3:0
(0:2) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice doma nestačila na Těškovice - Zápas kontumován ve prospěch Hlavnice


Branky


23. M. Krayzel , 26. T. Rek , 50. M. Krayzel
13

Těškovice po první půli vedly o dvě branky. Ve duhé svou výhru jednou brankou pojistily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o dvě branky

Do Hlavnice zavítalo mužstvo z Těškovic. Již ve 3. minutě prošel Strojil přes tři hráče domácích, ale své sólo střelou nezakončí. Za minutu skončil střelecký pokus Daniela Krayzla mimo tyče domácích. V 8. minutě odcentroval Strojil, ale střelecký pokus Binara mířil nad. Ve 12.minutě vyslal Daniel Krayzel dlouhým pasem za obranu Kupku, který však lobem přehodíl vybíhajícího gólmana i branku. Za minutu´ vysunul Solnický Vavrečku, ale jeho křižná střela skončila nad brankou. Ve 14. minutě se dostali domácí dlouhým pasem za obranu, ale střelu Lišky srazila obrana na roh. Po čtvrthodině hry pronikl po pravé straně Binar, ale jeho střílený centr do šestnáctky domácíodkopli do bezpečí. Ve 23. minutě si Vavrečka narazil míč s Rekem a jeho následný střílený centr proletěl malým vápnem na volného Matěj Krayzla, který střelou do prázdné branky otevřel skóre utkání - 0:1. Za tři minuty se po závaru v domácí šestnáctce odrazil míč k Rekovi, který pohotovou střelou k tyči nedal brankáři Stzeinerovi šanci - 0:2. Ve 37. minutě vysunul Rek po pravé straně Vavrečku, jehož následný centr našel volného Matěje Krayzla, ale jeho střelu kolem gólmana srazil domácí obránce. Ve 40. minutě vysunul za obranu Rek zabíhajícího Matěje Krayzla, ale ten poslal míč kolem vybíhajícího gólmana Steinera těsně vedle levé tyčky.

Těškovice vedení navýšily

Ve 47. minutě vyslal Rek po levé straně Matěje Krayzla, ten vybídl zpětnou přihrávkou volného Vavrečku, který v rozhodujícím momentu skákající míč na hrbolatém povrchu minul. Pět minut po pauze vysunul Vladimír Šenk za obranu domácích Matěje Krayzla, který své sólo po kličce vybíhajícímu gólmanovi zakončil brankou - 0:3. V 58. minutě se dostali domácí po chybě hostů ve středu hřiště do brejku, ale křižná střela Lišky skončila mimo V 78. minutě si narazil míč Vladimír Šenk s Vavrečkou, míč pak směřoval na Reka, který se však po závaru v malém vápně střelecky neprosadil. V 81. minutě centrovali domácí z pravé strany a jejich dorážka Krále se odráží od pravé tyčky. V 87. minutě vybojoval míč na pravé straně střídající Černý, jeho následný centr přiťukl na dalšího střídajícího Jakuba Krayzla, který však v jasné tutovce jen nastřelil nohu domácího gólmana Steinera. V samotném závěru utkání vyrázil brankář Lazecký po rohu domácích střelu Daniela Haase a i následná dorážka pak skončila nad brankou.

 

Hlavnice jede v příštím kole do Jakartovic. Těškovice budou doma hostit Bohuslavice.



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Podali jsme lepší výkon než minule. Bylo nás i poměrně dost na lavičce- Soupeř byl běhavější a živější. Mohli jsme dát alespoň branku. Soupeř vyhrál zaslouženě.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Lépe jsme se vypořádali se silným větrem, lépe jsme kombinovali a vytvořili jsme si více brankových šancí, z nichž jsme alespoň polovinu proměnil.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - L. Lodňánek [-] (70. D. Černoch [-] ) , J. Steyer [-] (46. P. Jaksch [-] ) , D. Liška [-] , D. Haas [-] , Z. Vrána [-] (46. V. Král [-] ) , O. Haas [-] (79. M. Grygar [-] ) , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] , P. Čunta [-] , D. Ochrana [-] (64. Š. Nádeníček [-] )

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , V. Krayzel [-] (64. J. Krayzel [-] ) , D. Krayzel [-] , T. Rek [-] (73. D. Černý [-] ) , P. Kupka [-] , M. Krayzel [-] (83. D. Juchelka [-] ) , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , O. Strojil [-] , V. Binar [-]

ŽK: 64. O. Haas - 65. D. Krayzel .
Hráči zápasu: P. Čunta - M. Krayzel .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - BEINHAUER Adam, ČELŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Michal Daněk
Tip experta: výhra hostů

Tým Těškovic ve venkovním utkání potvrdí stávající formu a odvezou si tři body. Tip 1:3