Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:2
(2:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

22.09.2024 16:30

7.kolo, Divize C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FK Velké Hamry zajížděli do Turnova a případná výhra by je posunula do čela soutěže.


Branky


10

Hosté potvrdili roli favorita a hned v úvodu se ujali vedení, ale Turnov během pětiminutovky vývoj zápasu otočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Turnov v pěti minutách otočil první poločas ve svůj prospěch.

Hráči Turnova pod novým trenérem Jiřím Štajnerem přivítali rozjeté Velké Hamry, které by v případě výhry poskočily na 1. místo tabulky. Právě hosté vstoupili do zápasu aktivněji a po sérii rohů prověřil pozornost domácího brankáře nepříjemnou střelou Diviš. Ve 14. minutě rozehrávali hosté další roh a nejvýše se dostal Štěpánek, který hlavou otevřel skóre na 0:1. Hosté byli herně lepší a nebezpečnější, ale domácí dokázali ve 33. minutě vyrovnat, když po rohovém kopu využil nedůrazu obrany Nosek a prostřelil vše, co mu stálo v cestě, čímž srovnal na 1:1. Ve 37. minutě zahrávali hosté standardní situaci špatně, čehož opět využil Nosek a přesným pasem našel Prokopce, který se prosadil jak přes hostujícího beka, tak i přes brankáře Čamrdu, a dostal Turnov do vedení 2:1.

Hamry stihly už jen vyrovnat a nakonec všechny body mohl brát Turnov

Druhý poločas se nesl v duchu dobývání turnovské branky, kdy se musel několikrát činit Franc v brance. Hosté se několikrát pokoušeli ohrozit domácí branku, ale pokusy Vyčítala gólem neskončily. Domácí hrozili z brejkových situací, přičemž bylo vidět, že hráčům hostí v důležitých momentech dělala problém kvalita terénu. Domácí nebrali zastřelování Vyčítala vážně, což se jim nevyplatilo; ten napřáhl a z 25 metrů tvrdou střelou k tyči překonal France v brance v 68. minutě – 2:2. Hamry se hnaly za vítěznou brankou, ale v důležitých momentech nedokázali zachovat klid, a toho těžili hráči Turnova. V 88. minutě se po přečíslení dostal před Čamrdu aktivní Prokopec, ale nedokázal ho prostřelit, a tak se v Turnově zrodila další remíza.

 

Sestavy


FK Turnov
J. Franc [-] - M. Malý [-] , M. Dvořák [-] , P. Svoboda [-] , J. Tomašov [-] , M. Nosek [-] (66. P. Havel [-] ) , L. Petržilka [-] , R. Prokopec [-] , T. Beníšek [-] (66. J. Landfeld [-] ) , F. Vencbauer [-] , A. Holub [-] (74. O. Tobiaš [-] )

FK Velké Hamry
Š. Čamrda [-] - D. Vyčítal [-] , J. Šohaj [-] (46. T. Kováčik [-] ) , V. Gebert [-] , O. Štěpánek [-] , S. Munzar [-] , M. Roll [-] , J. Diviš [-] , J. Šídlo [-] , M. Kubín [-] (66. L. Vosecký [-] ) , M. Svrček [-]

ŽK: 35. A. Holub , 80. O. Tobiaš , 87. P. Havel - 8. O. Štěpánek , 83. M. Roll .
Počet diváků: 340. Rozhodčí: Klečka Ivan - PILNÝ Marek, TUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích