dostal k Janu Kodešovi, který ještě míč srazil k Ondřeji Kubíkovi a ten rozhodl utkání – 2:1. Hosté ještě chtěli alespoň srovnat a málem se jim to povedlo, když ze standardní orazítkovali tyč, ale všemu předcházela hra rukou. Bospor tedy doma těsně uhájil tři body.

Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Kodeš [-] - P. Bloksch [-] , D. Smilek [-] (57. J. Ferenc [-] ) , A. Mooc [-] (94. M. Noga [-] ) , O. Kubík [-] , M. Sporysz [-] , J. Ndanusa [-] (57. M. Gaži [-] ) , S. Fulier [-] (57. M. Váňa [-] ) , F. Hanus [-] (88. V. Kubinski [-] ) , O. Václavíček [-] , J. Kodeš [-]

FK Kofola Krnov
Š. Rolný [-] - M. Sklenařík [-] , A. Zajíček [-] , L. Gramel [-] , L. Levčík [-] , J. Grulich [-] (96. B. Liubenko [-] ) , P. Rubý [-] , S. Lavrovič [-] , L. Křištof [-] (73. J. Groda [-] ) , J. Koval [-] (46. O. Kubík [-] ) , M. Sabo [-]

ŽK: 85. F. Hanus - 36. J. Koval , 61. M. Sklenařík , 80. L. Levčík , 89. S. Lavrovič , 92. Š. Rolný .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: GODFRYD Jan - BROSKEVIČ Michal, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích