3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:1
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

13.10.2024 16:00

10.kolo, Divize C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Branky


10. M. Nosek , 49. M. Malý , 69. M. Nosek - 15. T. Pilík
12

Do Turnova zajížděl favorizovaný Benešov, ale díky skvělému výkonu domácího týmu a jeho třem brankám se hosté vrátili domů bez bodů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení, ale Benešov rychle srovnal skóre.

Domácí Turnov pod trenérem Štajnerem vstoupil do zápasu aktivně a už v 10. minutě se ujal vedení. Po standardní situaci se nejlépe zorientoval Nosek, který se zmocnil míče a otevřel skóre na 1:0. Avšak domácí radost netrvala dlouho. Pouhých pět minut poté propadla obrana a hostující Pilík dostal ideální přihrávku od Duška. Sám proti brankáři Francovi byl úspěšný a srovnal na 1:1 v 15. minutě.

I přes vyrovnání byli domácí aktivnější a v 24. minutě měl šanci Lansfeld, ale hostující brankář Tichý byl včas na místě a jeho pokus zneškodnil. Hosté se potýkali s obtížemi při přechodu do útočné fáze, neboť zadní řady Turnova pracovaly skvěle. První poločas se tak dohrál za nerozhodného stavu, přičemž poslední pokus hostujícího Pilíka mířil mimo branku France.

Dobrý výkon potvrdil Turnov hned v úvodu druhého poločasu navýšením skóre na 2:1.

Hráči Turnova vstoupili do druhého poločasu s vervou a rychle se ujali vedení v 47. minutě. Po skvělé individuální akci Noseka prostrčil míč do vápna Malému, který nedal brankáři Tichému šanci a zvýšil na 2:1. O sedm minut později měl Malý další šanci, ale jeho střelu zlikvidoval Tichý v brance hostů. V 62. minutě se Benešov dostal do slibné situace z přímého kopu, avšak zakončení bylo značně mimo branku France.

V 66. minutě po centru Pilíka se Velička dostal do výborné pozice, ale jeho hlavička skončila nad brankou domácího France. Hosté se začali dostávat do šancí, ale v 69. minutě znovu udeřil Turnov. Aktivní Tomašov zatáhl míč, odcentroval a přetažený míč se dostal k Chládkovi. Jeho pokus sice brankář Tichý vyrazil, ale pouze k Noskovi, který nůžkami zvýšil vedení domácích na 3:1.

Turnov, po velmi dobrém výkonu, si tak připisuje cenné vítězství proti Benešovu a pokračuje v úspěšném tažení pod novým lodivodem



Ohlasy k zápasu


FK Turnov
Trenér domácích Jiří Štajner: Vítězství nad Benešovem bylo zcela zasloužené. Hosté se kromě jediného gólu nedostali k žádným vážnějším šancím, zatímco my jsme měli několik dalších příležitostí skórovat. Podali jsme velmi dobrý týmový výkon a jsem rád, že se prosadil i Nosek. Teď se plně soustředíme na přípravu na derby v Přeperech. Pokud zopakujeme podobný výkon, budu spokojený.

FK Benešov
Trenér hostí Petr Mikolanda: V Turnově jsme se nedokázali vyrovnat se stylem hry soupeře. Jejich důraz a hra na těžkém terénu nám představovaly značné potíže a v kombinaci jsme zcela propadli. Domácí využili domácího prostředí a zaslouženě zvítězili. Nyní se musíme soustředit na nadcházející los, který ukáže, jak na tom ve skutečnosti jsme.

Sestavy


FK Turnov
J. Franc [-] - M. Malý [-] , P. Svoboda [-] , J. Tomašov [-] , M. Nosek [-] (78. T. Beníšek [-] ) , R. Prokopec [-] (69. O. Tobiaš [-] ) , F. Vencbauer [-] , J. Landfeld [-] (69. P. Havel [-] ) , A. Holub [-] , M. Chládek [-] (88. M. Horák [-] ) , M. Dvořák [-]

FK Benešov
S. Tichý [-] - O. Kubiš [-] , M. Čížek [-] (46. P. Čmovš [-] ) , P. Hampl [-] , D. Svoboda [-] (61. M. Stejskal [-] ) , D. Dušek [-] , K. Kulhavý [-] (46. M. Sklenička [-] ) , T. Pilík [-] (71. A. Randa [-] ) , P. Roháč [-] (71. L. Plucha [-] ) , J. Vosáhlo [-] , J. Velička [-]

ŽK: 36. M. Nosek - 23. J. Vosáhlo , 57. T. Pilík , 59. O. Kubiš .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Nymsa Jakub - KVAČEK Jan, SCHMEISER Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 16:47

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 16:29

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů