Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:5
(0:4)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

25.09.2024 16:30

6.kolo, Divize C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Rozjeté Přepeře rozhodly zápas už v prvním poločase


Branky


13

Překvapení se v Horních Ředicích nekonalo, a Přepeře se vezou na vlně vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chytré zakončení hostujícího Uzaira a chyba domácího brankáře v prvních 10 minutách jasně naznačily, jakým směrem se zápas bude vyvíjet.

První poločas pro domácí nezačal vůbec dobře. Už v osmé minutě zachytil rozehrávku domácích ve slušné formě hrající Uzair, který z vlastní poloviny přehodil vysunutého brankáře Lindra. Lindr byl z náhlé branky zřejmě zaskočen, protože o minutu později váhal s rozehrávkou natolik, že ho Novák obral o míč a darovaným gólem zvýšil náskok hostů na dvě branky. Domácí, frustrovaní špatným začátkem, se nemohli dostat do hry, což korunovala třetí branka v 18. minutě. Uzair získal míč ve středu hřiště a přesným pasem našel Bulíře, který obešel i brankáře a mohl se konečně radovat z gólu. Hosté si zápas užívali a byli aktivní po celém hřišti. Po sérii přihrávek vysunul Bulíř Nováka, který s přehledem přidal svůj druhý gól a uzavřel poločasový stav na 0:4.

Druhý poločas byl už jen o herní morálce obou mužstev jelikož už bylo rozhodnuto.

Hosté z Přepeř měli zápas pevně pod kontrolou, jak herně, tak především gólově. V 55. minutě se znovu prosadil střelec první branky Uzair, který si na středu hřiště vybojoval míč a v kombinaci s Bulířem se dostal před Lindra, kterého opět chytře přehodil. Hned po rozehrávce přišla ztráta domácích, a znovu Uzair prověřil Lindra střelou, kterou brankář vyrazil na roh. Domácí se nakonec dočkali čestné branky, když Jedlička našel mezeru v obraně Přepeř a kolmicí vybídl Pitharta, který překonal Truksu a uzavřel skóre na konečných 1:5.



Ohlasy k zápasu



FK Přepeře
Trenér hostí Martin Ježek: Jsme rádi, že jsme dnes vyhráli v rámci dohrávky, což je v týdnu pro každého náročnější. Podařilo se nám skvěle vstoupit do zápasu krásným gólem Uzaira a o minutu později nám domácí darovali druhý gól. Samotný výsledek byl pro domácí vzhledem k šancím, které jsme neproměnili, ještě milosrdný.

Sestavy


FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - D. Oliva [-] , M. Plašil [-] (8. P. Kárský [-] ) , J. Vondrouš [-] , D. Machatý [-] , A. Koreček [-] (77. L. Sládeček [-] ) , T. Jedlička [-] (58. O. Khol [-] ) , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] , V. Morávek [-] (77. O. Březina [-] ) , J. Ludvík [-] (58. Č. Pithart [-] )

FK Přepeře
F. Truksa [-] - J. Strnad [-] (58. L. Martan [-] ) , D. Novák [-] , T. Bulíř [-] (58. J. Pour [-] ) , M. Janošík [-] (58. J. Šťovíček [-] ) , S. Chisom [-] , U. Alhassan [-] , V. Novotný [-] , D. Horňáček [-] , M. Pavlata [-] , D. Neyra [-] (46. V. Habr [-] )

ŽK: 52. V. Habr , 85. S. Chisom . ČK: 72. V. Habr .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vnuk Josef - MATULA Pavel, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích